Wkino

Hvordan å erstatte ballast i en fluoriserende belysning ligaen

Alle lysrørarmaturer bestå av minst lampe (r), lampe holdere, ballast og intern kabling. Noen eldre typer har "forretter", også. Ballast brukes til å skape spenning og strøm er nødvendig for å starte og belyse lysrør. Med tiden kan ballast må skiftes ut. Les videre for å lære å bytte ut den gamle med en annen godkjent ballast av den samme teknologien. Vennligst les hele artikkelen og advarsler før du prøver.

Trinn

Hvordan å erstatte ballast i en fluoriserende belysning ligaen. Før du går til problemer med å erstatte ballast, bør du finne ut om en dårlig ballast er faktisk den sannsynlige årsaken til problemet.
Hvordan å erstatte ballast i en fluoriserende belysning ligaen. Før du går til problemer med å erstatte ballast, bør du finne ut om en dårlig ballast er faktisk den sannsynlige årsaken til problemet.
 1. 1
  Før du går til problemer med å erstatte ballast, bør du finne ut om en dårlig ballast er faktisk den sannsynlige årsaken til problemet. Først erstatte rørene med nye rør eller med rør som du vet er bra. Vanligvis, hvis lampene har blitt svart på ett eller begge ender, de er dårlig (se bilde til høyre), men den eneste måten å vite sikkert er å erstatte dem med gode. Vær imidlertid oppmerksom på at lysrør generelt brenne ut gradvis over tid, ikke plutselig. Hvis alle rørene i et feste stopper brått arbeider på samme tid, er det sannsynlig at problemet ikke er rørene.
  Hvis du skal skifte rørene ikke løser problemet, og hvis lampen har en eller flere "forretter" (finnes bare i eldre inventar), erstatte forretter. Det vil være en startpakke per lampe (tube). Starteren er en liten sylindrisk del (3/4-inch (20 mm) diameter x 1 1/4-tommers (30 mm) lang) som er vridd inn i en egen stikkontakt, vanligvis plassert nær enden av ligaen eller bak en lampe. Forretter er veldig billig (ca 5€ hver) og lett å erstatte. Det er vanskelig å avgjøre om startere er funksjonelle bare ved å inspisere dem visuelt. Bytte med en ny eller kjent "god" startpakke å sjekke. Hvis du endrer rørene og forretten ikke løser problemet, er den mest sannsynlige årsaken til ballast.
 2. 2
  Fjern lampene og plassere dem på et trygt sted.
 3. 3
  Slå av lyset på bryteren, så vel som på strømbryteren. (Hvis du ikke er sikker på hvilken breaker opererer lyset, slå av hele huset breaker å være trygg.) Slå metalltappene (se bilde til høyre) nær sentrum av ligaen vinkelrett på lengden. Det vil falle bort fra ligaen. Dra den mot deg, og lagre den på et passende sted. Gjør det samme med den andre siden.
 4. 4
  Før du kutte noen ledninger, anbefales det at du sjekker både varme og nøytral før ledningene for spenning med hensyn til jord. (Og se alternativ til å kutte i trinn 11 før skjæring.) Spenningen kan sjekkes med en enkel voltmeter eller spenning sensor. Finn ballast og følg ledningene til du finner ledning nøtter (caps) som kobler ledninger av samme farge (rød til rød, etc.). Hvis det ikke er noen ledning nøtter, må du kutte ledningene ca 12 inches (300 mm) fra sentrum av ligaen på hver side. Fylles til alle ledninger er kuttet eller alle ledning nøtter er fjernet.
 5. 5
  Skru av mutteren som holder ballast til ligaen mens du holder den på plass med den andre hånden. Dette gjøres best med en muttertrekker eller pipenøkkel. Ta ut ballasten ved å senke side holdes av mutteren, og skyve det i den retningen.
 6. 6
  Ta ballast med deg til din lokale senter eller jernvarehandel og kjøpe en som erstatning. Legg merke til antall rør i ligaen og deres wattstyrke, lengde, type (T8, T12, T5, etc.). Merk også det kan være to kondensatorer i en fire-tube ligaen, hver ballast kjører to av rørene.
 7. 7
  Installer en ny ballast ved å reversere instruksjonene i trinn 5. Pass på at den røde og blå ledningen møte slutten med røde og blå ledninger, og de svarte og hvite ledninger står overfor den andre enden.
 8. 8
  Hvis du velger den kuttemetode, klippe ledningene slik at de overlapper ligaen ledninger med om lag seks inches (150 mm).
 9. 9
  Fjern ca 1/2 "(12 mm) av isolasjon fra endene av alle 8 av ledningene.
 10. 10
  Bruk en ledning nøtt å koble den blå ledningen til den blå ledningen, den røde til den røde, den hvite til den hvite og den svarte til svart. Som et raskt og enkelt alternativ til skjæring og ledninger, bare rotere og dra ledningene ut av lampen kontaktene. En liten frem og tilbake rotasjon (på måten av en skrutrekker) er tilstrekkelig, men ellers er nødvendig ledningene ikke vil komme ut. Noter de ledningsfargene når du trekker dem ut. Å koble den nye ballast, bare skyve ledningen inn i hullet som du trakk den gamle ledningen ut og gi tråden en slepebåt for å sørge for at det sitter godt fast, den samme metoden som brukes på fabrikken.
 11. 11
  Reversere trinn 3. Pass på at tappene i hull på slutten av ligaen.
 12. 12
  Bytt ut de nye lampene.
 13. 13
  Slå på lyset.

