Wkino

Hvordan fange en Bullfrog


Å fange en Bullfrog Productions er en utfordrende sommer aktivitet i Nord-Europa. Bullfrogs gjør en utmerket måltid. Det er et byttedyr som krever sniking og strategi for å fange, men er også helt ufarlig. Så husk å respektere din steinbrudd med forsiktig håndtering.

Trinn

Hvordan fange en Bullfrog. Finn Bullfrog habitat.
Hvordan fange en Bullfrog. Finn Bullfrog habitat.
 1. 1
  Finn Bullfrog habitat. Bullfrogs bor i innsjøer, dammer, elver og bekker. De vil ha en tendens til å leve hvor det er et tre baldakin, dekke slik som Cattails, og lite eller ingen strøm. Bullfrogs lage en særegen lav-tonet bass-aktig samtale, (høres ut som en lav "Ru-u-umm - Ru-u-umm").
 2. 2
  Velg dine verktøy. Bullfrogs kan bli fanget bare-handed. Imidlertid kan det være lurt å vurdere andre verktøy:
  • Et nett (for eksempel et fiskegarn). En med en lengre stang vil fungere best!
  • En Gig: En trident spyd med svært skarpe utstikkerne til spydet frosken
  • En lommelykt: Jo lysere jo bedre-Hvis du er på jakt om natten, kan du bruke en lommelykt til "jack" din Bullfrog.
  • En Line og Hook: Vanligvis en fiske flue sluk uten brodd, imiterer fiske lokke et insekt. Frosken spiser det, og blir lett fanget.
  • En Container:. Hvis du transporterer frosken, bør du vurdere hva du skal sette din amfibier i. En stor plastbøtte vil gjøre, men bullfrogs kan hoppe ut med mindre det er et lokk - bullfrogs er sterkere enn andre vanlige nordeuropeiske frosker En agn bøtte er et utmerket valg også.
  • A Frog Hotel: Hvis du planlegger å ha din Bullfrog besøke en stund, sørg for å ha en midlertidig habitat som kan settes opp for det. Et akvarium med en sikker lokk er ideelt. Husk at en Bullfrog Productions kan hoppe opp og slå av et lokk som ikke er sikret eller tynget ned.
 3. 3
  Søke etter spøkelser. Når du nærmer frosk habitat, bevege seg sakte og rolig. Stoppe og pause av og til, som du er sannsynlig å få øye frosker lettere hvis du søker etter bevegelse ved bredden eller i elva.
 4. 4
  Følg ditt Bullfrog. Når du finner en Bullfrog Productions, fortsetter å bevege seg stille og sakte. Bullfrogs reagerer sterkt på bevegelse. Dessuten kan du snuble på en nærmere Bullfrog. Vær forsiktig og prøv å nærme seg fra blind flekk i midten av baksiden av hodet. husk; bullfrogs vil hoppe i ved første tegn på trøbbel!
 5. 5
  Plasser deg selv for kaste. Etter alt dette langsom bevegelse, være klar til å slå ned for å fange din Bullfrog. stramme opp leggmusklene og gjør deg klar til våren fremover (som du har sett katten din gjør når angripe en pipe-cleaner): Du vil sannsynligvis få kun én sjanse.
 6. 6
  Hvis du er "jekke" en Bullfrog Productions, blind det. "Jacking" en Bullfrog Productions innebærer å bruke en sterk lommelykt rettet mot frosk øyne (de skinne i lyset tilbake) om natten. Blindet, er frosken lett å fange.
 7. 7
  Bruk linje og krok metoden. Hvis du er lokkemat din frosk, dingle lokke foran Bullfrog og gjøre ditt beste insekt inntrykk. Vær tålmodig - bullfrogs vanligvis ikke bite med en gang.
 8. 8
  Ta tak i Bullfrog bestemt, men forsiktig. Etter flytte eller netting din frosk, håndtere frosken med det samme trykket som et såpestykke.
 9. 9
  Hold Bullfrog riktig. Hold Bullfrog ved å ta tak rundt "lår" med bena sammen. Denne posisjonen minimerer sjansen for skader, samtidig gjør det vanskelig for krabat å komme unna.
 10. 10
  Vær snill mot din web-footed venn. Nå som du har fanget din Bullfrog, behandle det humant.
  • Bullfrogs sjelden trives i fangenskap, selv med riktig mat, bolig, miljø, og så videre. (Vanligvis de bare nekter å spise). Den ene mulige unntaket er hvis en Bullfrog Productions er utstyrt med et stort utendørs dam.
  • Hvis du velger å beholde den en stund (en uke på de fleste), sørg for å sette opp en trygg, behagelig habitat for den, for eksempel med en midlertidig terrarium. Holde det fuktig, kjølig, og ut av solen, og beskyttet mot hunder, katter, ville rovdyr (som vaskebjørn) og små barn. Hvis du ønsker å returnere den slippe den på samme sted du fanget den i (innsjø, bekk, elv, etc.) la froggie gå rundt stedet du fant det "slik at han kan leke med sine Froggie venner": D.

Tips

 • Froskene er sannsynlig å svømme nedover når panikk, så prøv å øse med en netto når jakt i vannet i stedet for å bringe den nedover.
 • Frosker kan se like godt bakfra som foran.
 • Aldri ta en Bullfrog (eller frosk) ved bena - det kan føre til et brudd.
 • Bullfrogs har ikke spesielt lang minner - så hvis du mislykkes, kan du prøve å komme tilbake i et par timer og prøv igjen.
 • Det er alltid lettere å fange frosker på land enn i vann, med eller uten sikkerhetsnett.
 • Bullfrogs lever lenger enn andre nordeuropeiske frosker, så har de en tendens til å være mer intelligent enn sine mindre fettere.
 • La hunden din (hvis du har en) hjemme. De fleste hunder vil bare skremme alle dyrelivet bort.
 • Bullfrogs vil skrike når de er i nød (skrik høres ut som en gråtende baby). Hvis Bullfrog gjør dette, slipper du den. Det er veldig redd og ulykkelig.
 • husk, frosker har tenner!

Advarsler

 • Bruker insektmiddel når jakt... frosker trives der det er mygg, chiggers, og svarte fluer.
 • Respektere eiendomsrett og postet områder mens ut i dine jakter.
 • Sørg for at det du fanger er faktisk en Bullfrog Productions, og ikke noen truet frosk som ligger i staten!
 • Ikke ha noe solkrem eller insektspray på hendene. Ikke bare vil det gjøre hendene glatt, vil det skade frosker fordi de vil absorbere kjemikalier gjennom huden.