Wkino

Hvordan småstein hage

Hager kan inneholde blomster, planter, urter, grønnsaker og dekorative elementer. Ved hjelp av småstein i en hage bringer forskjellige farger og teksturer til hagen. Småstein kan også fylle opp ellers tom plass i hagen, og etterlater en visuell som kan anses som mer interessant og estetisk enn enkel skitt, jord eller mulch. Småstein i hagen kan tjene andre formål, for eksempel lage en dekorativ ramme eller en anlagt sti, og gir en pen bakken og jorddekke, og gir tørre hage senger. Pebble en hage med en blanding av småstein og mineraler som utfyller vegetasjon i gården.

Trinn

Hvordan småstein hage. Forbered plass i hagen for innføring av småstein.
Hvordan småstein hage. Forbered plass i hagen for innføring av småstein.
 1. 1
  Forbered plass i hagen for innføring av småstein. Måle hvor mye plass viet til småstein. Sørg for tilstrekkelig drenering i hagen. Basen tildekking som skal dekkes med småstein kan være jord, sand, gress, asfalt eller annet naturlig materiale.
 2. 2
  Legge ned en luke matte over skitt eller en annen støtte materiale som vil bli dekket med småstein. Luke mat vil begrense veksten av ugress som kommer opp gjennom småstein. Det vil også holde jorda eller en annen støtte materiale fra blande med småstein. Weed matter kan kjøpes i en hage eller landskapsarbeid butikken.
 3. 3
  Velg småstein for hagen. Småstein er vanligvis runde, glatte mineralske fragmenter. De er tilgjengelige i mange forskjellige teksturer, farger og former. Velg fra flate steiner, runde eller elliptiske former, eller kombinere mange forskjellige typer. Bruk en jevn farge, som hvit, rosa eller grå, eller blande mange forskjellige nyanser for å inkludere i hagen.
  • Hvis en mindre naturlig, og mer polert utseende er ønskelig i hagen, bruker monokrome steiner i onyx eller hvitt for en lysere, raffinert utseende. Disse er tilgjengelige ved planering butikker, og er mer ensartet i størrelse og form.
  • Småstein i mange varianter kan kjøpes på plen og hage butikker, og også basseng og dyrebutikker.
 4. 4
  Transportere småstein til hagen. Hvis du samler småstein fra naturen, som elveleier og bekker, bruke en trillebår, om nødvendig, for å få småstein til stedet hvor de vil bli lagt.
 5. 5
  Spre småstein over angitt område i hagen. Søler småstein inn mot bakrommet dedikert for småstein dekker. Ordne dem for hånd rundt planter og blomster, og spre dem jevnt rundt større områder.
 6. 6
  Skritt tilbake fra hagen for å vurdere den visuelle virkningen. Småstein bør gi hagen en ren, dekorativt utseende. Juster om nødvendig, og legge småstein hvis mer er nødvendig.

Tips

 • Typer steiner tilgjengelig som småstein inkluderer marmor småstein, som er rosa, hvit, svart gule og brune, kalkstein småstein, som dukker opp som naturlige farger som brun, svart, hvit og brun, og, granitt småstein, som er rosa og rødt i farge.
 • Ta småstein og hagen inne ved å legge småstein til blomsterpotter og blomsterkasser.
 • Tour lokale hager for inspirasjon før du planlegger å småstein hagen.

Ting du trenger

 • Weed matte
 • Pebbles
 • Trillebår