Wkino

Hvordan installere satellitt koaksialkabel i et hjem

Installer koaksial (coax) kabel mellom DirecTV (DTV) rett og mottakere slik du vil den kjøre. Legg en gammel mottaker til systemet uten å pådra installasjon lønnskostnader ved å gjøre det selv.

Trinn

Hvordan installere satellitt koaksialkabel i et hjem. Velg en kvalitet "RG6" (eller "RG6 quad skjold" en.
Hvordan installere satellitt koaksialkabel i et hjem. Velg en kvalitet "RG6" (eller "RG6 quad skjold" en.
 1. 1
  Velg en kvalitet "RG6" (eller "RG6 quad skjold" en. Ka "RG6QS" for lengre turer) koaksial (coax) kabel for montering mellom tallerken og hver tuner.
 2. 2
  Siden de fleste direkte TV (DTV) DVR og Tivos har doble tunere, bør du vurdere å kjøre to kabler i stedet for bare én. I tilfelle av DTV High Definition DVR eller DTV High Definition TiVo, vurdere tre kabler hvis du ønsker å koble til en "off air" antenne for å motta lokale kanaler som ikke er tilgjengelig fra DTV. Hvis DVR ikke er planlagt, vil installere en kabel levere en enkel DTV-mottaker. Mer om dette nedenfor.
 3. 3
  Installer en bakken blokk på et passende sted hvor som helst mellom fatet og før inn i hjemmet. Det er tillatt å lokalisere bakken blokken inne i hjemmet, men det bør være så nær inngangspunkt som mulig. Hvis ikke kan kjøpe et bakken blokk å godta alle innganger og utganger, vil det være nødvendig å legge til flere bakken blokker som nødvendig for å få plass til alle tilkoblinger.
 4. 4
  Installer en # 10 kobbertråd mellom huset jordingspunkt (jordspyd, strømmåleren, etc.) Og jording polskrue av den nye bakken blokken. Disse to punkter sammenkobles. Bruk en klemme beregnet for formålet å koble # 10 ledningen til husets jordingspunkt. Ikke under noen omstendigheter koble eller løsne eksisterende jordingsforbindelser installere den nye # 10 wire. La det være nok jordledning til "tråd" gjennom hver bakken blokk (s) jordklemme. Rute kabelen og fest med stifter til underlaget. Stram bakken skruen til jordledningen.
 5. 5
  Kjør coax kabler fra hver av parabolen er utganger til den ene siden av bakken blokken.
 6. 6
  Kjøre en kabel fra en hvilken som helst taket UHF / VHF / FM-antenne (om ønskelig) til den samme side av første blokk som fatet koaks.
 7. 7
  Kjøre samme antall kabler som ble kjørt i bakken blokk, mellom bakken blokk og en sentral beliggenhet. Et verktøy skapet, er et punkt nær telefon distribusjon blokk eller elektriske panel området ideelt. Etiketten coax-kabler "parabolen" eller annen meningsfull måte. Husk å merke coax fra et tak toppen antenne hvis utvidet fra bakken blokken.
 8. 8
  Kjør kablene fra hver tuner til den sentrale beliggenheten. Setter du på etikettene til hver av kablene - hvis to kablene er koblet til et enkelt sett top-boks, slik som tilfellet er for en TiVo eller DVR i en stue, etikett kablene "LR1" og den andre "LR2" eller noen andre meningsfulle sikt.
 9. 9
  Velg en multiswitch ved å bestemme hvor mange innganger og utganger er nødvendig. Antallet innganger er lik antall LNBer på fatet pluss én. En dual LNB parabolen ville kreve en tre innspill multiswitch. Den ekstra inngang er å blande i en "av luft" antenne eller CATV-signalet. Antall utganger på multiswitch lik antall tunere (ikke antall mottakere eller set-top bokser) i systemet. Et system av tre set top-bokser som består av to DTV-mottakere og en DTV DVR eller TiVo med to tunere ville kreve en fire utgang multiswitch. Selvfølgelig, hvis du legger til en annen mottaker senere, trenger du en multiswitch som har ekstra utganger. Prøv å kjøpe en multiswitch med nok ekstra utganger for å la systemet å "vokse". Kaskademulighet multiswitches kan installeres "nedover linje" fra andre multiswitches, men må identifiseres for dette formålet.
 10. 10
  Multiswitches bli dyrere som antall innganger og utganger øker. DTV vil installere så mange som nødvendig gratis når de legge til eller endre utstyr som mottakere eller antenner. Det er best å la DTV gjøre dette, men det er ingen grunn til at du ikke kan dersom kostnadene ikke er et problem.
 11. 11
  Monter multiswitch (es) og koble fatet coax kabler til parabolen-inngangen, og antennen eller kabel-TV coax til antenneinngangen. Koble coax kabler fra mottakerne til de multiswitch ut kontakter. Trekk til kontaktene til "finger tight" for nå.
 12. 12
  Ved mottakerende koble koaksiale kabler (er) til hver tunerinngang (e). Satellitten kabler koble til satellitt-innganger - det spiller ingen rolle hvilken. Hvis du kjørte bare én satellitt kabel, koble den til satellitt-inngang 1. Hvis dette er et sted som trenger en av lufta antenne inngang også, i stedet for å koble en kabel direkte inn i tuner, koble den til en "diplekser" input i stedet. Den diplekser vil ha et diagram som angir satellitt-og UHF / VHF-forbindelser. Den diplekser "satellitt ut" kobles til DTV-mottaker tuner, og UHF / VHF kan koble til "antenne" eller "CATV"-inngangen på DTV set-top-boks eller en FM Stereo-mottaker.
 13. 13
  Kontroller bildekvaliteten på hvert sted. Skifte kanal for å teste begge tunere for Tivos og DVR. Alternativt kan du bruke receiverens satt opp sidene for å vise signalstyrker av hver satellitt og tuner. Sjekk tilkoblinger og maskinvare før fornøyd.
 14. 14
  Fest de coax kontakter langs hver kabel uansett hvor de dukker opp med en skiftenøkkel, starter på tv, mottaker, multiswitch og endte på bakken blokk eller parabol. Ikke stram.

