Wkino

Hvordan bruke sement tilsetningsstoffer

Sement er en kunstig mineralull basert pulver som gikk gjennom en kjemisk forandring eller reaksjon når de blandes med vann. Først blir det som en selvklebende lim, og til slutt stivner, men det har nesten ingen bruker på egen hånd.

Hovedformålet med sement er å fungere som et bindemiddel for bulkier materialer som sand og ulike typer stein som går for å gjøre mørtelen blandes, sementpussere og betong blander brukes til en rekke jobber i og rundt hjemmet.

Sement tilsetningsstoffer, blant annet sement fargestoffer, er alle laget for å gjøre arbeidet med sement enklere og produsere langt bedre resultater. Når den brukes i slike blandinger, er sement ikke alltid en perfekt produkt. Det kan krympe under tørking ut forårsaker sprekker for å utvikle, og det kan være for stiv. Hvis for mye vann anvendes i blandingen, vil sluttresultatet være svak betong eller mørtel. I varmt vær kan blandingen tørke for fort og i kaldt vær for sakte, kanskje blir ytterligere skadet av frost. Ingen standard mix er vanntett og de fleste mikser vil, i løpet av tidlig uttørking periode, utvikle overflate 'porer "som luftbobler flukt, igjen forårsaker svakhet og tillater vanninntrengning. Sement tilsetningsstoffer eller tilsetninger kan bidra til å hindre noen av disse problemene oppstår, noen prosjekter du gjennomføre ved hjelp av ordinær Portland Cement eller Mastercrete vil bli vellykket. Her er hva du skal gjøre.

Trinn

Hvordan bruke sement tilsetningsstoffer. Ta forholdsregler før du begynner.
Hvordan bruke sement tilsetningsstoffer. Ta forholdsregler før du begynner.
 1. 1
  Ta forholdsregler før du begynner. De fleste sement tilsetningsstoffer er ikke-brennbare og ikke-farlig ved normal bruk, men fornuftige forholdsregler bør tas når du bruker dem på samme måte som ved bruk av sement som er et alkalisk produkt.
  • Unngå hudkontakt så mye som mulig. Hvis kontakt forekommer eller dersom væske uhell i øynene skylles grundig i rent vann. Du bør vaske uansett etter bruk av sement og tilsetningsstoffer, før du spiser eller la hånd til munn kontakt.
  • Skulle noen væske svelges, kontakt lege omgående
 2. 2
  Lagre riktig. Alle tilsetningsstoffer skal lagres i et frostfritt sted innen temperaturområdet 5 ° - 30 ° C.

Flytende Waterproofer

Dette produktet er en kjemisk blanding i flytende form spesielt formulert for anvendelse i betongblandinger, gjengir sement, mørtler og gryn, med evne til å forbedre motstand mot passering av vann eller fuktighet gjennom slike blandinger som følge av kapillar-virkning.

 1. 1
  Ordspill eller vibrere betongen. For å oppnå størst motstand, er det viktig at betongen er godt punned eller vibrert for å fjerne innestengt luft.
 2. 2
  Forstå virkningen av tilsetningsstoffet. Det er å "mykgjøre" blandingen, å redusere mengden av vann som kreves måling, å gi blandingen ekstra styrke og fleksibilitet til å forhindre at den sprekker eller brudd i løpet av en mer kontrollert uttørking periode. Det gir en kompakt lett jobbet blande når det er vått med en jevnere slitesterkt, mindre støvete overflaten når den er tørr.
  • Den forbedrede vedheft av miksen hjelper betraktelig når det brukes til mørtel rendering formål. Væsken kan brukes med alle typer Portland sement, men ikke med høyt aluminiumoksydinnhold. Det er ganske enkelt blandet med vann 1:30 og tilsatt til sement / aggregat blanding som måle vann til den ønskede konsistens.

Mørtel mykgjører

Erstatte en morter mykner for kalk. Lime er ofte brukt som tilsetning i Murverk mørtel mikser for å gi en jevnere krympe gratis mix med den ekstra fordelen at mørtelen når den er tørr beholder en liten fleksibilitet til å takle en slik bevegelse som termisk utvidelse og sammentrekning. Men kalk forsinkelser tørketiden av miksen, svekker det litt, og er relativt dyrt.

 1. 1
  Bruk en morter mykner. Den har alle fordelene med kalk, og ingen av de ulemper. Denne flytende blanding plasticises en sement / sand blanding bruker mindre gauging vann enn vanlig, noe som gir en lett gjennomførbar "fet" mørtel med sterk vedheft. Den har en rimelig rask innledende innstilling periode, men etterlater god tid for justering av murstein.
  • Når tørr mørtel tilsatt mykner er mer motstandsdyktig mot virkningene av frost enn en standard sement / sand / kalk mix.
 2. 2
  Legg plastifiseringsmidlet til å måle vann med en hastighet på 1/5 liter av plastifiseringsmidlet til 20 liter vann.
  • Det er vanlig praksis å blande tilstrekkelig plastifiseringsmiddel og vann i et stort kar for å tilveiebringe en ensartet styrke i flere blandinger av sement og sand.
  • Som en røff guide, må du blande i 0,28 liter mykner med vann for hver 50Kg av sement.

