Wkino

Hvordan overvinne kjedsomheten

Er du lei av arbeidet ditt, ditt forhold, eller livet generelt? Kjedsomhet er en kompleks prosess. Det er mange grunner til at man kan bli lei. Det mest vanlige er at du har ingen anelse om hva jeg skal gjøre. Andre grunner kan være at du føler deg lat, trøtt eller bare ønsker ikke å gjøre de tingene som er tilgjengelige for deg å gjøre. Kanskje du har ideer om ting, men føler du at du ikke kan gjøre de tingene du ønsker å gjøre. Kjedsomhet blir en stor bekymring når det resulterer i sommel, ubesluttsomhet og følelsen slapp og trett. Her er noen ideer om hvordan du kan overvinne kjedsomheten.

Trinn

Hvordan overvinne kjedsomheten. Prøv å finne ut hvorfor du er lei.
Hvordan overvinne kjedsomheten. Prøv å finne ut hvorfor du er lei.
 1. 1
  Prøv å finne ut hvorfor du er lei:
  • Er du gjør noe som du har gjort mange ganger før? Prøv å legge til noe nytt eller gjør det på en annen måte. Hvis det bare ikke klippe det, slutte å gjøre det samme om og om igjen. Selvfølgelig, hvis repeterende oppgaver er en del av ditt yrke, så du kan dessverre ikke annet valg enn å feste den. Du kan vurdere å få en ny jobb selv, hvis dette er tilfelle. What ever situasjonen kanskje, prøver å unnslippe den monotone oppgaven.
  • Føler du deg lat, trøtt, eller umotivert? En lur kan forynge deg og det kan være overraskende hvor mye mer motivert du kan føle etter en rask pause. Alternativt kan puste i frisk luft utenfor for bare ti minutter friske opp din tenkemåte, og plassen og (kanskje) solskinn kan gjøre underverker for humøret. Hvis det ikke fungerer, kan du ikke sette din selvtillit små "premier" hvis du fullfører en oppgave din for lat til å gjøre, eller litt "straff" for hvis du ikke gjør det. For eksempel kan du la dine selv to ruter av sjokolade når du er ferdig med et stykke av lekser. Denne metoden skal brukes i forskrift om (se advarsler).
  • Er du uthvilt likevel følelsen lat? Prøv å overbevise deg selv å gjøre bare en liten ting: noe lite eller kort varighet eller bare deler av en oppgave. Ta små skritt mot et mål kan gi deg en følelse av prestasjon som vil slå alle kjedsomhet. For eksempel, hvis du har en 3-siders essay å skrive, skrive det med ti minutters pauser mellom hver side. Eller hvis latskap er fordi du egentlig ikke ønsker å gjøre oppgaven, forestille seg konsekvensene av å gjøre og ikke gjøre det. Prøv å overbevise deg selv oppgaven er bedre gjort enn ikke gjort, så bør du føle deg mer motivert.
  • Er du lei fordi du føler du ikke kan gjøre de tingene du ønsker å gjøre? Dette kan være en veldig irriterende situasjon å være i, fordi det eneste som hindrer deg i å fullføre en oppgave eller å ha det litt gøy er mangel på materialer eller kanskje kompetanse. Prøv å tenke på alternative måter å gjøre hva du vil gjøre, arbeide med det du har tilgjengelig. Ikke vær en perfeksjonist, vil du alltid ende opp frustrert og derfor kjedelig hvis du ikke oppnå dine umulig mål. Belønn deg selv en eller annen måte når du oppnår noe / noe som gir deg spenningen av å nyte livet. En annen ting å gjøre er å gjøre en times arbeid, så tjue minutter av avslappende. Denne måten du bruker mest tid på jobben, men bør ikke bli for kjedelig. Du kan alltid skalere dette tidspunktet ned (forholdet er 3:1).
  • Er du lei fordi du ikke kan komme på noe å gjøre? Gjør noe fysisk eller sosialt aktiv. Trene litt kan få deg inn i en bedre sinnstilstand, samt den ekstra bonus av å holde deg i form. Sosial aktivitet (f.eks snakke med noen) oppfyller ett av våre grunnleggende menneskelige behov. Ansikt-til-ansikt kontakt er, om mulig, mye bedre enn å snakke over telefon eller Facebook. Hvis det er så ille, google en tilfeldig aktivitet generator, så lover deg selv å gjøre den første aktiviteten du se det er mulig for deg å gjøre.
 2. 2
  Prøv å gjøre noe helt nytt og lære av det. Nye situasjoner og handlinger vil aktivere hjernen din, slik at det å utøve sin læring krefter.
 3. 3
  Prøv å være aktiv med en interessant gruppe mennesker. Disse kan bli dine vanlige venner, eller kanskje du kan bli med i en ny gruppe mennesker interessert i lignende ting til deg. Det er mange klubber i lokale communties, eller online. Bli med ett, og delta i den regelmessig.
 4. 4
  Bryte ut av rutinen. Mens det er viktig å ha struktur i livet ditt, og til å gjøre noe radikalt annerledes, eller i en uvanlig tid, kan styrkende. Du må ta hensyn til dine tanker og daglige aktiviteter og finne måter ikke å sende deg til slit og ta ting for gitt. Vær spontan!
 5. 5
  Endre dine tanker. Dine tanker påvirker din atferd og humør. Ved å endre tankene dine om betydningen av følelser og erfaringer, vil du generere en annen holdning. Bli inspirert med kraftige langsiktige mål. Kraftige mål holde deg inspirert. Du kan ikke kjede seg samtidig når du er motivert for å bygge et liv. Tenk på en ting du elsker hver dag, og når ned har en selv pep snakke forberedt, om hvorfor du er fantastisk.
 6. 6
  Brann opp din fantasi. Lag mentale bilder for å stimulere dine tanker. Visualisere hvor du ønsker å være og hva du ønsker å bli. Bruk fantasien til å oppleve en situasjon som du ønsker skal skje i livet ditt. Den fantastiske ting om fantasi er at du kan lage alt du ønsker å oppleve. Ser ut av et vindu, ta en tur i en park, eller gå til et museum er alle enkle måter å bli inspirert.
 7. 7
