Wkino

Hvordan lage en prank anrop

Vil du gjøre en prank anrop? Her er hvordan å hisse opp noen ugagn over telefonen.

Trinn

Hvordan lage en prank anrop. Sørg for at du kan ringe denne personen anonymt.
Hvordan lage en prank anrop. Sørg for at du kan ringe denne personen anonymt.
 1. 1
  Sørg for at du kan ringe denne personen anonymt. I Nord-Europa, ringe * 67 før du ringer vil blokkere telefonnummer og gjøre det synes som privat liste for noen (men ikke alle) telefonsamtaler. (Samtaler til 911, 800 -, 877 -, eller 900 - numrene ikke kan blokkeres på denne måten). For andre koder for å blokkere telefonnummeret ditt, se tips nedenfor.
 2. 2
  Spør deg selv om pranking ham eller henne er virkelig en god idé. Hvis du tror denne personen kan ta en spøk, og deretter gå videre lystig. Hvis ikke, revurdere.
 3. 3
  Planlegg ut hva du skal si. Den sikreste måten å trekke av en prank samtale er å holde det under ett minutt, vil dette hindre offeret fra å bli irritert og vil redusere et mulig spor tilbake fra teleselskaper.
  • Vær oppmerksom på at hvis noen føler de har mottatt en truende eller skadelig telefon, kan de ringe * 57 å ha samtalen spores og kontakte politiet. Det som begynner som en prank kan ende med politi banket på døren din.
 4. 4
  Utvikle en persona. Kom opp med et falskt navn, ikke kommer opp med en skikkelig aksent, kan dette virke støtende på offeret, og du kan bli arrestert for rasistiske prank samtaler, og en shtick, eller grunnen til at du ringer. Er du en telefonselger? En ex-kjæreste? En gammel, gretten nabo?
 5. 5
  Hvis du ringer noen du kjenner, ta ekstra forsiktighet for å gjøre stemmen din høres annerledes. Hele poenget med en prank anrop blir ødelagt hvis han eller hun kan identifisere deg.
 6. 6
  Pass på at du ikke bruker noe i angery toner, kan dette gjøre dem føler seg skremt og mer sannsynlig å ringe for rettshåndhevelse.
 7. 7
  Tenk på ditt forhold med denne personen hvis du kjenner dem, hvis de er en lærer eller profesjonell aquatance dette kan ødelegge mye hvis de finner ut at det er deg.
 8. 8
  Innstudering hva du skal si før samtalen. Hvis det er nødvendig, døyt ned noen notater.
 9. 9
  Slå nummeret på telefonen din.
 10. 10
  Si din åpne linje. Noen ganger folk vet det er en prank og henge opp, så selger det som det er the real deal! Dette er ofte det mest avgjørende øyeblikk av samtalen. Noe sånt som "Ja, jeg kan du snakke med Bobbys mor?" eller "Er dette Mr. [etternavn] snakke?" kan åpne opp samtalen.
 11. 11
  Heng opp før den andre personen fanger på. Strekk ut ting for en stund, men ikke ta for lang tid. Etter noen utvekslinger, legge til en vri til diskusjon, og deretter begynne å se etter en måte å bryte den opp.
 12. 12
  Ikke le eller bryte karakter! Dette er viktig. Ler er som å si "Hei, er denne samtalen en prank anrop slik at du skal henge opp." Lov rolig slik at de holder uvitende og ikke henge opp. Hvis du ønsker å holde det gående, men må le skubbe ansiktet inn i en pute og raskt bringe deg tilbake sammen.
 13. 13
  Hvis du tror du kan le, ta to telefoner og ringe to forskjellige steder mens du setter dem på høyttaler slik at de kan snakke med hverandre.
 14. 14
  Hvis de spør hvem det er å lage enten opp en falsk navn som er vanlig som mary, john, isabel, josh, ryan, etc mest sannsynlig at de vil kjenner noen med dette navnet. Hvis du vil si det er meg, og slippe falske hint som om det er en voksen si "Vi gikk på skole sammen...." eller om det er en tenåring og hvis du er en også si "Vi går på skole sammen, jøss..." Og hvis de seriøst ikke kan finne ut av det handle fornærmet.
 15. 15
  Hvis du er med venner komme opp med et diagram. Hver venn får fem samtaler (de som ble plukket opp av en person). Så gi en tid slik at du ikke sitter rundt i evigheter. Skriv hvert nummer du ringer ned, hvis du ringer dem igjen de vil ringe politiet på deg.
 16. 16
  Hvis du ringer til noen du kjenner, litt skjule din stemme.
 17. 17
  Prøv å holde deg innenfor statlig utvalg, hvis det er ute av scenen kan det bli nasjonal.
 18. 18
  Ikke prank med politikk, rase, religion, eller andre personlige ting.

