Wkino

Hvordan du installerer en stikkontakt fra scratch

For å installere en stikkontakt og krets fra grunnen du trenger en rull med 14-2 eller 12-2 Romex kabel (avhengig av hvor mye last du trenger fra åpningen) og enten en ny jobb boks, eller en gammel arbeid boksen.

Trinn

Hvordan du installerer en stikkontakt fra scratch. Inspisere sikringsskapet før du kjører en ny kabel for å sørge for at du har ekstra plass for brytere.
Hvordan du installerer en stikkontakt fra scratch. Inspisere sikringsskapet før du kjører en ny kabel for å sørge for at du har ekstra plass for brytere.
 1. 1
  Bestem belastning. Basert på den belastningen du ønsker å tjene, (som betyr hvor mye strøm i ampere vil være nødvendig fra utsalgssteder) en 14-2 Romex kabel, som er en relativt tynn kabel egnet for opp til 15 ampere (eller 12 ampere kontinuerlig belastning) kunne velges. Ellers er en 12-2 Romex kabel, som er en størrelse større enn 14-2 Romex kabel og egner seg for opp til 20 amp kretser (eller 16 ampere kontinuerlig belastning) den andre størrelsen kabel installert for utsalgssteder. De fleste hjem butikker er kablet med 14-2 Romex, som leverer opptil 8 uttak pr krets. Unyansert, må National Electrical Code (NEC) mandater uttak i kjøkken og spisestue være tjent med 20 amp kretser. En 12-2 romex krets ville gi for dette (installere en 30 amp tørketrommel stikkontakt eller 50 amp range / sveising uttaket er utenfor omfanget av denne artikkelen, men ligner).
 2. 2
  Inspisere sikringsskapet før du kjører en ny kabel for å sørge for at du har ekstra plass for brytere. Det beste er å identifisere hva slags panel du har og hvorvidt breakers er tilgjengelig eller foreldet. En del av denne prosessen innebærer å fjerne de døde foran forsamlingen (døren på dine brenninger) og ser inne på bussing. Dette kan potensielt være farlig hvis du tilfeldigvis kort ut metallplaten til bussing i panelet. Avhengig av hvilken type panel kan det være relativt enkle eller svært farlig. Murray eller Bryant type skjermene som regel er det sikreste å installere i. Hvis du panel skjer for å være en Zinsco, Stablok eller Pushmatic du kan sette deg opp for alvorlige problemer med å gjøre dette selv. For eksempel på Pushmatic paneler bussing er vanligvis aktivert. Uten riktig kunnskap du kunne uhell korte bussing ut og forårsake en katastrofal svikt (fase til jord eller fase til fase korte). Den symmetriske ampere feil tilgjengelige er bare begrenset av den primære fusing på transformatoren og den generelle utformingen av systemet. Bare noe å huske på når du gjør denne jobben selv. Jeg vil anbefale å koble fra strømmen og fjerne måleren og ring hvis det er mulig å eliminere farer. Dette er altfor ofte utenfor gjør det selv typen arbeid.
 3. 3
  Kjør en kabel fra circuit breaker panelet til den nye outlet plassering. Romex kabel ("Type NM" kabel) er den enkleste å arbeide og minst kostbare måten å oppnå dette, og er ledningene metoden som brukes i denne wikien.
 4. 4
  Størrelse circuit breaker for ledning størrelse. Hvis en kabel 14-2 drives fra panelet til uttaket, og en 15 ampere er den største som kan brukes til å beskytte den kretsen. Hvis en 12-2 kabel drives fra panelet til uttaket, og en 20 ampere er den største som kan installeres for å beskytte kretsen.
 5. 5
  Støtte kabel. Starter på panelet, med å plassere Romex til uttaket. Trekk om en foten av kabelen utover uttaket og balansen i Romex kveil på gulvet på panelet. Stift Romex (hvor eksponert) pent tilbake til panelet kjøring isolerte stifter hver tredje meter og 18 tommer fra hver boks som har kabel klips / kontakt eller 12 tommer fra de uten en klemme / kontakt.
 6. 6
  Klargjør kabelen for oppføring i boksen. Den ende av kabelen må være nøye strippet av ytterkappen før installasjon inn i boksen. Strippe tilbake 8 inches av jakken.
 7. 7
  Installere kabelen i boksen. Skyv kabelen inn i boksen åpning / kontakten til bare omtrent en tomme av jacketed kabelen er inne i boksen. Uttaket plassering må ha ledningen installert i et gammelt arbeid / nytt arbeid boks som er enten å bli kuttet til tapet eller spikret til veggen / stud. Bruk av plast eller fiber elektriske bokser er raskere å jobbe enn stål bokser fordi de ikke krever ekstra jording. En stålkasse må jordes slik at den ikke krever enheten for at den skal være jordet (pigtailing bakken til enheten og boksen løser dette).
 8. 8
  Koble den nøytrale ledningen til enheten. Den hvite ledningen (nøytral ledning) skal festes under enten sølv skrue på siden av beholderen.
 9. 9
  Koble "hot" ledningen til enheten. Den sorte ledningen ("hot" tråd) må sikres enten under gull-skruen på den motsatte side av den nøytrale ledningen.
 10. 10
  Koble jordledningen. Hvis en metallboks, kutte (2) åtte tommers lengder av nakne kobbertråd, og kombinere dem og bare wire fra romex kabelen under en riktig størrelse wirenut. Den frie enden av en ledning skal kobles til den grønne bakken skruen på uttaket, og den andre frie ende er for å være koblet til metallboks med en grønn skruen (uttrykkelig for dette formål) eller andre godkjente anordning (spesial-klips, etc). Hvis en plast (eller andre ikke-ledende materiale) boksen brukes, bare koble den nakne kobbertråd direkte under den grønne skruen på uttaket.
 11. 11
  Vend forsiktig ledningene på baksiden av boksen og sikre utløpet til boksen og feste veggen plate.