Tips

 • Dette er et godt tidspunkt å rengjøre ligaen.
 • Hvis du har kjøpt en av de nye elektroniske ballast, vil du ha to blå ledninger og to røde ledninger. Men din eneste pære ligaen kan ha bare én blå ledningen som kommer fra pæren kontakten. Den andre ledningen er nøytral (hvit) ledning. Du må kutte den nøytrale ledningen løs fra pæren. På den måten to blå ledningene går til en ende av pæren og to røde ledninger går til den andre enden av pæren og den 100V varmt (sort) og Neutral (hvit) gå bare til den elektroniske ballast. Koble en blå ledning til en nøytral (hvit) ledning vil brenne ut elektronisk ballast.
 • Mange ganger, lamper som ikke klarer å tenne fullt indikere (for å bli kontrollert): kalde lamper eller lav omgivelsestemperatur, defekte lamper eller forretter, en omvendt koblet 120V ballast, dårlige lampe holdere eller defekt ballast. Noen inventar krever riktig jording, også.
 • Tillat lyset i minst et minutt for å starte.

Advarsler

 • Velg en ballast som enten har nøyaktig samme delenummer eller er en direkte erstatning basert på type (elektronisk eller elektromagnetisk teknologi) inngangsspenning, antall og type lamper, wattstyrke og hvis ønskelig, lydisolasjon. I tillegg, både magnetiske og elektronisk ballast kommer ofte i enten "Rapid Start" (a / k / a Programmert Start eller "PS") eller "Instant Start" ("IS") versjoner. Ditt valg bør bestemmes av hvordan ligaen blir primært brukt, dvs. om de alltid sitte på i 10 + timer om gangen velger du "ER" som er litt mer energieffektive av de to starter typer, men hvis ofte slått av og på, bruke en "Rapid Start" for lengre pære og ballast liv.
 • Hvis ettermontering et nytt elektronisk ballast for en mislykket magnetisk ballast, kan den nye ballast kreve nye energieffektive lyskilder - og nye holdere størrelse for å passe pins på lampen. De gamle lampe holdere kan ikke støtte de nye lamper, og den nye ballast kan ikke tenne de gamle lampene. Gitt hvor mye tid og penger til å bli brukt på denne retro passform, kan det være lurt å enten erstatte den mislykkede ballast med samme elektromekanisk teknologi eller erstatte hele ligaen helt.
 • Hvis forfølge en ettermontere, vil skjematiske leseferdigheter være nødvendig. Den elektroniske ballast vil ikke koble til "wire for wire" som den gamle ballast. Det er meget viktig at den skjematisk på ny pukk følges nøyaktig. Sjekk for type lyskilde støttes av ballast (sannsynligvis T-8 type), og kjøpe lampe holdere til å passe lamper. Hvis ekstra ledning er nødvendig mellom ballast og lampe holdere, sørg for den ekstra ledningen er av samme størrelse og type isolasjon som ledningen på ballast. Dette vil hindre overbelastning og brannfare. Wire muttere (hvis nødvendig) må være valgt basert på størrelse og antall ledninger som er koplet til hverandre.
 • Riktig resirkulere brukte lysrør. Alle lysrør inneholder kvikksølv (selv de antatte "miljøvennlige" typer med de grønne endestykker), og forsiktighet bør tas for å hindre brekkasje.
 • En fluoriserende lampen skal aldri være i kontakt med brennbare materialer, på grunn av varmen skapt av ballast. Gi en tomme (25 mm) av luftrommet mellom ligaen og brennbare materialer for å redusere brannfare.
 • Ved arbeid på elektriske komponenter, anbefales det at du bruker ikke-ledende sko, stå på et stykke kryssfiner, eller bruke en tre stige. Ikke len eller berøring ledende overflater mens du arbeider på krets. Hvis du er usikker på om kretsen er varmt eller du må jobbe på en varm krets, bare bruke en hånd, hold den andre i baklommen. Bruk et voltmeter eller fortrinnsvis en strømsensor for å fastslå at spenningen på alle fargene i ledning i boksen, eller kretsen med hensyn til jord.