Wkino

Hvordan bygge en micro størrelse utepeis av resirkulerte materialer

Alle elsker en fin brann i en utepeis... men ikke alle har plass til en. Disse instruksjonene forklarer hvordan å bygge en liten peis som avgir mye nyttig varme for sin størrelse. I tillegg til å være en nyhet hagen, er dette en arbeidsmodell av hvordan en full størrelse peis opererer i form av trekk-og spjeld kontroller.


Innhold

Trinn

Hvordan bygge en micro størrelse utepeis av resirkulerte materialer. Samle dine råvarer før du begynner byggingen (se de tingene du trenger listen nedenfor).
Hvordan bygge en micro størrelse utepeis av resirkulerte materialer. Samle dine råvarer før du begynner byggingen (se de tingene du trenger listen nedenfor).
 1. 1
  Samle dine råvarer før du begynner byggingen (se de tingene du trenger listen nedenfor).
 2. 2
  Strip etikettene off to stål bokser. Ta av toppen og bunnen av hver med en boksåpner, og lagre can bunner for et senere trinn.

Firebox montering

 1. 1
  Ved hjelp av en permanent markør, må to merker på motsatte sider av den nederste kant av ett kan. Utvide disse opp til omtrent litt mer enn en tomme fra toppen av boksen og på tvers for å danne et rektangel.
 2. 2
  Ved hjelp av dine tinn kuttere (veldig sterke saks kan fungere her) kuttet ut det rektangulære området du merket i forrige trinn. Bruk tape til å dekke nyklipt kanter eller jevne dem med en metall-fil for å hindre skade. Bøy bunnen av kuttet området ut for å danne en større åpning. Lagre det utskårne stykke for en senere trinn.
 3. 3
  Skjær rundt den indre kanten av sardinboks så du har en liten metall skuffen. (Se diagram)
 4. 4
  Lag to kutt på en av de lengre sider av sardin tinn fra toppen til bunnen av formen, og kaste denne ut panelet for å danne en forlengelse av bunnen av tinn. (Se diagram)
 5. 5
  Et merke i midten av den andre siden av tinn, mellom en kvart og en halv tomme opp fra bunnen. Ved hjelp av en drill bit bare større enn naglene du har tenkt å bruke, et hull i tinn på dette merket. (Se diagram)
 6. 6
  Plasser kuttet ut og utvidet stål kan i sardinboks med baksiden av boksen opp mot den siden hvor du boret hullet. Linje opp og rette ut kan for å smak slik at åpningen av kan vender mot den innbrettede ut side av sardin tinn, og det er et lite gap mellom spannet og sardin tinn på hver side.
 7. 7
  Skyv markør gjennom hullet i sardinboks og merke kan. Fjern det kan fra sardin tinn, klemme den ned, og bore et hull med samme diameter som før.
 8. 8
  Sett kan sikkerhetskopiere i sardinboks, linje opp hullene, og skyv nagle gjennom. Dobbeltsjekke hvordan de stiller seg opp før medrivende de to sammen.

