Wkino

Hvordan å minimere en katter Shedding

Katter skur for en rekke årsaker, inkludert generell helse, kosthold, alder og skiftende årstidene. Shedding er normal omsetning av kattens pels. Katter som tilbringer tid utendørs kan kaste oftere fordi kroppene deres reagerer på varme, kulde, lys og mørke. Katter som forblir inne utelukkende en tendens til å kaste hele året fordi deres naturlige klokke påvirkes når du forlater lysene på sent på kvelden og natten. Selv om det er umulig å hindre at en katt fra shedding, kan det bli opprettholdt til og med minimalisert ved hjelp av diett, stell og bruk av visse verktøy. Her er noen forslag til hvordan du kan minimere en katt Shedding.

Trinn

Hvordan å minimere en katter Shedding. Begynne fra innsiden.
Hvordan å minimere en katter Shedding. Begynne fra innsiden.

Ernæring

 1. 1
  Begynne fra innsiden. Et sunt kosthold rikt på vitaminer og sunt fett som omega 3 og omega 6 fettsyrer vil mykne og fukte huden for å redusere kattens Shedding. Spør din veterinær for forslag om kvalitet mat merkevarer eller sjekk mat etiketter for sunne oljer som for eksempel laks eller lin.
 2. 2
  Slå kattens mat til den våte rekke så mye som mulig. Tørre katt matvarer inneholder mye korn som hvete gluten, mais og soya. Dette er vanlige allergener for katter, selv om de kan lett gå udiagnostisert. Disse følelser kan føre til tørr hud, urin og blære problemer, selv svulster. Våtfôr er mye bedre for tilstanden til katten din hud, pels og generell helse.
 3. 3
  Vurdere å legge en vitamin supplement. Det finnes en rekke kosttilskudd tilgjengelig fra din veterinær eller kjæledyr forsyning butikk som kan gi ekstra vitaminer og fettsyrer. Noen kan legges til kattens mat eller vann, og andre kan bli massert direkte i kattens pels. Laks olje kapsler kan også gis gjennom munnen.

Grooming

 1. 1
  Børste katten din på en jevnlig basis. Det anbefales at du pusser minst en gang per uke, men du kan børste daglig hvis katten din har det. Pass på å velge en børste som fjerner overflødig hår uten å rykke. Børsting kan også redusere matter for katter med langt hår.
 2. 2
  Bade katten din av og til. Fordi de fleste katter ikke liker vann, kan det være vanskelig å få en katt til å samarbeide. En god måte å starte er ved å fylle badekaret med ca 2 inches (5,1 cm) med varmt vann. Sett katten i vannet slik at bare hans / hennes føtter bli våt. Suge bare føttene de første gangene å akklimatisere katten til vannet. Gradvis jobbe deg opp til å tisse resten av katten og sjamponering.
 3. 3
  Implementere produkter som er utviklet for å minimere katten Shedding. Eksempler på disse inkluderer kluter og spray som ren og tilstanden en katts pels uten å bruke vann.
 4. 4
  Gjør en avtale med en profesjonell hundefrisør for å administrere kattens Shedding. Dette kan være nødvendig for katter med lang, tykk pels som er vanskelig å håndtere eller for en katt som er for knirkete å holde på selv.

Husholdning verktøy

 1. 1
  Få din pus en komfortabel kjæledyr seng og sette den på et sted han / hun liker å sove. Dette vil bidra til å holde Shedding inneholdt til et lite område og ut av dine møbler og gulv.
 2. 2
  Kaste et kast, matte eller putevar over kattens favoritt napping spot.
 3. 3
  Bruk lo valser eller spesielle vakuum vedlegg ofte å rydde opp løs pels før det blir overdreven.

Advarsler

 • En tørr pels, hårløse flekker eller overdreven Shedding kan være symptomatisk for en alvorlig sykdom, allergi, parasitter eller hudinfeksjon. Ta katten til en veterinær hvis du legger merke til disse tingene.