Wkino

Hvordan sette opp en pacman frosk kabinett

Hvis du har en ny pacman frosk i et terrarium, men vet ikke hvordan du setter opp sitt hjem, så denne artikkelen er den riktige artikkelen for deg.

Trinn

Hvordan sette opp en pacman frosk kabinett. Først starte med å få en tjue tommers lang akvarium.
Hvordan sette opp en pacman frosk kabinett. Først starte med å få en tjue tommers lang akvarium.
 1. 1
  Først starte med å få en tjue tommers lang akvarium. Disse dyrene er vant til å bo på bakken, så det er bedre å ha en lang terrarium enn en høy en.
 2. 2
  Sett en bakgrunn (hvis du vil ha en) på baksiden av terrarium.
 3. 3
  Nå fylle akvariet med to inches av øko jord, sengs et dyr eller lignende - De er begge det samme, bare forskjellige merker. Du kan spørre en veterinær eller dyrebutikken eieren hvis du er usikker på hva disse er, eller hvor du kan finne dem.
 4. 4
  Deretter sette inn på en tredjedel av akvariet med pre-gjennomvåt mose. Du kan kjøpe mosen på en lokal dyrebutikk. Du bør ikke bruke mose du finner i hagen din som den inneholder parasitter som er potensielt farlige for frosken din.
 5. 5
  Neste putter i grunt vann rett i siden der mosen er og omslutter den med mose. Grunnen til at det bør være grunne er fordi frosk ikke kan svømme godt. Retten skal være stort nok til å ha frosken hele kroppen i fatet med plass til å flytte rundt.
 6. 6
  Ha litt friskt kildevann i sin vannskålen.
 7. 7
  Fukt mosen med en sprøyte eller spritzer.
 8. 8
  Sette noen planter - kunstig eller ekte, spør en dyrebutikk eier for gode plantearter - For å henge over vannskålen så frosken føles ikke ut i det fri.
 9. 9
  Neste sette en logg på den side av veggen som fører fra den tørre siden til den fuktige side. Du kan kjøpe en plast log på en lokal dyrebutikk, men du kan også lage din egen. Gå og finn en hul trestamme, suge den i vann, skjær den i to og ta ut midten. Sørg for at frosken kan passe inn under det og reise gjennom den. Det behøver ikke å være brede nok eller lenge nok til å fylle hele tanken.
 10. 10
  Nå settes en middels stor stein i et hjørne på den tørre siden.
 11. 11
  Sett et termometer og en luftfuktighet måleren på siden av tanken og sjekk at begge er på riktig nivå for frosken å være komfortabel.
 12. 12
  Sett frosk i.
 13. 13
  Sett lokket på og sette UVB-lys og andre lys på skjermen slår en på og 12 timer senere slår at man av og slå den andre på og holde gjenta syklus. Sørg for at de har lyset varmelampe på dagtid og UVB-lys på om natten.

Alternativ metode

 1. 1
  En 10 liters akvarium bør være tilstrekkelig for en voksen prøven. Du kan ønske å velge å kjøpe en av disse fra å være begynnelsen eller starte med en 5 gallon. Siden de sjelden bevege seg, vil tanker større enn 15 liter være unødvendig.
 2. 2
  Nå satt på en varme puten slik at i løpet av natten frosken tanken kan forblir på riktig temperatur. Varmen puten skal settes på bunnen av buret på utsiden slik at når den gravende, ikke pacman ikke brenne selv.
 3. 3
  Du bør få en bakgrunn som dekker ryggen og begge sider av buret. Bakgrunnen for å få bakgrunnen er, det gjør dyret føler seg mer lukket og føler at det er i naturen hvis du får en bakgrunn som ser ut som en regnskog. En annen boost til bakgrunnen er det gjør buret virke mer attraktivt for våre øyne også. Alltid sette bakgrunnen på utsiden av buret.
 4. 4
  Du bør sette i to inches av noen underlaget. Underlaget bør være coco fiber eller coco skrelle. Disse er også kjent som ekko jord eller seng et beist. Du bør ikke bruke steiner eller mose fordi det kan føre til forstoppelse som kan drepe Pacman og du ville ikke ønsker det. Dette underlaget er billig, men må endres månedlig og sprayet to ganger om dagen.
 5. 5
  Sett inn en vannskål. Vannet retten skal være stor nok for frosken din for å passe inn og flytte rundt og har fortsatt plass. Pass på at parabolen er grunt fordi disse dyrene er ikke veldig gode svømmere og kan drukne. Gjør det grunt slik at Pacman kan komme inn og ut av vannet fatet enkelt. Grave og sette det ned i underlaget, men sørg for at underlaget er bor ute av fatet. Pass på at vannet fatet ikke tar opp for mye plass skjønt. Husk at frosken ikke drikker som hunder, suger de det gjennom huden
 6. 6
  Nå sette noen unchlorinated vann i fatet og sørg for at du ikke fylle den opp til høy eller frosk kan drukne. Vannet må unchlorinated eller parasitter i vann fra springen kan drepe pacman frosk. Du kan bruke vann fra springen selv om du har litt vann conditioner ment for reptiler, bryter dette vannet conditioner ned parasitter som kan drepe din frosk. Vann conditioner kan bli funnet på en lokal dyrebutikk.
 7. 7
  Sett i et gjemmested for frosken din. Dette gjemmested hjelper frosken fordi frosken har et sted å komme ut av lyset hvis det vil. Den lever også i tanken. Vet dette er når folk flest gjør en feil, de kjøper noe som ikke er stort nok for frosken å passe inn og bare kaste bort penger. En annen av de feilene folk har en tendens til å gjøre vil være å gå ut og finne ting å sette i tanken som gjemmesteder, men du kan bare gjøre det hvis du setter ting i kokende vann og legg den i ovnen på tre femti for tretti minutt.
 8. 8
  Legge på noen falske planter. Disse falske planter legge effekter til buret, og skaper også flere steder for pacman å skjule og gjør buret se bedre. Du bør ikke bruke ekte planter fordi de ikke vare så lenge, og noen er giftige for Pacman og kan føre til at pacman å dø.
 9. 9
  Etter alt dette er gjort må du kontrollere at pacman frosk fortsatt som nok trygt å bevege seg rundt i, og det synes ikke så liten at det kan stresse frosken.
 10. 10
  Sett i et termometer slik at du vet hvor varmt det er i buret og vet om det riktig temperatur for pacman.
 11. 11
  Sett i et hydrometer for å kontrollere fuktighet og for å se om det er fuktig nok for pacman.
 12. 12
  Lukk buret.
 13. 13
  Sett på en varmelampe, slik at du kan få temperaturen til å stige i buret hvis du trenger det også.
 14. 14
  Sett i pacman og nyt.

Tips

 • Hvis du har ekte planter, ikke glem å vanne dem. Kondens vil vanligvis ikke vanne dem helt.
 • Jo større tank desto bedre.

Advarsler

 • Ikke gjør tanken for liten. Pass på at forholdene er akkurat.

Ting du trenger

 • akvarium
 • medium størrelse stein
 • termometer
 • fuktighet måleren
 • UVB-lys
 • bakgrunn (valgfritt)
 • kunstige planter
 • pre-gjennomvåt mose fra dyrebutikk
 • varmelampe
 • pacman frosk
 • en bok og / eller en hjelpsom, kunnskapsrik venn / dyrebutikken eieren å hjelpe deg å se etter frosken din