Wkino

Hvordan å holde barn underholdt mens rengjøring

Mens du er renhold, er dine små føttene og gjøre mer rot bare så du må rydde opp igjen? Hva om du kunne gjøre dem kode sammen på en morsom måte? Små barn lærer best når de gjør ting sammen med de voksne. Og viktigere, gjøre dem gjøre hva som ment for noen sin alder! Du kan underholde og lære et lite barn hvordan du rengjør ved å lage et spill ut av det!

Trinn

Hvordan å holde barn underholdt mens rengjøring. Et godt renhold spill for et lite barn jager hybelkaninene.
Hvordan å holde barn underholdt mens rengjøring. Et godt renhold spill for et lite barn jager hybelkaninene.
 1. 1
  Et godt renhold spill for et lite barn jager hybelkaninene. Dette er de små støv dyr som gjemmer seg i de underligste steder. Som du rydde opp, underholde et barn med en washrag som bare er deres, gjør en big deal ut om det er deres. Hvis et barn har noe som ingen andre har, det er en big deal for dem. Hvis behovet være, skrive navnet sitt på den.
 2. 2
  Nå er det på tide å jage hybelkaninene. Fortelle en historie som barnet er støvtørking sammen med deg. Forklar hvorfor hybelkaninene gjemmer seg under sofaen, under kjøkkenbordet, og opptar alle disse små stedene som en 2-3 år gammelt barn kan komme til. Også
 3. 3
  Har en rengjøring rase. Plukk et rom for deg selv å rengjøre, og et lite område, skap, skap, etc., for barnet ditt å rengjøre. Forklare nøyaktig hva som må renses, slik at de vet hva som må gjøres for å vinne. Få i din 'rengjøring områder. Rope "Ready? Set? Gå! Nøyaktig>" Den lille vil starte rengjøring så fort de kan. Dette vil gjøre husarbeid går raskere for barnet ditt og for deg.
 4. 4
  Ikke glem å gjøre en big deal ut av deres hjelp. Små er mest nyttig når de vet at de hjelper.

Tips

 • Også legge til litt musikk også. Det vil gjøre dem nyte arbeidet mer.
 • Hvis du er renhold på kjøkkenet, finne steder for et barn å rydde sammen med deg. Snakk om hvordan rengjøre alt kommer til å se med deres hjelp. Av den tiden de er eldre og renhold på ordentlig, har du gjort gode minner med dem. Husarbeid kan være den største underholdningen (når de ikke ser ut som husarbeid), og du kan spille renhold spillet i årevis. Hybelkaninene pass opp!
 • Hvis barn blir involvert, bør du vurdere å investere i en bæresele, og liksom ryggsekk kan du spenne på deg og holde barnet inne.

Advarsler

 • Et lite barn kan slite ut lett, så ikke presse dem til å hjelpe mer enn de er villige til. Ikke bli sint på dem hvis de ender opp med å gjøre en større kaos i stedet for faktisk å rydde opp. Hele ideen er å underholde dem og samtidig få litt husarbeid gjort. Barn som starter tidlig som "mamma eller pappa Big Helper" lære teamarbeid og stolthet i en godt utført jobb. Ros fra en forelder betyr mer for et barn enn vi noen gang vil vite! Når alt er ferdig, ikke glem å gi de unge en godbit. Eldre hjelpere får masse ros og kanskje en liten godbit.
 • Hvis små barn er rundt, ikke ha dem hjelpe mens du gjør visse oppgaver, som rengjøring av bad, skrubbe kjøkkengulvet, etc, som de rengjøringsprodukter kan innebære kjemikalier som kan være skadelig.
 • En ting du ikke må gjøre er å betale dem for deres hjelp. Hvis du betaler barn for å gjøre husarbeid, vil det bli en vane, og når de blir eldre, vil de bare gjøre husarbeid hvis de føler at de blir "ansatt".