 12. 12
  Sett main / tjeneste koble bryteren til i det elektriske panelet til AV-posisjon.
 13. 13
  Ta av luken, og sett til side. Selv om du har slått av strømmen, er det fortsatt bor deler i panelet, spesielt den store kabel som mater main / tjenesten skillebryter. Utøve ekstrem forsiktighet arbeider i nærheten av denne bryteren.
 14. 14
  Fjern en 7/8 "diameter pre-stemplet" knock out "fra panelet. Denne 7/8" åpning i handelen kalles en "halv tomme ko" Du må ha en 1/2 tommer (handel størrelse) kontakten til sette inn i den ko, overgang til kabelen fra utsiden av panelet til innsiden. Disse er tilgjengelige i en rekke stilarter, og materialer. Den enkleste å installere er den lave profilen plast push i type. Uavhengig av type, bruker den typen som er egnet for "NM" Type (Non-Metallic) eller Romex kabel og er samme størrelse som ko fjernet.
 15. 15
  Kutte kabelen til lengde. Beregn god kabel for bruk i å gjøre opp inne i panelet ved å tredoble panel lengste dimensjon for Romex lengden på innsiden av panelet. (24 "med 15" panel ville trenge 24 "x 3 = 72" eller 6 meter av slakk). Igjen, strippe hele jakken med unntak for å tillate omtrent en tomme av jakke kabelen inne i panelet. Installer Romex kontakten inn i panelets 1/2 "ko henhold til instruksjonene. Pakk enden av kabelen med et par svinger av elektrisk tape. Skyv kabelen gjennom kontakt og bidra til å trekke den med den andre hånden når den kommer inn i panelet. Denne skyve / trekke hastigheter installasjon og reduserer risikoen for skade på isolasjonen. Når omtrent en tomme av jacketed kabelen er inne i panelet, slutte å fremme kabelen, og fest den innen 18 "av panelet med en isolert stift.
 16. 16
  Inspisere panelet. Panelet har en eller flere terminal barer til venstre og / eller høyre eller nederst på sikringene. Se nøye på baren (e). Finn ut om du har: to eller flere barer og at de hvite ledningene er ikke blandet med nakne / grønne ledninger. (Dette arrangementet har separate nøytrale og bakken bar), eller hvis du har en eller to barer som har både hvite og blanke / grønne ledninger blandet i både barer (denne ordningen har kombinert nøytral og jordingssbånd og mer vanlig i typiske døgninstitusjon). Uavhengig av hvilken type du har, du opprettholde integriteten av jording og nøytrale systemer ved å duplisere oppsigelse ordningen skissert nedenfor.
 17. 17
  Koble nøytrale og bakken ledninger. De hvite og jord (bart) ledninger som skal festes under bar (e) i hovedfeltet. Skjær disse ledningene til lengde PLUS 12 inches eller så slakk. Hvis du har den kombinerte nøytral og jord stil, sikre disse to ledninger i terminalene så nær hverandre som mulig. Ikke installer BEGGE ledninger i samme terminal! Hvis du har separate nøytrale og bakken barer, installere kablene i den aktuelle terminalen bar.
 18. 18
  Koble til effektbryter. Den 14-2 Romex sin sorte ledningen skal kobles til en 15 amp breaker. Hvis du kjørte 12-2 Romex, opp til en 20 amp breaker kan kobles til. Kutte denne ledningen slik at den kan kobles til ALLE breaker posisjon i panelet - pluss litt slakk. Du vet aldri når du kanskje må flytte kretsen til et annet sted i panelet, har nok ledning til å gjøre dette vil gjøre jobben mye enklere. Sett håndtaket på strømbryteren til OFF. Installer effektbryter inn i panelet ved først å hekte eller klipping til jordet eller isolert spor eller jernbane (produsent avhengig) på påhengsmotoren siden av de isolerte elektriske kontakter, deretter linje opp klippet eller sporet av effektbryter med elektrisk kontakt rail eller buss. Trykk strømbryteren helt inn i panelet. Noen stiler "klikker" på plass andre bare "bottom out". Hvis den nye sikringen er "selv" og på linje med tilstøtende effektbrytere, er det mest sannsynlig sitter ordentlig.
 19. 19
  Fjern circuit breaker ko fra paneldeksel. Når prosessen er ferdig, vil du sannsynligvis nødt til å fjerne den aktuelle rektangulær metall ko for den nye sikringen på forsiden av panelet. Når du gjør dette, sett på plass på panelet.
 20. 20
  Gjenopprett makten til panelet. Ikke stå foran panelet, men snarere på siden av panelet og sette Main / service Koble bryteren til ON. Deretter flytter den nye effektbryter håndtaket til ON og det vil starte opp en elektrisk stikkontakt som du nettopp har installert.
 21. 21
  Test arbeidet. Bruk en meter eller koble apparatet eller enhet i uttaket og slå den på. Kontroller at det fungerer og gå tilbake til panelet. Lytt for hum og eller spraking. Enten tilstanden er en indikasjon på en mulig tilkoblingsfeil eller varmeutvikling. Merke circuit breaker.
 22. 22
  IKKE installer breakers fra en annen produsent fordi "de passer" eller Emballasjen sier det er for bruk i disse panelene. Installerer disse breakers UGYLDIGGJØR UL notering og kan resultere i forsikring problemer hvis det er en elektrisk brann.
 23. 23
  Arbeid du har inspisert av lokaliteten kode håndhevelse kontor.
 24. 24
  Plug kretser installert i soverommene kreve bruk av en lysbue jordfeilbryter (e). Plugger installert i, men ikke begrenset til kjellere, garasjer, utendørs, eller innendørs og tilgjengelig fra klasse, bad, etc. vil kreve en jordfeilbryter eller plugg, med mindre det er dedikert til en "fast" utstyr som vaskemaskin, kjøleskap, etc.
 25. 25
  Arc feil og jordfeil kretser er ikke kompatible med lysrørarmaturer!

