Wkino

Hvordan å drepe svarte enke edderkopper

De fleste edderkopper er ufarlige, og er faktisk en fordel å ha rundt eiendommen din. Men det er to typer edderkopper i Nord-Europa som bør føre til at noen alarm: den sorte enken og den brune eneboer edderkopp. Her er hvordan å bli kvitt et angrep, så vel som både aktive og passive måter å drepe svarte enker.

Trinn

Hvordan å drepe svarte enke edderkopper. Rens ut potensielle skjule flekker.
Hvordan å drepe svarte enke edderkopper. Rens ut potensielle skjule flekker.

Bli kvitt en infestation

 1. 1
  Rens ut potensielle skjule flekker. Svarte enker hulle opp i sjelden forstyrret områder, for eksempel woodpiles, oppbevaringsbokser, baksiden av skap, og så videre. Ikke bare vil rense disse områdene eliminere potensielle leveområder, vil du også bli kvitt områder for svart enke tære å leve.
  • Bruk hagearbeid hansker. Bare i tilfelle du snuble over en edderkopp, vil hendene dine være trygg fra biter.
  • De-rot. Hvis du har unødvendige bokser, tre eller andre elementer som stimlet huset ditt, kan bli kvitt dem fjerne potensielle gjemmesteder.
  • Vakuum. Hvis du har en støvsuger med slange vedlegg, bruke den til å rense ut mørke kriker og kroker. Hvis du ser en web uten en edderkopp i det, er det vakuum beste alternativet. Bare sørg for å forsegle posen og kast den (utenfor huset) så snart du er ferdig slik at ingenting kan unnslippe tilbake til ditt hjem.
  • Spray ned på utsiden av huset. Bruk en høytrykksspyler for å ødelegge duk og eggsekker. Vær spesielt oppmerksom på vinduet brønner, vinduskarmer og dørkarmer.
  • Klart vegetasjon som er i direkte kontakt med hjemmet ditt. Eføy og andre planteliv på huset ditt eller rundt omkretsen sin gi et hjem for disse skadedyr.
  • Vask regelmessig. Husarbeid som støvsuging og holde din stue rent hjelpemiddel i å forebygge edderkopp angrep. Støvsuging er spesielt viktig fordi det klarner ut støv, egg og edderkopper selv.
 2. 2
  Forhindre edderkopper fra inn ditt hjem. Den beste metoden for å unngå sorte enker er forebygging. Ved å holde dører og vinduer caulked, du tar et viktig skritt i å forebygge edderkopper og andre insekter fra å komme inn i ditt hjem. Weatherproofing dine utganger er også svært nyttig.
 3. 3
  Ring en profesjonell Exterminator. Hvis du mistenker at din sorte enke problemet er større enn du kan håndtere på egen hånd, kan du ringe en profesjonell som er lisensiert til å bruke tyngre insektmidler. Hvis det er mulig, spør rundt noen forskjellige bedrifter for sitater avhengig av størrelsen på huset ditt, og den mistenkte alvorlighetsgraden av angrep.

Aktive metoder

 1. 1
  Spray edderkopper med en aerosol plantevernmiddel. Hvis du ser en svart enke på frifot, kan du prøve å spraye den med et plantevernmiddel først. Dette er bedre enn å prøve å knuse eller trampe på det fordi edderkopper er aggressive og vil kjøre på deg, hvis truet.
 2. 2
  Squash det. Hvis du ikke har et plantevernmiddel hendig, ta en sko eller en annen flat gjenstand og drepe edderkoppen den gammeldagse måten. Husk at svarte enker er raske, og de kan kjøre mot deg i stedet for vekk fra deg (som de fleste andre edderkopper gjør).

Passive metoder

 1. 1
  Powder nettet. Svarte enker bruker mye tid på sine duk, enten det er for å beskytte et egg sac eller vente på byttedyr. Dryss et ikke-insektsspray insektmiddel støv over nettet når du finner det - støvet vil til slutt drepe edderkoppen. Tilbake til nettet for å sørge for at edderkoppen er død, og kast både i en forseglet plastpose.
 2. 2
  Påfør gjenværende insektmiddel til mørke hjørner. En wettable pulver brukes på hjørner og kriker vil hindre dannelsen av nye duk, noe som gjør det vanskeligere for de sorte enker å fange byttedyr og trives.

Tips

 • Hvis du blir bitt av en sort enke, kontakt lege umiddelbart. Selv om bittet vil virke som et lite stikk, og vil bare vise seg av noen svært liten hevelse rundt området, kan du oppleve mage-og muskelkramper en time eller mer etter at du har blitt bitt.
 • Hvis du får bitt, men du er ikke 100% sikker på om det er et farlig bitt, ikke vær redd for å få legehjelp.