Wkino

Hvordan planlegge et drivhus

Hvis du er opptatt av å beskytte dine planter fra ekstreme forhold i været eller bare ønsker å skape et komfortabelt miljø for plantene dine, så en ha et drivhus er viktig. Noen ganger av økonomiske årsaker, eller hvis du er en gjør-det-selv-type person, og bygge et drivhus er et flott alternativ.

Trinn

Hvordan planlegge et drivhus. Vurder å bruke berging materialer hvis du har tenkt å gjøre en større drivhus.
Hvordan planlegge et drivhus. Vurder å bruke berging materialer hvis du har tenkt å gjøre en større drivhus.
 1. 1
  Vurder å bruke berging materialer hvis du har tenkt å gjøre en større drivhus. Du kan bruke disse materialene i design og planlegging for en lav pris budsjett drivhus. Dette vil også bidra til å minimere utgiftene til de andre forsyninger og materiell som trengs.
 2. 2
  Bestemme klimaet på stedet der du bor. En isolert drivhus bør være passende for kalde klima områder. Dette vil bidra til å gi den nødvendige varme og varme for plantene dine. For varme steder, er et drivhus som har en nyanse kontroll tilrådelig.
 3. 3
  Sørg for at din drivhus vil bli utformet med riktig luft sirkulasjon mellomrom, ventilasjon, Skadedyrkontroll jord, varmeovner for vintersesongen, og fuktighet kontroll enheter. Du kan skape et miljø som ville være passende for hvilke typer planter som vil vokse i drivhuset.
 4. 4
  Finn i en solrik beliggenhet. Plasseringen av klimagasser bør bygges var det nok sollys. Du kan velge en solar drivhus for grønnsaker og eksotiske fruktbærende planter hvis du ønsker din drivhus å ligge på øst-vest delen hvor det er mer utsatt for sollys.
 5. 5
  Vurdere dekning av drivhuset. De mest tilrådelig nyanser er de dyre glass laget gulvbelegg og glassfiber. De gir mer holdbarhet og de ikke forringes raskt sammenlignet med plast gulvbelegg. Et drivhus dekket med glass eller glassfiber gir mer fuktighet og warmth.You kan også bruke plast polyetylen ark.
 6. 6
  Velg hva slags foundation du ønsker å bruke. Grunnlaget kan være konkret for en mer sikret drivhus. Andre foretrekker den rimeligere lett foundation der de bruker improvisert materiale som jernbane bånd, som de enkelt kan festes til bakken. Det hele avhenger av hvor mye du er villig til å bruke på strukturen av klimagasser.
 7. 7
  Vurdere å bygge et drivhus som vil maksimere sitt fulle potensial. Du kan legge benker eller materialer som skal brukes for komfort hver gang du ønsker å slappe av i drivhuset. Du kan legge til mange tilbehør til sted som automatisk vanning systemer, varmesystemer, ventilasjon og andre automatiske utstyr som er effektive i å opprettholde planter.
 8. 8
  Bruk den "gode bugs" for skadedyrbekjempelse kjemiske. De forebygge og kontrollere spredningen av de dårlige feil i et drivhus. Hvis du skulle finne insekter på en plante, kan du isolere anlegget og plassere anlegget utenfor drivhuset slik at insekter ikke ville skade andre planter.
 9. 9
  Lag en plass der du kan lagre gjødsel, potting jord og andre verktøy som er avgjørende i drivhuset. Du kan plassere et verktøy stativ nærmere potting sted slik at det ville være lettere for deg å overføre jord fra potten av planter. Du kan også plassere bøtter og verktøyholdere for å imøtekomme det andre utstyret når de ikke er i bruk.