  Snakke med andre mennesker. Hvis personen ved siden av deg ser så kjedelig som du er, innlede en samtale! Eller ringe en venn og spør om de ønsker å komme over for en natter eller et spill av noe. Hvis du har en interessant, tankevekkende person å snakke med, kan tiden passerer ganske raskt. Du kan også lære noe. Klubber og communites har mange mennesker å snakke med, så bli en og snakke! Eller selv gå opp til en tilfeldig person på gaten, og begynne å prate med dem!
 8. 8
  Vær aktiv! Gå en tur eller gjøre noe fysisk opprørende. Skriv ned 10 ting du kan gjøre og 10 kan du ikke ennå. Arbeide gjennom dem når du kjeder deg. Du kan også prøve denne sporten alltid har ønsket å gjøre, men aldri har.
 9. 9
  Skape nysgjerrighet. Lag din nysgjerrighet på hva som skjer rundt og inni deg. Du finner livet kjedelig på grunn av gjentakelse eller et mønster av noen vaner eller aktiviteter. Prøv å se på og gjøre dem annerledes og få deg fascinert med andre alternativer og muligheter. Se på nyhetene oftere, lese flere bøker også. Det er virkelig øynene åpne!
 10. 10
  Finne, lese, høre, se eller gjøre noe spennende, stimulerende og underholdende. Du vil sannsynligvis bli mer oppfylt hvis du lærer noe: tankeløse medier kan absorbere, men til syvende og sist ikke i det hele tatt stimulerende.
 11. 11
  Finn en ny hobby, for eksempel,, tegning, spille et instrument, brettspill, kort, Sykling, eller fotografering. Hvis du er spesielt god på en ferdighet, kan du lære andre å gjøre det, og skal hjelpe andre så vel som å unngå kjedsomhet.
 12. 12
  Unngå kjedelige mennesker og situasjoner. Komme vekk fra folk og situasjoner som fødte deg. Du kan ikke bare gå ut av et forhold, men du kan gi deg selv litt plass til å gjøre ting som interesserer og motiverer deg.
 13. 13
  Starte et liv listen og oppnå en ny ting hver dag, eller uke.
 14. 14
  Prøv noen av disse ideene:
  • på ditt lokale sykehus eller eldre hjemme. Dette kan gi deg en god følelse av tilfredshet i å hjelpe andre mennesker.
  • . Be om jobber å gjøre rundt i huset for penger eller starte en virksomhet som å klippe folks plener eller kjæledyr sitter. Ganske snart alle de pengene vil legge opp, og du kan kjøpe noe nytt som vil holde deg underholdt.
  • Utøve sport på egen hånd eller sammen med venner. Du vil ikke bli lei lenger, og du vil være i stand til å vise frem dine ferdigheter neste kamp og føler seg stolt over hva du har oppnådd.
  • Ta ut din sykkel / skateboard / roller skates / scooter og få litt mosjon. Ring opp en venn og se om de ønsker å komme med deg.
  • Gå til kjøpesenter og ta hensyn til folk der, hva kunne de tenke? Hvem kunne de ha snakket med? Hva slags mennesker er de?
  • Bake noe. Deretter får du spise den etterpå!
  • Fange opp på noen lekser, eller at du kanskje har fortsatt å gjøre. Selv om dette kan virke som det siste du vil gjøre, kan det være akkurat det å få hjernen din surring.
  • eller. Men ikke bli slått seg innendørs. Se en film du ikke har sett på lenge. Betyr det virke annerledes nå?
  • Journal dine følelser og tanker, enten privat eller på en blogg. En av måtene å bli klar over hva som utløser din kjedsomhet er å stille spørsmål selv og ta en hard titt på den. Observere og skrive ned dine følelser og tanker for en uke, og på slutten av det, reflektere over dem. Du kan også starte en blogg på nettet, hvis du føler at å dele dine tanker med andre mennesker kan være fordelaktig.
  • Les og bidra til Google. Du kan bli overrasket over hvor mye du liker å bruke dine ferdigheter til å informere andre mennesker. Eller det kan kjede deg enda mer: vil du ikke vite før du prøver!
  • Mimre om de gode somrene du pleide å ha. Du kan skrive en roman om det. Vær forsiktig så du ikke blir altfor nostalgisk, imidlertid.
  • Inviter vennene dine og spille noe som et brettspill du ikke leke med på en stund eller bygge noe ut av LEGO. Hvis du ikke har hatt noen barnlig moro en stund, her er din sjanse!
  • Hvis du har noe du ikke trenger, selge den! På den måten kan du bruke pengene som du har tjent til å kjøpe deg noe som vil underholde deg.
  • Tenk på steder du ønsker å besøke, og hvorfor. Så, hvis mulig, besøke dem og se om de lever opp til dine forventninger!
 15. 15
  Lære og praktisere mindfulness meditasjon. Du plutselig blir lei - utålmodig og rastløs. På dette punktet, bli klar over dine følelser. Ta hensyn til de fysiske symptomer på rastløshet din.
 16. 16
  Utforsk verden og ditt sinn. Når kjedsomhet har blitt overvunnet, tankene dine vil finne mange måter å holde hjernen din okkupert. Reduserte rapporterte nivåer av kjedsomhet ble ansett pålitelig indikator på hvorvidt behandlet narkomane ville bli ren. Langdistanse drivere, som rapporterte lite kjedsomhet, spilt mentale spill, for eksempel telling av passerer stedene. De var også tryggere sjåfører. Bare selvbevissthet kan sette deg fri. En frigjort sinn kan utvikle nye ferdigheter og hobbyer. Frigjort fra kjedsomhet, vil ditt eget mønster sensing mekanismer finne glede i skjønnheten av verden rundt deg.
 17. 17
  Prøv å gjøre noe på maskinen din hvis du har en, eller se på TV. Det tar kjedsomheten unna, og du skal tenke på forskjellige ting annet enn å bli lei.
 18. 18
  Lære et fremmedspråk med en gruppe medstudenter. Fasene du vil gå gjennom, gruppen studien, læring og samspill, ditt arbeid på egen hånd, dine målinger, vil media og mangfold av aspekter av denne livslang hobby anspore deg til å gå på å nyte hver fasett av det eller tråkke på dritt.

