Wkino

Hvordan å identifisere en ulv edderkopp

Wolf edderkopper ikke spinne nett og de var sannsynligvis gitt sitt navn fordi de forfølge og jakte sine byttedyr, akkurat som ulver gjør. Selv om det er sant at Wolf edderkopper ser veldig lik taranteller, de er ikke nært knyttet til Tarantula. Det vitenskapelige navnet for Wolf edderkopper er Lycosidae (gresk for "ulv".)

Trinn

Hvordan å identifisere en ulv edderkopp. Vet hva en ulv edderkopp er.
Hvordan å identifisere en ulv edderkopp. Vet hva en ulv edderkopp er.
 1. 1
  Vet hva en ulv edderkopp er. Her er noen viktige kjennetegn.
  • Fysiske funksjoner: Hårete, brun til grå i fargen med ulike markeringer eller linjer, hunnene er en 3/8 "(3 4mm) og menn er 3/4" (19 mm) lang.
  • Giftig: Nei
  • Bor i: utbredt på den nordlige halvkule
  • Spiser: Disse edderkoppene jakte på sin mat på bakken. De bygger ikke duk for å fange sitt bytte. De spiser et bredt utvalg av insekter, inkludert sirisser, biller, mealworms og kakerlakker.

Identifisere en ulv edderkopp

I likhet med andre edderkopper, har ulven edderkoppen åtte øyne. I motsetning til mange andre edderkopper skjønt, har den ivrige visjon; å stole på sin visjon og ikke på vibrasjon for å fange sitt bytte.

 1. 1
  Se på ordningen med sine åtte øyne. Deres øyne omfatter tre rader, de første to radene har fire små øyne, den andre raden har to større øyne og tredje rad har to mellomstore øyne. De to øyne i sentrum av deres ansikter er utpreget større enn de andre seks øyne.
 2. 2
  Se om edderkoppen har tre tarsal klør for å sikre at det er en ulv edderkopp.
 3. 3
  Ikke forveksle ulven edderkopp med en brun eneboer edderkopp. The Wolf edderkoppen har det samme brun-grå farge, men har ikke den fiolin-formet markering bak hodet som en Brown eneboer har.
 4. 4
  Sjekk for å se om du kan se magen-ulven edderkopp hår dekke sin del av magen.

Erkjennelsen av ulv edderkopp habitater

Wolf edderkopper lever utendørs, men kan våge inne i bygninger som vinteren nærmer seg. De ikke spinne nett og de fleste lever på bakken, selv om noen vil gjøre midlertidig Burrows.

 1. 1
  Undersøke områdene rundt dører og vinduer, både rundt huset ditt og eventuelle uthus du måtte ha.
 2. 2
  Se etter ulv edderkopper kjører langs bakken, siden det er en måte de forfølge sine byttedyr.
 3. 3
  Se etter ulven edderkopp i dine stueplanter, spesielt i høst og vinter..
 4. 4
  Vær oppmerksom på at ulv edderkopper er produktive tidlig på våren og sommeren, spesielt i woodsy områder.
 5. 5
  Vær oppmerksom på at ulven edderkoppen jakter i løpet av dagen og natten.

Behandle en matbit

Wolf edderkopper er giftige, men giften er ikke dødelig. En ulv edderkopp bite symptomene er milde, men kan variere fra en svak rødme i huden til muskelsmerter. Noen ganger kan det være en feber og hevelse av lymfekjertler.

 1. 1
  Rengjør området der edderkopp bet deg med såpe og varmt vann.
 2. 2
  Påfør en kald komprimere til bittet.
 3. 3
  Lag en pasta med en teskje natron og litt vann og smøre lim på bittet hvis det klør.

Tips

 • Wolf edderkopper lever vanligvis i ca to år, og er iakttatt på av jakt veps.
 • Du kan kontrollere Wolf spider befolkningen rundt hjemmet ditt hvis du holder gresset kuttet lav og buskas godt trimmet. Det er også lurt å holde hauger av steiner eller trelast på eiendommen til et minimum.
 • Wolf edderkopper er faktisk ganske sjenert og vil sannsynligvis flykte hvis du nærmer deg dem, men de vil bite deg hvis du plukker dem opp.

Advarsler

 • Unngå å drepe Wolf edderkopper, deres giften vil knapt ha en effekt på deg hvis du skabb å få bitt, men de er ikke aggressive. Faktisk, fordi de spiser så mange skadelige insekter, de er kritisk viktig for økosystemet.