Wkino

Hvordan velge en personlig lommelykt

Ideen om en "personlig lommelykt" høres kanskje rart ut, men når du vurdere behovene til folk som reiser, det økende antall strømbrudd, tornadoer, orkaner og andre naturkatastrofer, blir det klart at man kunne være hendig. Moderne lommelykter og makt celler er så liten og effektiv at det er egentlig ingen grunn til ikke å ha en personlig belysning apparatet tilgjengelig for deg når som helst.

Trinn

Hvordan velge en personlig lommelykt. Avgjør om du vil ha en lommelykt som kan være med deg til enhver tid, i en lomme, veske eller på en nøkkelring eller en litt større en som ville ri i hanskerommet i bilen, en ryggsekk, eller kanskje i et belte holder på jobben.
Hvordan velge en personlig lommelykt. Avgjør om du vil ha en lommelykt som kan være med deg til enhver tid, i en lomme, veske eller på en nøkkelring eller en litt større en som ville ri i hanskerommet i bilen, en ryggsekk, eller kanskje i et belte holder på jobben.
 1. 1
  Avgjør om du vil ha en lommelykt som kan være med deg til enhver tid, i en lomme, veske eller på en nøkkelring eller en litt større en som ville ri i hanskerommet i bilen, en ryggsekk, eller kanskje i et belte holder på jobben.
 2. 2
  Vil du ha en virkelig lyse lommelykt som vil brenne ut celler i en ganske kort tid (for utendørs bruk, signalering, etc.), Eller en egnet for belysning av mindre områder med mer langvarige celler - kanskje små nok til å holde i munnen mens du arbeider?
 3. 3
  Bestem deg for hvor mye du vil bruke, og deretter undersøke hvilke størrelser og stiler er tilgjengelige. Gode ​​steder å starte er nettsteder som www.CandlePowerForums.com, www.flashlightreviews.com og leverandører som www.SureFire.com, www.peakledsolutions.net, og www.fenix-store.com Det er mange andre på nettet, bare Søk etter "lommelykter." være Leary av kinesiske lys med en stor # 's pærer de kan virke som de vil bli lysere, men vil ha en dårlig strålen.
 4. 4
  Bestem mellom glødepærer og leds, standard batterier som AAA, AA, C-og D-celler og de ​​mer eksotiske litium batterier. Vurdere tilgjengelighet og pris.
 5. 5
  Gå til en butikk med et godt utvalg av lommelykter og se hva som er tilgjengelig. Target og Wal-Mart har gode valg, spesielt for de nyere LED-lys (det beste valget for de fleste generelle bruksområder).

