Wkino

Hvordan å renovere et hus

Det er ingen sikker og fornuftig måte å fornye hjemmet ditt, men du kan overleve.

Trinn

Hvordan å renovere et hus. Snakk med en elektriker og en entreprenør om byggekostnader.
Hvordan å renovere et hus. Snakk med en elektriker og en entreprenør om byggekostnader.
 1. 1
  Dream. Drømme enkel. Gjenkjenne dine behov og estimere den enkleste løsningen. Dette prosjektet vil raskt vokse hvis du lar den. Se på penger i lommeboka / bankkontoen og bud det. Hvis du har en ektefelle, sørg for at dere begge har de samme drømmene. Det er mye lettere å forstå de ofrene dere begge gjør for noe dere begge ønsker enn for en partner å gjøre offer for andres nytelse. Og det vil være ofre.
 2. 2
  Forskning. Gå til biblioteket og se på magasiner som passer til dine behov. Hvis du trenger et annet bad, holde seg borte fra soverommet magasiner. Hold deg unna farger og teksturer. Hvis du kan klare seg med en forbedring eller ombygging av et eksisterende rom, så.
 3. 3
  Tegne. Med mindre du er kompetent til å tegne, bruke millimeterpapir og måle rommet du bygge / konvertere. Dette er for å hjelpe deg bedre uttrykke deg. Folk som selger tjenester og forsyninger kan forstå en to-dimensjonal badekar i en 5 fot bred plass bedre enn din beskrivelse av gresk-romersk sosiale normer.
 4. 4
  Snakk med en elektriker og en entreprenør om byggekostnader. Be om et anslag på hver av delene. Hvis du kan gjøre gips, så kan du spare penger. Ikke gjør taktekking med mindre du allerede har to ganger før, i hvert fall. Ikke gjør elektrisitet med mindre du virkelig kan. High school science teller ikke. Se på kostnadsoverslag og revurdere.
 5. 5
  Leie en arkitekt. For ett rom, kan det ikke være verdt det. Men det vil ikke være veldig dyrt, heller. Din byplanlegging kontoret vil sette pris på arkitektens tegning. En del av verdien av arkitekt, er at han vil be din tenkning om prosjektet og tilby ideer og forslag du kanskje ikke har tenkt på. En god arkitekt tilbyr en unik, kritisk og tilkoblede syn på prosjektet. Snakk med din ektefelle om hva arkitekten tenker og ber deg om. Spør også arkitekten for sine tanker om entreprenører, men vet at ansvaret for kontrakten med byggherren vil bli deres i hus. Spør arkitekten hva gjør du trenger og spørre om han / hun kan hjelpe deg med å få dem.
 6. 6
  Gå til banken og søke om et lån på minst 10% mer enn du tror jobben vil koste. Selv om du gjør arbeidet selv, er det kostnadsoverskridelser.
 7. 7
  Spør dine venner og kolleger som har hatt arbeid gjort til sine hjem om erfaringer med visse entreprenører. Lånet offiser kan også være i stand til å hjelpe med dette.
 8. 8
  Finn ut om din entreprenør eller arkitekt skal søke om byggetillatelse også. Hvis du er i byen, er det en by byggetillatelse; County, fylket.
 9. 9
  Snakk med flere entreprenører om prosjektet. Be om en skriftlig spesifisert estimat for kostnaden av arbeidet, inkludert arbeid og materialer. Vær oppmerksom på at du kanskje ikke ønsker å gå med lave bud, men også at prisen er ikke nødvendigvis kvalitet. Omdømme er svært viktig, det er derfor du snakket med så mange folk om entreprenører.
 10. 10
  Entreprenører er vanligvis villige til å forhandle om prisen. Hvis deler av arbeidet virke enkelt, eller innen ditt ferdighetsnivå rekkevidde, kan du ønsker å fullføre dem selv. Det er også en fantastisk følelse å vite at du har fullført deler av ombygging, forutsatt at det er gjennomført tilfredsstillende. De fleste som er i det hele tatt hendig kan henge Sheetrock / tørr vegg (det hvite ting som kommer i 8x4 paneler.
 11. 11
  Du kan også ønske å inkludere i kontrakten bestemmelser til utfylling før regnet begynner. Eller i det minste fullføre taket før regnet begynner. Du er nødt til å akseptere ansvaret for å gjette dagen for begynnelsen regner. Ingen rimelig entreprenør, unntatt i Arizona, vil love å fullføre arbeidet før det regner, men han bør være i stand til å fullføre før 15. oktober for eksempel. For eksempel kan du angi at taktekking vil bli fullført innen 15. oktober eller trekke fra 3740€ fra kostnadene. Du vil ikke få det gratis.
 12. 12
  Leie en entreprenør. Planlegg ukentlige besøk med entreprenøren eller formann for å diskutere fremdriften. Du ønsker ikke å komme i veien for arbeidet, men du ikke vil ha noe å gå videre for langt før det blir fikset. Det er her at 10% ekstra begynner å forsvinne.
 13. 13
  Hver dag, inspisere arbeidet - etter at de ansatte har gått for dagen. Du ønsker kanskje ekstra stikkontakter, lys, vask enn det som ble beskrevet i planene. For de fleste av oss, er den fysiske manifestasjonen av vegger lettere å forstå enn tegninger. Også, hvis noe ikke ser riktig ut, for eksempel et bad vent har ingen utløp, forteller entreprenøren innen en dag merker det. Jo mer arbeidet utvikler seg, jo mer vil begrave de små problemene. Jo mer de små problemene er begravet, jo dyrere å fikse.
 14. 14
  Ikke prøv å dra nytte av entreprenøren, ikke prøv å kutte hjørner mye. Selv om du kanskje har penger, har entreprenøren ditt hjem og du gissel. Det beste er at dere begge ender opp fornøyd med resultatet.

