Wkino

Hvordan få edderkopper ut av huset uten å drepe dem

Alle vil tidvis slå opp og finne en edderkopp klamrer seg til veggen eller dingler fra taket. Mange mennesker har en forferdelig frykt for edderkopper, og vil drepe dem med en gang, men du trenger ikke å drepe dem for å bli kvitt dem! Det er mange måter å trygt tilbake en edderkopp til utendørs uten å skade den! Du trenger bare å få motet opp, og være modig!

Trinn

Hvordan få edderkopper ut av huset uten å drepe dem. Ikke få panikk når du ser en edderkopp.
Hvordan få edderkopper ut av huset uten å drepe dem. Ikke få panikk når du ser en edderkopp.

Forberedelse

 1. 1
  Ikke få panikk når du ser en edderkopp. Det vil bare gjøre det vanskeligere å fange.
 2. 2
  Det kan være nyttig å identifisere edderkoppen som en harmløs art, eller en meget giftige arter. De fleste edderkopper er ufarlige, selv om noen edderkopper er mer giftige. Hvis edderkoppen har ikke hår, er bek svart, har en stor mage med et rødt merke på toppen, og en på bunnen formet som et timeglass, er det farlig sort enke. Hvis det har en fiolin merke på ryggen, er det en fiolin edderkopp, eller brun eneboer, en annen svært farlig edderkopp.

For de harmløse arter

 1. 1
  Om edderkoppen er på taket, få et klart kopp eller glass (slik at du kan se gjennom den) og en rigid papirlapp eller kartotekkort.
 2. 2
  Plasser en stol eller krakk under edderkopp og nøye stå på solid stol eller krakk. Vær forsiktig så du ikke faller.
 3. 3
  Med koppen eller glasset og kort på hånden, raskt plassere kopp over edderkoppen sikkert. Trykk kantene på koppen for å forsøke å gjøre edderkoppen falle i. Når den gjør det, ta kartotekkort og putt den i mellom taket og cup.
 4. 4
  Ta edderkoppen utenfor, og sette den fri.
 5. 5
  Den samme metode kan benyttes for en edderkopp på gulvet eller veggen.
 6. 6
  Om edderkoppen er dingler fra en nettside, plasserer koppen under edderkoppen. du må kanskje klippe nettet med saks. Sett kortet over edderkoppen, og ta den ut for å sette den fri.

For de giftige arter

 1. 1
  Ikke bli bitt. Det er også godt å vite hva de dødelige edderkopper er i ditt område.
 2. 2
  Noen leketøy selskaper gjør en spesiell støvsugere som suger opp feil, eller du kan bruke støv buster. Hvis vakuumet er sterk nok, kan du bruke dette til å suge opp en brun eneboer. En svart enke kan være for tungt.
 3. 3
  Bruk samme fremgangsmåte som brukes for harmløse edderkopper, bortsett fra med større materialer for å redusere sjansene for å bli bitt.
 4. 4
  Sette dem fri langt fra noen hus.
 5. 5
  Hvis av noen sjanse du får bitt, bruker en strikk eller noe annet å utrydde din circluation der du ble bitt. Umiddelbart ringe 911 og gift kontroll, og fortelle dem hva som skjedde. Ikke få panikk, fordi panikk vil gjøre giften reise raskere i blodet ditt. Hold matbit på en høyde lavere enn hjertet ditt nivå til ambulansen og spesialister ankommer.
 6. 6
  Til tross for alle disse sikkerhetstips, kan det være best å sprøyte edderkoppen for sikkerheten til andre og deg selv.

Tips

 • Bruk et par hansker og en langermet genser, gjerne med hette.
 • Hvis du har blitt bitt av mulig giftig edderkopp, alltid ringe 911 og fortelle dem hva som skjedde, husker ser av edderkoppen er vanligvis til stor hjelp
 • Hvis du ikke kan identifisere edderkoppen som farlig eller ufarlig, er det alltid best å anta at det er farlig.
 • Alltid ha en slags kur mot alle typer gift i huset, så i tilfelle du blir bitt, har du alltid noe som kan hjelpe når ting kommer ut av hånden.

Advarsler

 • Husk at noen edderkopper spesielt tilpasset å leve innendørs. "Sette dem fri" utendørs vil sannsynligvis fordømme dem til en langsom død.
 • Ikke noen gang forsøke å fange en dødelig edderkopp hånd. Det er faktisk ikke en god idé å ta en dødelig edderkopp med mindre du har gjort slike ting før. Selv da er det risikofylt virksomhet.

Ting du trenger

 • Et klart cup.
 • En plastpose.
 • Noen motet.
 • En indeks kort eller solid stykke papir.
 • Verneklær.