Tips

 • Alkaliske batterier er det beste valget for alle rundt bruk. Litium celler, som har en 10-års holdbarhet og bedre resultater ved lave temperaturer, kan være det beste valget for spesielle bruksområder, som lyset som vil rulle til baksiden av hanskerommet og forbli der til en nødsituasjon fem år senere. De kan også være best for camping, og bruksområder der kostnaden er mindre et problem enn pålitelighet og produksjon, som de pleier å produsere klarere lys for lenger. (På den annen side, i motsetning til baser som avta etter hvert som de dør, litium celler har en tendens til å dø raskere når de endelig bestemmer seg for å slutte.)
 • Mange LED-lysene operere på AAA og AA celler. Disse er enkle å finne, og reservedeler ikke tar mye plass. AAA og AA-litiumbatterier er tilgjengelig for spesielle bruksområder.
 • Det vanntette forsiktighet gjelder for andre lys, så vel. De fleste har O ringer for å gjøre dem sprute bevis, men få er egnet for neddykking med vilje mindre dette er spesifisert av produsenten.
 • Oppladbare NiMH-celler kan være nyttig for noen formål, hvis lysene er spesielt designet for å bruke dem. De produserer strøm på et høyt nivå i ganske lang tid, så dør nesten umiddelbart. Imidlertid rechargeables mister deres ladning "på sokkelen" etter noen få uker, og bør ikke brukes for lys som skal lagres inntil det er behov.
 • Merk også at det er "vind-up" og "shake" lommelykter på markedet som krever ingen batterier. Disse kan være noe dyrere og / eller vanskeligere å finne. De er svært pålitelig på grunn av sin uavhengighet fra batterier, men har en tendens til å være mindre lys enn batteridrevne lys. De er spesielt nyttig i overlevelse kits og lignende applikasjoner. For noen grunn mange av dem er ikke vanntette, så hvis du skal bruke dem på en båt, velge nøye. Noen av dem er 7-12 inches lang, men så de neppe kvalifisere som "personlig" lys som du vil bære med deg det meste av tiden.
 • Hvis du ønsker en lys spotlight, vil du måtte betale for en lyspære. Noen lysene kommer med LED-er for nært arbeid, og high-powered Krypton pærer for lange avstander. De har en tendens til å koste mer enn to spesialiserte lys ville koste kombinert, men kan være svaret for bilistene, bobiler, sikkerhet og rettshåndhevelse personell, og andre som trenger allsidighet kombinert med en hendig enhet.
 • Batteriets levetid bestemmes av lysstyrke og størrelsen på batteriene. Hvis liten størrelse er et problem - som det selvsagt ville være med en personlig lys - LED-er er helt klart veien å gå. Noen LED-lysene vil gi ti timer med belysning fra en AA celle. Den lille kvart størrelse nøkkelring lys på venstre side av bildet gir lys egnet til å bytte dekk og lignende oppgaver i ca 2 timer, avtar deretter sakte og likevel produsere brukbare lys i mange timer etterpå. De to i midten Bruk enkle AA celler i ca 10 timer ved maksimal lysstyrke. Den ene på høyre krever to AAA-er for en full 1/2 watt strøm og batteri levetid på fem timer pluss (10€ 0,99 på Target, en utrolig verdi!)
 • LED (Light Emitting Diodes) er godt på vei til å erstatte glødepærer for de fleste applikasjoner som ikke krever ekstrem rekkevidde eller intense lys. De er fra fem til ti ganger mer effektive når det gjelder batterilevetid, og er uknuselig. De har også vare i hovedsak en mannsalder, med full lysstyrke levetid på 10.000 timer og oppover. Lyset til venstre for strøket har mer enn tusen timer på sin lysdiode, og er likevel å sette ut lys tilsvarer da den var ny. Sammenligne det med de to splitter nye lysene på høyre side.
 • "Levetiden" av en lommelykt er hvor lang tid før lyset avtar til 50% av maks. På grunn av måten de menneskelige øyet fungerer, er dette generelt om hvilket nivå reduksjonen blir merkbar.
 • Lykter med glødepærer har mer "kast" (utvalg) enn lysdioder, på grunn av måten de fokuserer. De har også tendens til å være litt billigere. Men pærene brenne ut etter noen timers bruk, og er utsatt for brekkasje (spesielt hvis droppet når du brenner). Glødelamper kaste bort mesteparten av batteriets energi som varme, og bruker opp batteriene raskt. En time eller så bruk fra et sett med batterier på full lysstyrke er omtrent alt du kan forvente. Deres lys vokser også gulere som batteriene dør, noe som gjør dem virker svakere enn de er.

Advarsler

 • Noen av de lysere, mer kompakte lys bruker CR123 lithium celler som er mye dyrere og vanskeligere å finne enn "vanlige" batterier. Hvis du bestiller i god tid disse kan kjøpes for så lite som en 5€ 0,00 hver. Mest nøkkelring lys bruker "mynt celler" som kan vanligvis finnes i ur batteri skjermer for et par dollar hver. Generelt sett, velg en lys laget for celler som er billig og allment tilgjengelig, hvis mulig, eller kjøpe en god tilførsel av reservedeler. Imidlertid, i tilfelle av en nøkkelring lys - sjelden brukt i mer enn noen få sekunder av gangen - størrelsen og bekvemmelighet langt oppveier de andre faktorer.