Tips

 • Du kan kjøpe en stikkontakt tester ganske billig på et hjem, eller jernvarehandel. Denne enheten har flere lys for å vise riktig uttak ledninger og feilforhold slik at du vet at du gjorde jobben riktig.
 • Koble den sorte ledningen til effektbryter siste
 • Når du skjærer inn i veggen for den nye uttak, pass på at det ikke er stud i veien. Studs er vanligvis plassert på 16 tommers sentre. Du kan finne stenderne med en billig stud finder tilgjengelig fra din lokale senter eller jernvarehandel.

Advarsler

 • Selv med hovedbryter slås av er det fortsatt strøm går til hovedbryter med mindre det er en bryter på utsiden før panelet. Fjern ringer og andre metall fra hendene og bruke hansker og fortsette med forsiktighet.
 • Sjekk din lokale kode for Jordfeil og Arc Fault krav til beskyttelse.
 • Pass på å slå av hovedbryter OFF når du arbeider inne i ditt elektriske panel.
 • Bruk BARE breakers bestemt av produsenten for bruk i panelet (på innsiden av panelet døren må det minst være produsentens navn og modell av panelet, og mest sannsynlig, en liste over alle automatsikringer godkjent for bruk).

Ting du trenger

 • Elektrisk Box
 • Ledning (14/2 eller 12/2)
 • Elektrisk Outlet
 • 15 eller 20 Amp Circuit Breaker (hvis du installerer ny krets)
 • Skrutrekker
 • Trådkuttere
 • Wire stripper
 • Outlet Tester (valgfritt)
 • Isolerte stifter
 • Romex kontakter
 • Elektrisk tape
 • Uttaksdekkplate