Wkino

Hvordan installere dekk brygger

Deck brygger støtte bjelker som skaper bjelke spenn for en kortstokk. Dette er grunnlaget for dekk og hvis ikke riktig installert vil føre til svikt av deler av eller hele dekket. I motsetning til en betong-forankring som fordeler vekten av strukturen over et stort område, brygger konsentrere belastningen til et lite område. Ground stabilitet og jordpakking er veldig viktig når du vurdere å bruke denne type fundament struktur. Pass på å bestemme bæreevnen av jord og holde en sikkerhetsfaktor på minst fire.

Trinn

Hvordan installere dekk brygger. Før du starter denne (eller noen andre) å grave prosjekt, 811 anrop, en ny, føderalt mandat nasjonale "samtale før du graver" nummer.
Hvordan installere dekk brygger. Før du starter denne (eller noen andre) å grave prosjekt, 811 anrop, en ny, føderalt mandat nasjonale "samtale før du graver" nummer.
 1. 1
  Før du starter denne (eller noen andre) å grave prosjekt, 811 anrop, en ny, føderalt mandat nasjonale "samtale før du graver" nummer. 811 ble opprettet for å bidra til å beskytte folk fra utilsiktet treffer underjordiske verktøy linjer mens du arbeider med graving prosjekter.
 2. 2
  Vær nøye med å sentrere hullet på posisjonen for kaien. Spesifikasjon for avstand mellom bryggene kan finnes i de fleste bøker om dekk konstruksjon. Disse hullene er en fot kvadrat og en fot dyp. Den eksisterende bakken rundt hullet skal være uforstyrret som det gir sidestøtte for stillingen. Dårlig posisjonering av hullet vil resultere i et større hull og mindre støtte.
 3. 3
  Dette er den ferdige hull. Legg merke til sidene er loddrette og bunnen er flat.
 4. 4
  Fyll bunnen med ca en tomme av grus, sand, eller ert grus. Dette vil tillate deg å lage et flatt underlag for å plassere paver på. Det absorberer også noen av utvidelse og sammentrekning som karakteriserer noen jordtyper.
 5. 5
  Komprimer grusen i bunnen av hullet. Dette er viktig for å hindre at vekten av dekket fra skyve pilarer ned og skape sags i dekk.
 6. 6
  Plasser paver i bunnen av hullet og sjekk for nivå ved å plassere et innlegg av med firkantede kuttet endene på utlegger. Deretter sjekke nivået i begge retninger på innlegg toppen. Du kan også bruke en liten 12 "nivå på utlegger. Hvis det ikke er plant, legge mer grus eller sand og rekompaktere.
 7. 7
  Når paver er nivået i alle retninger er det på tide å bestemme brygga lengde. Dette dekket er festet til en beholder vegg og en lengdebjelke bord er grunnlaget for nivået. Plasser kaien og finne en linje på brygga på nivå med toppen av hovedbok.
 8. 8
  Bruk en radial, eller hogge så å klippe bryggene til lengde. Dette sikrer et kvadratisk snitt som tillater strålen å hvile mer helt på enden av bryggen. Disse bryggene er 4 "trykkimpregnert peeler kjerner. Du kan også bruke trykkimpregnert 4" x 4 "innlegg.
  [[Bilde: piers7.jpg | center | 500]
 9. 9
  Når brygga er kuttet til riktig lengde kontrollerer høyden ved å legge nivået på hovedbok og toppen av bryggen.
 10. 10
  Finn brygga ved å måle fra to kjente punkter. Bruk samme poeng for hver brygge. Ikke mål fra brygge til brygge. Hvis en brygge er av, vil du multiplisere feilen.
 11. 11
  Når du har den nøyaktige plasseringen, merke nederst på brygga med en tusj på utlegger. Dette vil tillate deg å flytte brygga hvis det er bumped eller flytte et uhell.
 12. 12
  Omhyggelig fylle hullet med løs skitt før det er 4 inches dypt i hele hullet. Hold kaien for å hindre at skitt fra å flytte det av den riktig sted.
 13. 13
  Nøye tamp skitt med en annen brygge eller post mens du holder på brygga for å hindre den fra å bevege seg. Skitt bør komprimere til minst tre inches, og bryggen skal være stabil nok til å stå på egne ben.
 14. 14
  Fylle den gjenværende smuss 4 inches om gangen og kompakt. Du bør ha mer skitt som den gjenværende plassen i hullet på grunn av brygge, paver og grus.
 15. 15
  Bruk ekstra skitt å lage en skrå cap rundt bryggen for å hindre vann fra å samle nær kaien.
 16. 16
  Din innsats skal resultere i et nivå på linje hvilested for strålen.

Tips

 • Prøv en cutoff så. En hogge eller cutoff Sagen kan også brukes. Dette vil tillate kutting skal finne sted på dekk-området.
 • Bedre lang enn kort. Gjør det første kuttet litt lang, kan du alltid avskåret mer. Det er vanskelig å legge lengde til en brygge.

Advarsler

 • Uforstyrret jord. Grus og paver skal hvile på uforstyrret jord, ikke løs fyll eller jord fylt med nedbrutt plantemateriale. Hvis dette er tilfelle, grave en dypere hull, komprimerer den godt før du legger grus, så kompakt at den igjen.
 • Du må bare bruke trykkimpregnert innlegg.
 • I en svært vått område, bryggene råtner selv om bryggene er trykkimpregnert. For å unngå dette, fyll på med sement i stedet for skitt. Du kan også bruke metall brygger med sement fylle i. Metal brygger også rust og du kan fylle i metall brygger med armeringsjern og sement for å legge til lang levetid sin.
 • Hvis du bruker tre brygger, flekker på treverk med beis, fordi det vil suge inn i treverket og hindre råte best. Prime tre og male det før du installerer. Jeg har også satt sement rundt bakkenivå, slik at vannet ikke vil samle rundt kaien. Hvor brygga berører bakken er der fuktighet gravetates til og ruiner veden.