Wkino

Hvordan å drepe en trerot

Store trerøtter kan være en stor plage hvis de vokser ukontrollert i nærheten av et hjem eller under en travel fortauet. Selv om trærne er en vakker del av naturen, noen ganger et tre og røtter må tas ned av nødvendighet. Å vite hvordan å drepe en trerot er viktig hvis rørsystemet eller siden gå blir ødelagt av rot problemer. Her er fremgangsmåten for å ta for å drepe en trerot.

Trinn

Hvordan å drepe en trerot. Godta at for å drepe treets røtter, må du også drepe treet å fri deg fra alvorlige bakenforliggende problemer.
Hvordan å drepe en trerot. Godta at for å drepe treets røtter, må du også drepe treet å fri deg fra alvorlige bakenforliggende problemer.
 1. 1
  Godta at for å drepe treets røtter, må du også drepe treet å fri deg fra alvorlige bakenforliggende problemer.
  • Drepe treet er en uunngåelig del av å vite hvordan å drepe en trerot, som rotsystemet feeds treet.
 2. 2
  Så ned treet, og etterlater en stubbe ca 4 meter høy.
 3. 3
  Grave rundt treet ved hjelp av en spade, skjære gjennom røttene som du graver. Du bør grave i en sirkel rundt treet, og etterlater en radius på ca 4 meter.
  • Når grave ut rundt treet, kutte større røtter med en sag eller øks etter fjerning ekstra smuss rundt roten.
 4. 4
  Fest trestamme med en vinsj og feste det mot et tre eller en bil stor nok til å ta trykket som treet er trukket opp fra bakken.
 5. 5
  Trekke treet og røttene ut av bakken ved å engasjere vinsjen.
  • Denne teknikken fungerer godt for trær som er små til middels store, som de vil komme ut av bakken ganske enkelt.
 6. 6
  Fyll hullet der treet var med jord og gressfrø og la det vokse. Liker å være fri for rot problemer.

Tips

 • For å opprettholde tre helse, er det viktig å holde toppen av treet og treets rotsystem i balanse. Skjæring på trerøtter nær stammen (innen et par meter) vil ødelegge opptil en fjerdedel av treets rotsystem. Dette er grunnen til å drepe trerøtter vil vanligvis drepe et tre.
 • For å unngå fremtidige rot problemer, studere de ulike typer trær som vokser godt i ditt område før plante trær. Det er spesielt viktig å bli kjent med sine rotsystemer. Noen typer trær, som ficus og lønn, er kjent for å forårsake rot problemer og kan ikke være et godt valg for å plante i nærheten av en hjemme eller langs fortau.
 • Når plante trær nær asfalterte områder, velge en mindre treet og etterlate en avstand på minst 4 meter fra fortau til treet.
 • For mindre røtter som blokkerer avløpsrør, tilbyr Roto-Rooter et produkt som kalles Roto-rooter Root Destroyer som kan brukes ved å skylle den ned i toalettet. Dette produktet er utviklet for å drepe kun røttene rundt kloakk linje og ikke hele treet.

Advarsler

 • Noen gartnere anbefaler å helle salt i bakken for å drepe trerøtter. Denne teknikken kan drepe røttene eller hindre vekst i inntil ett år, men hvis det ikke drepe røttene, vil treet vokse tilbake. Salt vil drepe all vegetasjonen i området for inntil ett år. Salt stenket på vinstokker eller eføy vil hindre veksten i ett år, men vil ikke drepe den. Dette hindrer mye arbeid i å måtte trimme vinrankene hvert år for brannvesenet.
 • Å drepe en mellomstor tre du kanskje trenger 20 pounds av salt. 10 pounds av salt kan eller kan ikke drepe røttene. Det er best å grave rundt treet og sette salt en fot under overflaten hvor det meste av salt vil bli absorbert av røttene. Pass og dekke salt med skitt fordi regn kan føre til salt for å kjøre av.

Ting du trenger

 • Sag eller øks
 • Bil eller tre i nærheten
 • Jord