Wkino

Hvordan å feste taket følte på et skur

Tak filt, papir eller tjære, som det ofte kalles, er en vanntett produkt glassfiber impregnert med en asphaltic tjære forbindelsen og brukes for midlertidig taktekking eller som et underlag i henhold til shingel eller andre permanente takmaterialer. Her er hvordan du installerer den.

Trinn

Hvordan å feste taket følte på et skur. Figur taket ditt område, og beregne hvor mye følte du trenger for jobben.
Hvordan å feste taket følte på et skur. Figur taket ditt område, og beregne hvor mye følte du trenger for jobben.
 1. 1
  Figur taket ditt område, og beregne hvor mye følte du trenger for jobben. En rull med 15 # (firkant) følte har 432 kvadratmeter, men du må regne med overlappinger på ledd, i de fleste tilfeller vil dette la 400sq ft netto dekning.
 2. 2
  Rengjør taket terrassebord for rusk, utstående spiker, eller andre gjenstander eller materialer som kan skade taket følte.
 3. 3
  Kontroller at overflaten er tørr. Bruk aldri tak følt over vått eller fuktig terrassebord, som denne tilstanden vil føre til at terrassebord å deformere eller spenne, og muligens råtne.
 4. 4
  Bytt skadede eller råtten materiale på taket terrassebord.
 5. 5
  Begynn ved bunnen av Terasse, på den ene enden, og rulle den filt lengde måte, langs den nedre kant av taket. For hip typen skur tak, begynne på hoften, slik at en fot eller så av filten til å henge over hoften.
 6. 6
  La den nedre kanten av filten å overhand takfot ca 1/2 til 3/4 tommers slik at vannet vil dryppe av uten å fukte terrassebord under.
 7. 7
  Tack slutten av filt der du begynner å rulle den til å holde den på plass mens resten er rullet ut.
 8. 8
  Trekk følte stramt fra motsatt ende, tar seg ikke å rive det, men gjør at den ligger flatt på takflaten.
 9. 9
  Nail filten med simplex eller plast cap toving negler. Disse bør ha en innbyrdes avstand på omtrent 12 tommer sentra langs den nedre kanten, og 30-36 sentre langs toppen, siden etterfølgende overlapper skal spikres gjennom toppen av det siste laget påføres. Vær nøye med å spikre spyle og ikke trenge inn i filt, eller vil du ha en lekkasje.
 10. 10
  Skjær følte på den motsatte enden av taket, og rull følte tilbake i motsatt retning, slik at ca 4 inches av overlapping til det første laget. Mest taket følte har ledelinjer stencilled på den for å sikre at du bruker det i rette, parallelle linjer.
 11. 11
  Overlapper ryggen av taket ditt omtrent en fot, deretter bruke materialet på samme måte på motsatt side.
 12. 12
  Dekk alle spiker hoder med en taktekking mastic eller tjære hvis dette kommer til å være mer enn en midlertidig impregnering tiltak.

Tips

 • For en mer permanent tak dekning, bruker roll taktekking, som har en mineral samlet belegg for å stå opp til elementene for en lengre periode.
 • Bruk en kraftig følte for langsiktig weatherproofing. Følte leveres i enten £ 15 eller £ 30 karakterer, og £ 30, som navnet tilsier, er dobbelt så sterk som £ 15.
 • Dersom taket filt tårer, skjære et stykke stort nok til å dekke rive med masse overlapping, slip toppen under det neste runde ovenfor den, og klør på plass.

Advarsler

 • Bruk stiger med forsiktighet, og har noen tilgjengelig i tilfelle ulykker.
 • Aldri skritt på taket følt før den er godt spikret, da det kan skli, forårsaker du å falle av taket.

Ting du trenger

 • Tak følte
 • Hammer
 • Utility kniv
 • Simplex eller plast cap negler