Spjeld montering

 1. 1
  På den annen kan foreta to merker på de motsatte sider av den kan litt mer enn en tomme fra toppen. Klem boks til et bord eller en annen solid plattform og bore hull litt større i diameter enn ståltråd du vil bruke der du har gjort dine karakterer.
 2. 2
  Sett ståltråd gjennom et hull og skru det ut den andre. På den frie enden, bøy ca en halv tomme i en 90 graders vinkel slik at ledningen ikke trekke ut igjen. På den ende festet til spolen, klippe den omtrent 3 inches og bøyes i samme retning i en 90 graders vinkel som den andre siden. De bøyde ståltråd endene må være ganske nær parallelt med spjeldet inne for å gi bedre kontroll når du bruker peisen.
 3. 3
  Ta en av kuttet ut can bottoms fra tidligere og kutte to lunter ut av det, danner en mer avlang form. Dette vil være den demper plate. Slippe den i bunnen av boksen med ståltråd. Ved hjelp av den rektangulære cutout fra Firebox Assembly Trinn 2 som en støtte, manøvrere demper plate inntil den holdes opp mot ståltråd fra under. Den lange dimensjon på spjeldet platen skal stå parallelt med ståltråd (små justeringer kan utføres i det neste trinn). De bøyde ståltråd endene må være ganske nær parallelt med spjeldet inne for å gi bedre kontroll når du bruker peisen.
 4. 4
  Bland opp noen høy temperatur (ca to erter verd). Ved hjelp av en tannpirker som en spreder, sjenerøst bruke den slik at den dekker ståltråd og holder seg til den kan bunnen stykke. Nå er det på tide å sørge for at du nederst brikke er parallell med ståltråd. La den herde epoksyen over natten eller i minst seks timer.
 5. 5
  Når epoxy er herdet, plasserer du kan med ståltråd (spjeldet segment) på toppen av cut-out kan med sardinboks (brennkammer segmentet). Test spjeldet ved å flytte lengre siden av ståltråd med fingeren. Hvis det snags, vrikker den litt for å få den i bevegelse. Hvis det svinger fritt, går du videre til neste trinn. Hvis det fanger opp mye, sjekk inne for å se hvor den fanger, du må kanskje bøye det området for å få en jevnere passform.
 6. 6
  Juster spjeldet segmentet slik at den lengste del av ståltråd peker i samme retning som fyrkassen åpning. Lag et lite merke i krysset slik at du enkelt kan justere den på nytt.
 7. 7
  Fjern spjeldet segmentet og presse en meget raus bånd av høytemperatur silikon rundt toppen av fyrkassen segmentet. Plasser demper segment tilbake på brennkammeret segment og juster den ved hjelp av mark. Bruk en tannpirker til å spre silikon for å fylle eventuelle hull.
 8. 8
  Rett spjeldet segment å stille opp med brennkammeret segment og la fugemasse for å kurere som angitt på instruksjonene.

Brann rist montering

 1. 1
  Mens tetningsmasse kurer, bøy litt ståltråd inn i en liten ramme om lag 3/4 av en tomme høy (se bilde).
 2. 2
  Bøy en annen lengde av ståltråd i en stram og tilbake s-form er brede nok til å danne en rist over rammen. Pass på at det ikke er mer enn en kvart tomme gap mellom sprinklene i risten eller brennende drivstoff vil falle gjennom tidlig.

Spjeld styrer montering

 1. 1
  Bøye den lange siden av ståltråd på spjeldet segment i en u-sving, slik at bakover-vendte delen er dobbelt så lang som den fremovervendt del (se bilde). Plasser en liten nøtt i svingen, og bruke en vri-tie å holde den på plass. Test spjeldet, vekten av mutteren skal gjøre det rotere åpen. Hvis spjeldet fanger når du roterer, vil du ønsker å bruke den på den siden med minst snags og motstand når du bruker peisen.
 2. 2
  Gjør en liten løkke i enden av demperen wire, og binde fast tynn streng til den. Lag en annen lengde på ståltråd inn i en liten trinse loop som er forankret under mur eller betong blokk basen. Lag en lignende forsamling med en større, flatere løkke til å holde en klesklype. (Se bilde)
 3. 3
  Kjør tynn streng ned gjennom løkken er festet til murstein. Kutt strengen slik at det er omtrent to inches ekstra utover clothespin.
 4. 4
  Test din demper, den skal rotere fra åpen til lukket til åpen igjen når du drar i snoren. Øv åpner og lukker det, ved hjelp av clothespin å klemme strengen og holde det på plass.

Skorstein konstruksjon og sluttmontering

 1. 1
  Fjern etiketter, topper og bunner fra tre stål bokser.
 2. 2
  Stable disse bokser på toppen av spjeldet og brennkammeret for å danne resten av. (Flere bokser kan benyttes, men for mange gjør peisen topp-tung-og ustabil.)
 3. 3
  Plasser peis, wire loop trinse, og clothespin slik at spjeldet strengen kan bevege seg fritt.
 4. 4
  Til slutt, bøy ståltråd inn i to små poker å justere brannen med. Ikke hopp over dette trinnet!

