Wkino

Slik opprettholde en generator

En generator er et nyttig produkt for mange formål. Disse formålene inkluderer gi nødstrøm for hjemmet ditt, regulere livet støtte utstyr, gi strøm i fjerntliggende områder, og det kan også redusere strømutgiftene (dette kalles peak-barbering). Din generator gjør trenger regelmessig vedlikehold sjekker, men å sikre at når du faktisk trenger det, vil det fungere som nødvendig.

Trinn

Slik opprettholde en generator. Betjene generatoren to ganger årlig.
Slik opprettholde en generator. Betjene generatoren to ganger årlig.

Betjene know-how

 1. 1
  Betjene generatoren to ganger årlig. Selv om du ikke bruker generatoren, må det være betjent. Velg datoer som faller utenfor mulig uvær som hetetokter, kuldeperiode, vindfulle og stormfull perioder, etc. Jeg vanligvis fortelle kundene til å betjene sine generatorer på våren og høsten ganger for å holde den på en vanlig tidsplan (Rae Klepadlo). Hvis du fortsetter å dytte bort vedlikehold, er sjansen din generator vil ikke fungere når den tid kommer. En gjennomsnittlig service tar omtrent en time å fullføre, avhengig av hva du finner.
 2. 2
  Lag en generator vedlikehold rekord bok. Holde denne oppdatert med datoene for tjenesten og eventuelle problemer som blir funnet og fikset.

Vedlikeholdskontroller

 1. 1
  Begynn med å sjekke den generelle tilstanden til generatoren. Se etter korroderte elementer, løse ledninger, stakk knapper, etc. Sjekk for eventuelle løse forbindelser og frynsete ledninger. Pass på at området rundt generatoren er ren, og hvis generatoren har sugd i skitt og blader sørge for å rense ut området. Rusk får inn en dynamo er # 1 måte å ødelegge en perfekt god generator!
 2. 2
  Fikse noe løs, fast, eller frynsete. Søk profesjonell hjelp hvis du er usikker på hva jeg skal gjøre. Det er best å være sikker!
 3. 3
  Kontroller destillert vann i batteriet, og etterfyll om nødvendig. Sjekk også spenningen i batteriet. Det er vanligvis best å bytte ut batteriet hvert 2-3 år.
 4. 4
  Endre smøreolje og filtre (super, by-pass, etc.) Etter produsentens anvisninger. Dette trenger ikke å gjøres hver seks måneder, snarere dette er en årlig oppgave hvorvidt generatoren har blitt operert. Ta opp den årlige endringen i posten boken slik at du blir minnet hver gang når det er grunn. Kontroller at oljenivået er tilstrekkelig og etterfyll om nødvendig. Luftkjølt maskiner bør ha sine olje skiftes hver 30-40 timer med kjøring. Væskekjølte maskiner bør ha sin olje byttes hver 100 timers driftstid. Sørg for å bruke syntetisk olje I luftkjølte maskiner!
 5. 5
  Rengjør tennplugger for dollaren femti prislapp på en tennplugg, er det vanligvis best å bare bytte ut tennpluggene årlig.
 6. 6
  Sjekk at boltene. Merk at boltene på generatoren vil ha en tendens til å løsne etter rimelig bruk, og dette er vanlig slitasje forårsaket av vibrasjoner. Kontroller pakningen hodet og stempel for solid stand, bytt hvis slitt eller sprukket.
 7. 7
  Sjekk hvor mye bensin. Bensin som bare sitter i generatoren mister sin effektivitet etter et halvt år når den ikke brukes. Du har flere alternativer her:
  • Luft drivstoff og erstatte den hånd om spilloljen
  • Hold regelmessig brukt drivstoff for generell gård / husholdning bruker i drivstoff egnede beholdere og fylle opp når det trengs
  • Legg drivstoffstabilisatoren bensinstasjoner eller jernvareforretninger, følg produsentens anvisninger
  • Hvis du bruker en generator som et hjem standby løsning, bør du virkelig vurdere en naturgass eller flytende propan generator. Disse generatorer har ikke noe drivstoff vedlikehold, annet enn å sørge for at LP tank har drivstoff i det!
 8. 8
  Sjekk at følgende elementer er riktig kalibrert årlig eller hvert annet år, avhengig av bruksmønster. Det beste er om en sertifisert generator tekniker gjør disse kontrollene:
  • Bensinpumpe
  • Turbolader
  • Injektorer
  • Automatisk spenningsregulator
 9. 9
  Starte opp generatoren regelmessig. Hvis en generator ikke brukes på en jevnlig basis, anbefales det at du fyre den opp på kvartalsvise intervaller for å sikre at dets arbeid kjøre glatt. I det minste, begynner det etter hvert seks månedlig vedlikehold, to ganger. Første sjekk er å se at det begynner OK, er andre sjekk for å sikre at det vil holde starter OK.

Lagring

 1. 1
  Rengjør alltid generator post-bruk. Dette innebærer å fjerne fett, slam, organisk materiale, drivstoff, osv. Bruk rene filler å rense den opp hver gang, og en komprimert luft blåser kan bidra til å rense ut ventilasjonsvifter.
 2. 2
  Hvis det er noen tegn til korrosjon, behandles med en hemmer produktet.
 3. 3
  Lagre generatoren riktig. En generator bør ikke utsettes for fuktighet eller vann. Oppbevar den på et tørt plass og dekket mot støv, gjørme, skitt, etc.

Tips

 • Kjøp heavy duty skjøteledninger og holde disse nærmere generatoren. Finne de som låser i de tilkoblede ledninger og kan ta høyspent strøm, tåle våte forhold, osv. De koster mer, men de er definitivt verdt det. Henge disse opp i nærheten av generator for å hindre floker eller fuktighet.
 • Har du en ekstra tilførsel av generator olje, oljefilter, drivstoff, tennplugger, elektrisk tape, osv. Hvis noe går galt når du trenger å bruke generator, vil disse elementene være der for deg, ingen panikk!
 • Hvis alt dette virker for hardt, vil generator forhandler trolig være glad for å kjøre de sjekker for deg, eller foreslå noen andre som kan.

Advarsler

 • Ikke bruk en generator i fuktige forhold med mindre du har noe alternativ, selv da, prøve å dekke den med alt mulig.
 • En permanent installert hjemme generator system er best for områder der det er konstant fuktige forhold - kabinettene er mye mer egnet for miljøet, og det er mye tryggere!
 • Alltid teste en generator i et godt ventilert område! Eksos som bygger opp inneholder karbonmonoksid, som er fargeløs og luktfri, og kan drepe deg.

Ting du trenger

 • Toolkit (skiftenøkler, stikkontakter, skrutrekkere, tang, etc.)
 • Fuel
 • Olje
 • Smøremidler / korrosjonsinhibitor
 • Generator dekselet
 • Rags
 • Andre reparasjon elementer
 • Skjøteledninger
 • Generator vedlikehold eller Homeowner Manual