Wkino

Hvordan å reparere en plasstøpt betong vegg

Hva gjør du hvis du trenger å reparere en plasstøpt betong vegg? Denne artikkelen leder deg gjennom reparere den, inkludert vegg sprekker, skjøter, snap slips, etc.

Trinn

Hvordan å reparere en plasstøpt betong vegg. Være klar over de problemene som kan være forårsaket av vanninntrengning som oppstår i strømmet betongfundament.
Hvordan å reparere en plasstøpt betong vegg. Være klar over de problemene som kan være forårsaket av vanninntrengning som oppstår i strømmet betongfundament.
 1. 1
  Være klar over de problemene som kan være forårsaket av vanninntrengning som oppstår i strømmet betongfundament. Årsakene er:
  • Feilaktig forseglet snap bånd.
  • Skjøter (der ny betong møter eksisterende betong dvs. et tillegg av en hjemme).
  • Vann, vel, kloakk og elektriske kanal rørgjennomføringer.
 2. 2
  Grunnmuren sprekker.
  • I sjeldne tilfeller kan vann komme gjennom en betongvegg som ikke har blitt skikkelig vibrerte og dermed skape en honeycomb område i betongen.
 3. 3
  Reparere vegg sprekker. Den eneste måten å reparere grunnmur sprekker er vellykket ved injeksjon prosessen. Injeksjon av en typisk vegg sprekk med en epoksy-eller uretan-harpiks er gjort under trykk presser materialet fra innsiden hele veien til utsiden.
  • Injeksjonsprosessen fyller sprekken fra toppen til bunnen, fra innsiden til utsiden. Dette reparasjoner og stopper vanninntrengning.
  • Den gamle prosessen med v-ing ut en sprekk fra innsiden eller utsiden og patching det med hydraulisk sement eller vann pluggen vil ikke fungere.
  • Stiftelser er utsatt for bevegelse og fordi hydraulisk sement eller vann kontakten ikke har styrke til å tåle fremtidige bevegelser det vil sprekke og føre til grunnmuren sprekk å mislykkes.
  • Epoxy injeksjoner anses strukturelle reparasjoner og vil sveise stiftelsen sammen igjen når det gjøres riktig. Uretan injeksjoner vil stoppe vann, men anses ikke strukturelle reparasjoner. Det er imidlertid fleksibel og kan tåle bevegelser i fundamentet. Nyere sprekker på boliger som har fått lov til å bosette seg i minst 1-2 år er gode kandidater for epoxy injeksjon. Fordi epoxy er som superlim liming eller sveising stiftelsen sammen den trenger en ganske ren sprekk for å være vellykket.
  • For eldre boliger som har hatt sprekker tidligere reparert og har skitt og silt bygget opp inne i dem, vil en uretan injeksjon bli mer vellykket i å stoppe vannet.
 4. 4
  Reparere skjøter. Fordi ingen kjemisk binding skapes når ny betong helles mot gamle betong, skjøter, for eksempel når du setter et tillegg på hjemmesiden din, vil ofte lekke vann. Etter at tilsetningen har vært i stand til å betale for en periode på 1-2 år, ville den riktige reparasjoner for å stoppe vann som kommer gjennom en kald felles være en uretan injeksjon.
 5. 5
  Reparere snap bånd og slips stenger. Metall snap bånd og slips stenger brukes til å holde de former av et fundament på plass mens det blir skjenket. Etter at formene er fjernet, blir snap bånd på utsiden typisk belagt med et fleksibelt polymer-eller hydraulisk sement før et damptett eller vanntetthet membranen påføres på fundamentet. Disse snap bånd kan lekke over tid hvis prep arbeidet ikke blir gjort riktig.
  • Injisere et blunk slips under press fra innsiden med en uretan harpiks vil stoppe dem fra å lekke.
 6. 6
  Reparere rørgjennomføringer. Under byggingen av et hjem, er hull i grunnmuren rørtråd for å tillate vann, vel, kloakk og elektriske ledninger å trenge gjennom stiftelsen. For eksempel er en typisk kloakk linjen 4 inches rundt. Hullet ledningen kanskje opptil 5 inches eller flere dermed etterlate et tomrom mellom utsiden av kloakkrøret og betongen. Før tilbakefylling fundamentet på utsiden, er disse hulrommene vanligvis fylt med hydraulisk sement. Feilaktig tilberedning rundt rørgjennomføring kan forårsake vanninntrengning.
  • For å stoppe en rørgjennomføring fra å lekke, bør en injeksjon av en uretan-harpiks som utvider seg opptil 20 ganger dens volum og dermed fylle tomrommet fra innsiden til utsiden brukes. Injisering rundt en rørgjennomføring fra innsiden vil stoppe vann siving.
 7. 7
  Reparere honeycomb områder. En honeycomb område i en stiftelse er et resultat av feil vibrasjoner eller settling i betongen og dermed forlate hulrom og lommer i veggen. Injisere en uretan harpiks under press vil forsegle og fylle disse tomrommene og lommer dermed stopper lekkasjen.