Forberedelse av drivstoff

 1. 1
  Skjær åpne pakken på produsert brann loggen. Ved hjelp av en plast kniv, barbere bort noen av loggen.
 2. 2
  Smush spon i marmor størrelse pellets, deretter forlenge dem litt slik at de ikke ruller like lett. Gummihansker er valgfrie her; materialet er ikke giftig, men lukter brutto og holder seg til hendene.
 3. 3
  Gjenta til du har en god tilførsel av pellets. Ti vil vare en stund, og mer kan gjøres senere når brannen går.

Betjene peis

 1. 1
  Plasser en pellet på risten mot baksiden av ildstedet (men ikke berøre veggen).
 2. 2
  Åpne spjeldet hele veien. Den ståltråd ender vise vinkelen spjeldet peker, bør de være vertikal. Hvis du ikke er sikker, ser ned i pipa for å se hva som skjer på innsiden.
 3. 3
  Tenn pellet med en lighter eller kamp. Det kan ta litt tid å fange, avhengig av type brann loggen du har kjøpt.
 4. 4
  Når pellets har blitt fullstendig oppslukt i et minutt, tilsett forsiktig en andre pellet. Dette er lettest å plassere på kanten av risten, og skyv den inn med poker til den berører først pellet. Den andre pellet vil fange fra den første, når du ser den første stopp flammende og bli litt ember, kan du presse den andre pellet videre i. pellets gjør svært lite aske, og de glødende restene vil sakte brenne ned og falle gjennom i bunnen av sardin tinn.
 5. 5
  Legge til en tredje pellet to eller tre minutter etter den andre, men tidligere hvis flammene synes å dø ved ned. Dette vil ta praksis å avgjøre når er best å legge den neste pellet.
 6. 6
  Etter tredje pellet brenner godt, sakte lukke spjeldet til ca halvveis, og se reaksjonen. Hvis du ser starter flammen og røyken som kommer ut på forsiden av brennkammeret åpnes spjeldet noen før dette stopper. Den mest effektive driften er når røyken alt går opp i skorsteinen, men er begrenset nok til å bremse ned og varme opp bokser, noe som får dem til å stråle varmen ut. Hver peis vil være forskjellig, så du må eksperimentere med hvordan du best kan arbeide spjeldet.
 7. 7
  Når du velger å stoppe fôring brann, vil den siste pellet brenne seg ut i en glødende ember. Det vil være litt røyk når dette skjer, men ikke så mye som vanlig trevirke ville produsere. La ilden gå helt ut og la peisen er avkjølt før du flytter eller demontering av skorsteinen.

Tips

 • Hvis du ikke har noen stål bokser eller en sardin tinn, sjekk naboers papirkurver.
 • Ikke glem å gjøre de to små poker av ståltråd. En gammel pinsett vil arbeide for tang, og en gammel sukker skjeen fungerer som en aske scoop.
 • Det er en god idé å ha en kopp vann i nærheten for nødhjelp.
 • Hvis søylene av risten er for langt fra hverandre, vil de pellets falle gjennom for tidlig - veldig plagsom!
 • Bruk fugemasse og epoxy anbefales. Dette er ikke et sted å bruke Elmer lim!
 • Ikke får epoxy mellom demper plate og siden av skorsteinen. Hvis dette kurer, vil spjeldet ved stakk veldig sterkt (de ikke kalle det en "kald sveis" for ingenting.)
 • Det er mulig å brenne små biter av normal tre i denne peisen, men på grunn av treets svært lavt energiinnhold sammenlignet med brann log pellets, vil en liten ild være mer røyk og problemer enn det er verdt. En ulmende tre chip gir mer sot enn å brenne flere pellets.
 • Hold brennkammeret ren og skinnende å reflektere lys og varme ut av foran åpningen. Det er lett å ta med peis hverandre og skrubb komponenter med en gammel tannbørste og litt vaskemiddel og varmt vann. Dette bør fjerne det meste av sot og la deg klar for en ny brann så snart den er satt sammen igjen. For sta bakt-on sot på risten, vil en skuresvamp fungere bedre enn en tannbørste.
 • Hansker er valgfritt når du håndterer drivstoff pellets fordi om de er giftfri, de fleste brann loggene er klebrig og har en morsom lukt til dem, i tillegg til å være vanskelig å vaske av uten oppvaskmiddel.
 • Når den sardin tinn blir fullt av aske, er det lett å helle litt vann inn i brennkammeret. Asken er så lett at den vil vaske bort med vann, og peisen er det godt å gå igjen. Regn vil gjøre rent for deg hvis du lar den stå utenfor.
 • Merk: Denne peisen kan ikke fungere godt i høyereliggende strøk på grunn av den lille størrelsen på brannen.
 • Ikke gjør en slurvete jobb eller det endelige produktet vil ikke fungere godt i det hele tatt.
 • Sørg for at du har alt på forhånd, er det svært irriterende å måtte gå til butikken fem forskjellige ganger fordi du ikke har lest den materiell liste.
 • Denne peisen kan brukes med andre drivstoff kilder, for eksempel stearinlys.
 • Lære å betjene denne peisen vil ta praksis, fordi hver enkelt er forskjellig.