Tips

 • Planlegg konstruksjon for å begynne i første del av den tørre sesongen.
 • De fleste håndverkere får betalt ganske for sitt arbeid, og de gjør jobben effektivt. Hvis du kan ramme en vegg ganske godt, vil det ta lengre tid å fikse (eller skjule) den. Vurdere en rettferdig pris for din tid og arbeid. Hvis du gjør 20€ / time. vil du virkelig ønsker å rote gjennom en jobb som noen kjenner godt og kan gjøre for 10€ / time?
 • Ikke diskriminere ansatte som har mistet fingre eller lemmer til bygging ulykker. Hun trolig lært en lekse. Ellers er entreprenøren pålagt å ha forsikring.
 • Bli venner med alle i din remodeling klassen. Øve på sine rom / hus først.
 • På community college, spør tre shop instruktør eller ombygging instruktør for anbefalinger om entreprenører.
 • Med mindre du er nevrotisk om planlegging, vil det bli endringer i planene som du avanserer i prosjektet. Kontroller at du har 10% ekstra midler over kontraktør anslag. Likevel kan han ha undervurdert, og tar mer enn anslått.
 • Takke de ansatte, prise deres arbeid
 • Ta med alkoholfrie drinker eller snacks til de ansatte en gang i uken eller en gang i måneden. Det er fint, holder ting vennlig, og ikke kommer i veien mye. Hvis du er i Europa og skje for å tilby alkohol og de aksepterer, eller hvis du observerer at de brakte alkohol, så du har leid en dårlig valg for alkohol. Jeg har ingen problem med alkohol når du slapper av, men dine entreprenører bruker farlig utstyr som krever all sin konsentrasjon.
 • Gå til Community College og ta en klasse på ombygging, maling, taktekking, slik at du kan sette pris på det arbeidet de gjør, og du vil gjerne gaffel over pengene dine.

Advarsler

 • Dette kan føre til stress på dine relasjoner.
 • Hvis du har råd til å bo på et hotell, kan det hende du ønsker å, så du trenger ikke å ofre personvernet, men det er ikke en god tid for en ferie.