Tips

 • DTV tester for tiden en "single wire" install. Resultatene ser lovende ut, men er ikke tilgjengelig på dette tidspunktet. Når det ikke blir tilgjengelige, vil det sannsynligvis være fra DTV er installatører eksklusivt.
 • Bruk høy kvalitet "F" kontakter for kabelendene. De eldre crimp typer er OK for innendørs tilkoblinger, men komprimeringstypen tilbyr overlegen passform for utendørs bruk for å holde vannet ute. Dessverre, de "F" kontakter og komprimering verktøyet er mer kostbare enn crimp type.
 • Få riktig "F"-kontakt for kabelen installert. RG6 og RG6QS "F"-kontaktene ser nesten identiske, men når feilaktige vil gjøre installere kontakten svært vanskelig - umulig.
 • Installer diplexers hvor som helst på hvilken som helst kabel koblet direkte til en multiswitch (som har en antenne eller CATV fôr tilkoblet) å "pakke" antennen eller CATV signal der det trengs.
 • RG6 og RG6QS kabel er tilgjengelig som en dobbel (noen ganger kalt siameser) type. Dette gir to fulle båndbredde signalveier over en kabel og er anbefalt siden den samme arbeidskraft er nødvendig å installere det i motsetning til en enkelt RG6 eller RG6QS.
 • Koaksialkabel strippere av den typen som gir mulighet for å justere for ulike kabeltyper gjøre stripping kabelen for en "F"-kontakt enkel.

Advarsler

 • Denne artikkelen er om hvordan du installerer kabler for en non "SWM" Direct TV-system. Mens mange av trinnene er aktuelt for en tallerken nettverk eller kabel-TV installasjon, er det noen viktige forskjeller, så denne wikien bør ikke brukes som en guide for å installere disse systemene.
 • Ikke bruk RG59 kabel. Det mangler båndbredde for dagens satellitt og CATV systemkrav. Bruk bare RG6 hvis kjøre mindre enn 100 meter. RG6QS Kabelen er egnet for alle installasjoner, og kreves for løper større enn 100 meter i lengde.
 • ALDRI installere "splittere" på satellitt feed coax-kabler. Multiswitches er satellitt tilsvarende CATV "splittere", og er ikke utskiftbare.
 • DESq brytere er en multiswitch for bruk på oppvask nettverk satellitt-systemer. De er uforenlig med en direkte tv, og skal ikke brukes.
 • Bare installere ett diplekser på en kabel etter en muliswitch. To eller flere diplexers samme ledning vil resultere i dårligere signaler.
 • Finn multiswitch nærheten av et 120 volt uttak, som noen krever strøm for interne forsterkere.