Wkino

Hvordan erstatte et tak lys socket

Denne artikkelen vil instruere deg om hvordan man skal erstatte alle elektriske funksjonen.

Trinn

Hvordan erstatte et tak lys socket. Finn din circuit breaker og slå av strøm til den aktuelle kontakten.
Hvordan erstatte et tak lys socket. Finn din circuit breaker og slå av strøm til den aktuelle kontakten.
 1. 1
  Finn din circuit breaker og slå av strøm til den aktuelle kontakten. (Test ved å bla lysbryteren)
 2. 2
  Fjern lyspæren og andre dekorasjoner (kloden eller cover).
 3. 3
  Regne ut hvor festet er festet til taket. Det er to grunnleggende måter det vil bli festet. Først er enkle skruer som går gjennom feste inn i koblingsboksen i taket. Den andre er en gjenget stolpe som strekker seg gjennom fiksturen bakfra og festes med en dekorativ hettemutter, vanligvis en liten knott i midten av armaturen.
 4. 4
  Fjern skruene eller.
 5. 5
  Trekk ligaen lett bakover, utsette de isolerte ledningene.
 6. 6
  Skriv ned hvilke ledninger er koblet til hvilken, eller enda bedre merke dem. (Ikke alle kamper er rett og slett en sett med ledninger som kommer inn i boksen, spesielt i store hus, noen inventar kablet parallelt med andre) Ledningene fra ligaen blir koblet til ledninger av samme farge kommer fra taket. Vær oppmerksom på at enkelte land har ulik fargekoding for ledninger, og dette gjelder særlig med eldre installasjoner.
 7. 7
  Skru løs ledning nøtter og jordledningen skruen og fjern ligaen. Wire nøtter er plast kjegle-jakt brikker som dekker endene av hvor ledningene kommer sammen, forbinder de svarte og hvite ledninger som kommer fra lampen til ledningene som kommer fra taket. Det kan også være en jordledning fra fiksturen fil metallet på koblingsbokser i taket av en skrue.
 8. 8
  Separer ledninger som kommer ut av taket og lar koblingsboksen (rund, firkantet eller åttekantet metall / plast-boksen i taket i henhold til hvor fiksturen pleide å være) alene. Normalt vil det være hvite og svarte ledninger.
 9. 9
  Kontroller at endene av ledningene fra fiksturen er strippet omtrent 1/2 ". Hvis de ikke er det, fjern forsiktig gummi dekker fra 1/2" til endene av ledningene ved hjelp av wire strippere.
 10. 10
  Koble ligaen er ledninger på samme måte som den gamle ligaen (vanligvis hvit til hvit, svart til svart, og bakken (bare kobber) til metall koblingsboksen, enten ved hjelp av de gamle ledning nøtter eller med de nye som følger med ligaen. For å bruke ledning mutter, plassere strippet endene av hver ledning ved siden av hverandre, med sine poeng mot samme retning. Deretter plasserer ledningen mutteren over endene og vri på som en vanlig mutter over en bolt (med klokken for å stramme) til ledningene er festet inne i ledningen mutteren.
 11. 11
  Pass på at ingen utsettes ledning (strippet) stikker ut under ledning nøtter. Hvis det er, enten fjerne mutteren, trimme den eksponerte enden, og erstatte den mutteren, eller dekk til med elektriker tape.
 12. 12
  Brett alle trådene tilbake forsiktig inn i koblingsboksen og fest ligaen til taket med maskinvaren, og følge instruksjonene som følger med ligaen.
 13. 13
  Slå på strømbryteren for at ligaen og test.

Tips

 • De fleste hjem forbedring butikkene vil vise deg trinn for trinn i butikken hvordan å installere noen av ligaen, og noen enda har set-ups for å la deg prøve det selv. Ring fremover og spør.
 • Bruk alltid ny maskinvare (hvis noen) som følger med ligaen.
 • Ikke bli skremt. Med elektrisitet av, ledningene er harmløse, og alt er fargekodet (svart-hvitt, eller, utenfor USA, brun og svart.).
 • Følg alltid bruksanvisningen (hvis noen) som leveres med armatur.
 • Bruk tang til å vri endene av ledningene sammen før du prøver å skru ledningen mutteren på. Dette er spesielt nyttig for hus med mindre gauge (tykkere) ledninger.

Advarsler

 • ALLTID slå av sikringene til et apparat du arbeider på. 120V (230V i EU) kan være en ubehagelig overraskelse når du ta en wire.
 • Bruk et skritt krakk eller en stige for å unngå å måtte holde hendene over hodet for å arbeide eller skuldrene blir lei fort.
 • Har noen hjelpe deg til å holde inventar mens du arbeider på ledningene. Det er aldri en god idé å ha apparatet henger ledningene alene.

Ting du trenger

 • Skrutrekker
 • Tenger
 • Elektriker tape
 • Trinn krakk eller stige