Wkino

Hvordan å stryke bukser

Selv med dagens rynkefri tekstiler og uformelle arbeidsplasser, noen ganger trenger du å stryke et par bukser, og med mindre du bor sammen med moren din eller har en ektefelle med litt fritid, som faktisk vet hvordan man skal stryke, du kommer til å ha å vite hvordan du gjør det selv. Heldigvis er disse trinnene gjør det enkelt å få skarpe utseende bukser på kort tid.

Trinn

Hvordan å stryke bukser. Sett opp strykebrettet.
Hvordan å stryke bukser. Sett opp strykebrettet.
 1. 1
  Sett opp strykebrettet. Du kan stryke buksene på omtrent alle flate underlag, men for best resultat (og for å unngå glohet spisebordet) bruke et strykebrett. Juster strykebrettet til en komfortabel høyde og sørge for at bena er låst.
 2. 2
  Les instruksjonene. De fleste bukser vil ha strykebrett instruksjonene på tag (vanligvis plassert inne i baksiden av midjen eller langs bensøm). Disse vil fortelle deg riktig temperatur for jern og vil informere deg om eventuelle ekstra omsorg tips du trenger å vite. Hvis instruksjonene si ikke å stryke buksene, ense dem.
 3. 3
  Slå på jern og sette den opp til ønsket temperatur. Still strykejernet på den temperaturen som anbefales på vaskeanvisningen. La den varmes opp for å få det til ønsket temperatur.
 4. 4
  Plasser buksene på strykebrettet. Brett buksene i to slik at det ene beinet er på toppen av den andre, og legge buksen flatt på toppen av strykebrettet langs.
 5. 5
  Stryke ett ben av gangen. Brett det ene benet opp slik at den overlapper midje. Stryke det andre benet ved å konsentrere seg om en liten del av gangen, arbeider ned fra lommen området til mansjetten. Stryke nedover beinet i en sirkulær bevegelse, mellomlegg jernet nedover beinet jevnt.
 6. 6
  Brett den andre beinet ned igjen og stryke det som du gjorde den første. Kontroller at innersømmer i bena er stilt opp mot hverandre (buksen skal brettes perfekt i to på langs).
 7. 7
  Snu buksene over og stryke den andre siden av hvert ben, en om gangen.
 8. 8
  Jern i en krøll. Hvis du ønsker en krøll på forsiden av hver etappe av buksene som ikke kommer med innebygd i skrukker, kan du stryke en i.
  • Legge buksen ut på strykebrettet som ovenfor, og arbeide på hvert ben individuelt.
  • Matche opp innerbenslengde og sidesømmen slik at de ligger direkte over hverandre. Dette vil sikre at bretten er sentrert.
  • Stryke nedover beinet til å lage bretten. Jern som ovenfor, går over streken for det press flere ganger og sørge for å holde jernet i bevegelse for å unngå glohet.
  • Gjør en mer permanent krøll ved å blande 1 del vann til en del eddik og sprøyting av løsningen på en tynn duk. Stryke buksene gjennom duken - ikke spray løsningen direkte på buksen. Iron inntil kluten er tørr, og fjern klut og la buksen tørr på plass på strykebrettet.
 9. 9
  Slå av jern, og la den kjøle seg ned før du setter det bort.
 10. 10
  Brett buksene på langs og legg dem pent på en kleshenger hvis du ikke kommer til å sette dem på en gang.

Tips

 • Noen stoffer og farger, spesielt mørke bukser eller ull bukser, kan utvikle en skinne under stryking. For å unngå dette skinne, lå et tynt håndkle over bukser som du stryker dem, og bare stryke håndkleet. Spray håndkle med vann før du legger den over buksen.
 • Hvis det er vanskelige krøller fra en tidligere stryking, spray litt vann på bretter og stryke dem ut.
 • Hold en sprayflaske med vann praktisk for å hjelpe deg med spesielt vanskelige rynker. Selv spray en lys tåke av vann over lengden på buksen, eller spray litt her og der etter behov.

Advarsler

 • Strykejern og presser er varme nok til å forårsake alvorlige brannskader eller brann. Vær forsiktig når du bruker dem, og sørg for ikke å la dem på uten tilsyn.
 • Pass på å holde jernet hele tiden i bevegelse for å unngå glohet buksen.

Ting du trenger

 • Bukser
 • Et strykejern
 • Et strykebrett
 • En sprayflaske fylt med vann / stivelse