Sement fargestoffer

Selges i granulert form og inneholder en airentraining mykner, sement fargestoffer muliggjøre normal mørtelblandinger, gjengi mikser og betong for å være farget for å samsvare mer med eksisterende sementbaserte overflater eller for å gi et tiltalende utseende til nytt arbeid. Med murverk spesielt, mørtel kurs når farget kan markere mur eller kan blande med det.

 1. 1
  La det selv-mix. Granulene har en selv-blandevirkning ganske enkelt ved å bli tilsatt til en tørr mørtel eller betong-blanding, og deretter slått over på vanlig måte før den måle vann tilsettes. Mengden av fargestoff som inngår påvirker skygge produsert slik at en forsiktig sjekk må holdes ved blanding suksessive partier som samme mengder benyttes hver gang. Som en guide, er to-10kg per 100 kg sement anbefales.
  • Merk at skyggelegging påvirkes av fargen på aggregater som brukes.
  • Sement Fargestoffer er laget av syntetiske oksider, i samsvar med BS 1014.

Betongstøv proofer og overflaten herder

Betonggulv kan imidlertid nøye lagt, blir støvete og etter en tid begynner å vise tegn på slitasje. Dette er særlig tilfellet i garasjer og verksteder.

 1. 1
  Legg en konkret dustproofer og overflaten herder. Det er en klar-til-bruk løsning av alkalisk silikat tøft materiale som kombinerer med mykere kalk-frie partikler i konvensjonelle betongblandinger for å danne et hardere underlag som motstår slitasje og støving.
  • Den kan brukes på gammel betong i utgangspunktet god tilstand eller på ny betong legges minst 14 dager før.
 2. 2
  Hell støv-Proofer i betongen. Forutsatt at betongen er ren og fri for overflatevann, er støv-Proofer bare helles på gulvet og spre ut med en myk kost, deretter tørke i 40 minutter. Gulvet blir så vasket med rent vann.
 3. 3
  Legge til flere hvis nødvendig. På svært porøse gulv en andre eller tredje laget skal påføres med 40-60 minutter mellom hvert strøk.
  • Rende bør fjernes etter 10 minutter. 40-60 minutter etter at siste strøk på gulvet bør vaskes med rent vann.
  • Når fargede pigmenter har blitt brukt på betong eller granolithic gulv, er det tilrådelig å teste behandle et lite område først for å sjekke at Dustproofer har ingen negative effekter på farge.

Frost proofer og rask herder

Denne blanding reduserer den innledende og endelige størkningstid for vanlig betong med omtrent to tredeler samt gi ytterligere anti-frost-beskyttelse for betong legges i kaldt vær. Som herder hurtig, er det uvurderlig tillater trykket å bli satt på nylig lagt betong langt raskere enn normalt ville være mulig. Når betongen er lagt om sommeren med temperaturer mellom 15-20 ° C (60-70 ° F) det raskt begynner herding og bør være praktisk talt helt tørr etter 24 timer.

 1. 1
  Sted sheeting ned for sommeren legging. I veldig varmt vær hvor betong er lagt i direkte sollys, polyetylen duk eller fuktig strie bør fortsatt være plassert over overflaten for å hindre toppen tørker ut i et raskere tempo enn resten.
 2. 2
  Ta forholdsregler med vinter legging. Om vinteren, vil betongen fortsatt herde mye raskere enn vanlig, og er beskyttet mot kulderas, men du bør likevel ta forholdsregler vanligvis forbindes med kaldt vær støping, for eksempel å legge polyetylen sheeting dekket med sekker, ekspandert polystyren eller en lignende insulant løpet betongen for å bevare den varme som dannes under tørkeprosessen.
 3. 3
  Bruk sammen med den riktige sement. Frost Proofer og Rapid herder bør bare brukes med vanlig og rask herding Portland Cement. Det bør ikke brukes med høy alumina sement, sulfatresistent sement, ekstra rask herding Portland sement, kalk bombekastere eller i mikser ment for damp herding. Blandingen som inneholder kalsiumklorid bør heller ikke benyttes i armert betong eller for forspent betong arbeid.
  • Blandingen tilsettes til måle vann med en hastighet på 1,7 liter for hver 50 kg sement.
 4. 4
  Om vinteren, bør gauging vannet være ved temperatur på ikke mindre enn 20 ° c særlig når lufttemperaturen er nær null. Når blandet og la betongen skal ikke være kaldere enn 10A ° C. Ikke på noe tidspunkt bør komponentene som inngår i blandingen tillates å bli frosset.

Wickes Waterproofer og retarder for render - 5 liter - 240-146

Dette plastiserende tilsetningsstoffer forsinkelser innstillingen tiden av mørtelblandinger brukes for å gjengi og styrtende tillater mye større områder som skal bearbeides på en gang. I tillegg dette flytende tilsetningsstoff forbedrer bearbeidbarheten av blandingen og øker motstanden mot en hvilken som helst vann-gjennomtrengning av det tørkede render.

 1. 1
  Bruk internt eller eksternt. Vanligvis brukes for utvendig rendering, kan den også brukes internt for å lage god etter installasjon av injisert fuktig bevis kurs.
 2. 2
  Tilsett blandingen til å måle vann i et forhold på 1 del blanding til 30 deler vann.
 3. 3
  Beregn ved 500-1000ml per 50kg sement.