Wkino

Hvordan å drepe edderkopper uten fare for deg selv

Alle har en edderkopp møter hver så ofte. De er ikke noe gøy heller, spesielt hvis du har en fobi! Spider / Tarantula. Avhengig ble du bor, kan de to typene varierer. Hvis du bor i kaldere områder som Canada, eller den nordlige delen av Europa, vil du mest sannsynlig har ingen eller svært liten og ufarlig taranteller. Ble det snør, det er en 99% sjanse for at INGEN taranteller vil være i din provins / stat. Men i varme, solrike områder, dessverre må taranteller bor i ditt område og muligens til og med hjemme! Ikke bekymre deg om, ut av de tusenvis av arachnid arter, bare noen håndfuller av edderkopper er relativt skadelig for mennesker. Noe som betyr at andre par hundre arter håndtere ingen trussel! Bare se her og se hvordan du fjerner disse små skadedyr ut av ditt hjem.

Trinn

Hvordan å drepe edderkopper uten fare for deg selv. Få en stor bolle eller gryte, fyll den (eller spray sidene og bunnen) med insektmiddel (vann eller alkohol vil gjøre det bra, så vel hårspray eller parfyme / parfymer vil gjøre til).
Hvordan å drepe edderkopper uten fare for deg selv. Få en stor bolle eller gryte, fyll den (eller spray sidene og bunnen) med insektmiddel (vann eller alkohol vil gjøre det bra, så vel hårspray eller parfyme / parfymer vil gjøre til).
 1. 1
  Hvis dens på taket:
 2. 2
  Få en stor bolle eller gryte, fyll den (eller spray sidene og bunnen) med insektmiddel (vann eller alkohol vil gjøre det bra, så vel hårspray eller parfyme / parfymer vil gjøre til)
 3. 3
  Får en lang objekt (kost eller stokk, balltre, racket. Utgangspunktet noe som overskrider en fot)
 4. 4
  Hvis du ikke finner en kost eller noe, få litt insektspray eller hårspray eller cologne / parfyme og plasser bollen under edderkopp og gjør deg klar for raske handlinger (hvis det giftigste gjør deg klar til å skrible ut av veien)
 5. 5
  Spray eller knerte edderkopp slik at den faller ned i bollen, og la det sitte der. Enten klask og lang høst skulle ha drept den eller sjokkerte det nok til å sitte i bollen til den dør, eller insektmiddel du sprayet skulle ha drept den i løpet av høsten.
 6. 6
  Om edderkoppen ikke dø av klask eller fall, ikke bli skremt. Spray eller vann / alkohol du sette inne / på bollen skal drepe edderkoppen. Det kan høres brutal og sadistisk, men det fungerer. Vannet / spray vil ikke tillate at edderkoppen å klatre så han vil drukne eller bli drept av duftene fra spray.
  • Sørg for at det er fullt døde før du berører bolle / pan!

Edderkopp på veggen eller gulvet

 1. 1
  Gjenta ovenstående trinn 1, men denne gangen bare bruke alkohol eller vann.
 2. 2
  Få litt spray (insektmiddel eller parfyme / cologne / hårspray vil gjøre)
 3. 3
  Få en virkelig tung gjenstand (minst 15 pounds-maks 30 pounds, noen større vil bryte et hull gjennom gulv eller vegg ((avhengig av sin styrke)))
 4. 4
  Gjør deg klar til å handle raskt. Grab bolle full av vann og kaste vann på edderkoppen din slik at den blir ute av stand til å bevege seg og blir svekket. Det er godt å ha en ekstra bolle med vann og alkohol er mer foretrukket årsak alkohol som bakterier og gift eliminere effekten. Det ville brenne edderkoppen til han dør av smerte (sadistisk igjen, men det fungerer fint.)
 5. 5
  Knuse ham. Hvis du ikke vil at edderkoppen å dø sakte og smertefullt, gjør deg klar til å handle raskt som noen edderkopper spille død og minuttet du lar deres tilstedeværelse eller kontakt dem, de hopper tilbake til livet og prøver å angripe deg hvis du berører dem. Så raskt slippe tung gjenstand på edderkoppen og det burde gjøre susen! Vær forsiktig årsaken edderkoppen kan skrible ned ved fantastiske hastigheter å gjemme seg i hjørner eller steder du ikke kan nå.

Tips

 • Hvis du har en hund eller katt holde det borte fra dem.
 • Noen edderkopper som Goliath (fugl eater) Spider har liten irriterende hår som nåler som de frivillig lansere på det angriper å irritere dem. Hvis de lande med hell inn i huden, vil de irritere dette området for en stund. Vær forsiktig slik at de ikke berører mykere / sensitive områder EX: Øyne, munn, genital området.
 • Noen edderkopper / taranteller er ikke skadelig, men er faktisk nyttig! De fleste edderkopper som vanlig "House edderkopp" er harmløse. Og så vel andre fem arter faktisk spise / drepe andre edderkopper som er potensielt skadelige. Huset edderkopp er både om det er nevnt ovenfor. Det er derfor godt å vite arter av edderkopper, slik at du kan identifisere dem ved å se på dem. Wolf edderkopper, hus edderkopper, pappa lange ben og andre er ikke skadelig!

Advarsler

 • Det er best å holde barn / spedbarn uten begrep om hvordan giftige og farlige edderkopper unna utendørs skog land og bort fra edderkopper i huset ditt, eller holde edderkopp mordere (fake edderkopp mat som tiltrekker dem til å spise det og så dø på grunn av gift i mat. Sørg for at barnet er klar om dem, og ikke å spise dem. Hvis de er fortært må du kontakte din lokale giften kontroll umiddelbart. Hvis barnet ditt er bitt av en giftig edderkopp uten å nøle kaller krise room/911 og gjøre det en inntrengende anmodning.
 • Sjansene for døden til barn har en ekstremt større prosentandel enn voksne. Noen edderkopper kan føre til sykdommer. De mest merkbare ting på en edderkopp bitt er:
  • Stor klump som er rød og du skrape den
  • Sterke smerter i dette området og hodepine
  • Huden begynner å dø i dette området og krever amputasjon
  • Blood / Blodceller / Blood fartøy vil svekkes
  • Koma. Din nerve systemet vil bli verre, vil hele infiserte området gå nummen og mange flere.
 • Hvis du blir bitt av en giftig edderkopp ringe legevakten også.