Advarsler

 • Cut metal er veldig skarp. Sett en stripe av tape over alle Snittflatene til du er ferdig med å arbeide for å unngå skiver fingrene. Hvis du ikke har noe imot å ta den ekstra tiden du kan glatte ut skarpe kanter og burs med en metall-fil (ganske billig de kan bli funnet på "Big Lots" eller "Harbor Freight Tools")
 • Vær trygg og høflig med ild. Ikke bruk peisen på et sted der røyk (litt på det er) vil irritere naboene.
 • Beware vindkastene og de ujevne overflater, som peisen kan velte under bruk, sende glør og flammende pellets flyr.
 • Ikke legg mer enn to nye pellets på en gang. De har mer enn dobbelt energien i veden og kan lett overvelde epoxy og silikon er temperaturgrenser når de antennes, forårsaker peis komponenter (spesielt spjeldet) til å mislykkes.
 • Hele peisen vil bli veldig varm under bruk. Flytt aldri peisen til alle deler og aske er kult.
 • Alltid brenne ved hjelp av basen;. Aldri direkte på brennbart underlag Ved svie med base på brennbart underlag, utvide basen ved minst to klosser på alle sider.
 • Hvis du installerer denne peisen i et skur eller annen provisorisk husly, la minimum ett fot klaring mellom brennkammer åpning og brennbart materiale, og minimum fire inches klaring for sidene og bak i brennkammeret. Tillat minimum to-tommers klaring på alle sider av skorsteinen røret.
 • Aldri bruk denne peisen i telt eller annet lett antennelig ly
 • La aldri en brann uten tilsyn
 • Aldri bruk denne peisen inne i et hus eller et lukket rom, og alltid lufte skorsteinen riktig. Mens pellets brenner veldig rent sammenlignet med tre, er røyken fortsatt farlig å puste.
 • Hvis du trenger å slukke brann eller annen grunn, nøye slukke det med litt vann. Etter alt er avkjølt, fjern og kast halv-brent pellets inn i komposthaugen.

Ting du trenger

Materialer

 • Fem stål mat / drikke bokser (Topp og bunn må være flyttbare og de resulterende rør må fortsatt kunne bo i en stabel -. Slim-Fast og små suppebokser bokser fungerer best aluminium brusbokser ikke vil fungere)
 • Sardinboks
 • Høy temperatur epoxy (JB Weld fungerer bra)
 • Høy temperatur silikon (Permatex Ultra Copper RTV fungerer bra)
 • 16-gauge ståltråd
 • Tynn streng
 • En liten metall mutter
 • Vri bånd
 • Produsert voks-og-sagflis brann logg, fortrinnsvis fra naturlige / fornybare ressurser (f.eks Duraflame Anyfire)
 • En murstein eller lignende brannsikker element for basen
 • Gummihansker for håndtering av drivstoff briketter (Valgfritt, men anbefales på grunn av lukten av brann log)

Verktøy

 • Tinn klipp (kraftige metal-cutting saks)
 • Nebbtang
 • Pop klinke pistol og nagler
 • Bor med borekroner
 • Permanent markør
 • Tape (maskeringstape, malerens tape, duct tape, elektrisk tape alle fine)
 • Kabelkuttere (Valgfritt nebbtang har en innebygd kutter)
 • Metal-fil (valgfritt, men nyttig for å jevne ut skarpe kanter)