Wkino

Slik tørker strømpebukse i en hast

Nettopp oppdaget at den eneste par strømpebukse i huset som ikke har en stige er det skitne pair? Og at du har bare en halv time før du er grunn på den spesielle funksjon? Frykt ikke - her er en ekstremt enkel tips for tørking strømpebukse raskt.

Trinn

Slik tørker strømpebukse i en hast. Vask strømpebukse i lunkent vann med sjampo eller flytende såpe for hender.
Slik tørker strømpebukse i en hast. Vask strømpebukse i lunkent vann med sjampo eller flytende såpe for hender.
 1. 1
  Vask strømpebukse i lunkent vann med sjampo eller flytende såpe for hender. Noe nær hånd i badet ditt som renser kroppen er perfekt.
 2. 2
  Få ut salatslynge og kaste strømpebukse i. Whiz bort for å bli kvitt vannet.
 3. 3
  Henge over håndkleholder og tørk med en hårføner - Warm å kjøle varme. Dette bør ikke ta mer enn fem minutter.
 4. 4
  Alternativt rulle våt strømpebukse til en tykk (tørr) badehåndkle. Men ikke vri eller ringe rullet opp håndkle. Håndkleet vil absorbere mest all fukt og det tar bare minutter å lufttørke dem etter.
 5. 5
  Hvis du har en varmluftsuttak du kan henge den strømpebukse nær, kan dette likeledes fungere som en tørrere.
 6. 6
  I en reell nødsituasjon, (og hvis været er bra) du kan også tørke strømpebukse ved å åpne bilens sidevindu, forsiktig plasserer den øvre delen (der magen og bunn ville være) på toppen av glasset, og nøye rulle opp vinduet slik bena henge utenfor. Når du kjører til funksjonen, vil strømpebukse tørkes av vind og sol. Når du ankommer, må du trekke inn i en diskret plassering. Rull ut vinduet, dra på strømper i bilen, sjekk at alt er i orden, og deretter lage din inngang.

Tips

 • Kjøp et par ekstra pakker og la dem uåpnet i ditt undertøy skuff.
 • Når du setter på strømpebukse, gjeng dem opp rundt foten først, deretter gradvis rulle ut gjeng heller enn å trekke den opp. Trekke skaper press som fører til tårer og rakner.
 • Hvis du kjøper en dyr par av ren strømpebukse for en spesiell hendelse, kjøpe en annen på samme tid, bare i tilfelle. Spesielle hendelser ikke kommer rundt som ofte, og selv om du ikke trenger det andre paret, vil du ha det for en annen tid. Hvis du trenger det, vil du være evig takknemlig det var der.
 • Hvis du ikke bruker strømpebukse regelmessig, prøver å forlate strømpebukse ut for håndvask i dusjen eller badekaret bassenget om morgenen etter at du har slitt dem til en spesiell anledning. På den måten vil du ha flere par å vente til neste gang.

Advarsler

 • Vær forsiktig så du ikke å være i så mye av et rush som du stigen dette siste paret! Hvis du gjør det, DAB på en Født med klar neglelakk for å stoppe kjøringen fra rakner videre.

Ting du trenger

 • Strømpebukse
 • Salatslynge
 • Hårføner