Wkino

Slik beskytter du et tre innlegg fra råtner i bakken

Har din gjerdet innlegget råtne ut? Eller kanskje din postkasse falt over denne morgenen, og du forstår ikke hvorfor. Vel, kanskje disse tipsene hjelpe stoppe dette skjer med deg igjen.

Trinn

Slik beskytter du et tre innlegg fra råtner i bakken. Uansett om din bruk av innlegget for et gjerde eller en postkasse, husk at vann er fienden.
Slik beskytter du et tre innlegg fra råtner i bakken. Uansett om din bruk av innlegget for et gjerde eller en postkasse, husk at vann er fienden.
 1. 1
  Uansett om din bruk av innlegget for et gjerde eller en postkasse, husk at vann er fienden. Den beste måten å holde innlegg fra råtnende seg ut av bakken er å senke den i sement. (Grav et hull, sette innlegget i, hell sement, glatte sement, skrive navnet ditt i sement, har ungen stakk hånden print i sement, la det kurere.) Det er ganske mye begravet der, og det råtner ikke.
 2. 2
  Behandle treverket for tre kjedelige insekter felles for ditt område (dvs. termitter, pulver post biller, snekker maur...). En god, historisk metode for dette er bruk av kreosot. Den brukes hovedsakelig til værbestandig innlegget, men det er også stor for frastøter insekter. Bortsett fra dette, er det mange andre moderne kjemikalier som brukes for bug-prøvetrykk innlegg. Spør din skadedyrbekjempelse byrå som ville være best for deg.
 3. 3
  Ved hjelp av en god tre kan bidra til å forlenge problem, selv om det fortsatt vil etterhvert råtne ut hvis de ikke satt i betong og fuktighet får til det. Her er noen forskjellige tresorter som vanligvis brukes for inngjerding.
  • Gran - Ubehandlet gran stakittgjerder og kryss rails er mest brukt i prefabrikkerte 4x8 eller 8x6 fot picket og stokkade-gjerde seksjoner som du finner på din lokale jernvarehandel. Disse blir deretter montert mellom press-behandlet gjerdestolper.
  • Furu - Trykkimpregnert for underjordiske termitter - foruten å ha trykkimpregnert furu, er det godt å belegge trelast med vannavvisende flekken for å forlenge levetiden på tre.
  • Cypress - Naturlig kjemiske Cypretine - Red Cypress er en helt naturlig aromatisk tre som er dyrket i sumpene i Florida. Kjent for sin farge, tetthet, hardhet og relative mangel på knop, er sypress en overlegen tre.
  • Sedertre og Red Wood - Dette er den beste veden for fekting i eller rundt huset ditt som den er vakker og har en lengre levetid. Men fordi det er høy etterspørsel, det dyrere også.
  • De beste og mest elegante skogen for fekting kommer fra evergreens, som er myke tresorter som inneholder harpiks som naturlig frastøte muggsopp, termitter og andre kjedelige insekter. Den mest kjente er California redwood, kjerneved av dette treet vil vare i 25 år eller mer uten behandling.
 4. 4
  Hvis du ikke føler deg komfortabel å helle sement, ikke kan bruke insektmidler, og ikke kan finne et tre du føler deg trygg på, kan du vurdere å bruke et metall innlegget i stedet. Metal er en mye mer holdbart materiale når du bygger et gjerde eller å sette opp en postkasse innlegg. Selv om du vil sannsynligvis måtte tidvis spray male det med et produkt som Rustoleum å holde den mot rust, vil du sannsynligvis aldri trenger å erstatte det.

Tips

 • Når du grave hullet, er en god dybde på minst en fjerdedel av veien opp stillingen slik at den ikke velter.