Tips

 • Hvis du har et kjæledyr, spille eller henge med ham / henne.
 • Prøv tegning hva noensinne kommer inn i hodet ditt.
 • Begynne å gjøre noe rart, som å kombinere to matvarer du aldri tenkt å kombinere
 • Mange mennesker spiser for å overvinne kjedsomheten, men du ønsker ikke å la seg rive med. Prøv å bruke dette som en sjanse til å spise sunn mat, som frukt eller grønnsaker.
 • Prøv en av disse aktivitetene:
  • Hjelpe andre, er det en av de aktivitetene som gir deg indre fred.
  • Være åndelig, gjøre noen åndelig aktivitet.
  • Steke et egg på fortauet.
  • Lag en lemonade stand.
  • Se skyer.
  • Surf din TV til en kanal du aldri har vært før, og deretter vente på reklame for å komme videre og forsøke å gjette hva de selger før de forteller deg.
  • Gå til en butikk og bla gjennom, du vet aldri, kanskje du trenger dagligvarer eller nye bukser eller noe. Men ikke bli båret bort, lommepenger er egentlig ikke en hobby.
 • Husk, er kjedsomhet bare et tankesett, holde tankene opptatt med noe å gjøre.
 • Gjør noe som vil være positivt for noen andre, uten personlig vinning.

Advarsler

 • Hvis du bruker premien og straff metoden, ikke gjør de premier eller straff noe som kan endre livet hvis det gjøres for mye. Du bør bruke metoden så lite som mulig, og ha realistiske premier.
 • Ikke bli fristet til å eksperimentere med eller gjøre noe ulovlig for å fordrive tiden. Dette er egentlig om den verste ideen mulig for herding kjedsomhet.
 • Mens eksperimentere noe nytt du aldri har gjort før ikke prøve sigaretter eller alkoholer som senere kan bli vesentlige og uten noe som du kan dras til kjedsomhet.