Tips

 • Aldri kalle noen en du kjenner mens de er i nærheten. (Dette bør være sunn fornuft.)
 • Hvis noen populær radiostasjon i ditt område gjør "fikser" samtaler (som Hamish og Andy i Australia) eller noe lignende, ikke kopiere dem, offeret vil vite umiddelbart at det er en prank.
 • Aldri gi ut navnet ditt.
 • Du er mindre sannsynlig å bli fanget hvis du bruker en offentlig telefonkiosk.
 • Hvis du ikke kan være å le, handle som om det er en alvorlig sak mens på telefonen, og deretter le når du legger på røret.
 • Prøv å være i et stille rom. Hvis du har venner rundt, sørg for at de er stille. Hvis det er noen forstyrrende lyder, kan mottakeren er klar over at det er et puss anrop.
 • Hvis du er tom for hva jeg skal si, spør dem merkelige spørsmål som "Eier du en lama?" og "Tror du på julenissen?"
 • Online "lyd boards" er ofte populært for prank telefonsamtaler. De er programmer som ofte kombinerer klipp fra filmer eller TV-programmer som, i de rette sammenhenger, kan brukes til å effektivt trekke pranks (f.eks se filmen "Home Alone" for et eksempel).
 • Du kan også prank ringe fra datamaskinen. Prøv whospy.net eller dialpeople.com og du vil være i stand til å sende dem en prank samtale med ulike folk stemmer. Husk å spille trygt og ikke bruke truende meldinger.
 • En annen effektiv metode å bruke for prank telefonsamtaler bruker Tekst-til-tale-programmer, som kan skjule din stemme slik at de ikke vet hvem du er! Disse programmene kan bli funnet på nettet.
 • Ikke slutte å snakke med mindre du blir avbrutt.
 • Her er noen koder for å blokkere telefonnummeret ditt i forskjellige land. Hvis du er usikker på om koden vil fungere, gi det en testkjøring på en venns telefon først.
  • Argentina: * 31 # (fasttelefoner) eller * 31 *, # 31 # (de fleste mobilselskaper)
  • Australia: 1831 (fasttelefoner) eller # 31 # (mobiltelefoner)
  • Danmark, Island og Sveits: * 31 *
  • Tyskland: På de fleste fasttelefoner og mobiler, * 31 #, men at noen mobiloperatører bruke # 31 #.
  • Hong Kong: 133
  • Israel: * 43
  • Italia: * 67 # (fasttelefoner) eller # 31 # (de fleste mobiltelefon selskaper)
  • New Zealand: 0197 (Telecom og Vodafone)
  • Sør-Afrika: * 31 * (Telkom)
  • Sverige: # 31 #
 • Gjør det virke som en normal telefonsamtale på først for å få offerets tillit, og deretter begynne å være dum når de tror du er legitim. For eksempel: ". Ja, dette er Lollipop huset... Å, jeg er lei for at jeg må ha feil sucker".
 • En velkjent og populær prank samtale er å late som å være noens ex-kjæreste. Når offeret virker forvirret og sier de ikke kjenner deg, bryte ned og begynne å gråte hjernen ut på hans / hennes regning.
 • I England legger 141 før du skriver inn nummeret gjør det dukke opp som en privat ringer, kan denne funksjonen ikke fungerer med noen telefoner eller tall. Jeg prøvde det på min iPhone til prank en venn, men det sa nummer privatisering er utilgjengelig men det fungerte på telefonen min venner! Det var så morsomt!

Advarsler

 • Absolutt aldri, under noen omstendigheter, lage en prank anrop til 911, politiet, brannvesenet, eller noe annet organ utformet for å beskytte og redde mennesker. Forsinkelsen du føre dem med "moro" kan meget vel være ansvarlig for noens død, kunne lande deg i alvorlige juridiske problemer og kan spore deg direkte til telefonen du bruker. Selv med * 67, kan politiet spore deg ned.
 • Med trusler, ved hjelp av obskønt språk eller "voksen" språk over telefonen og prank ringe en person mer enn en gang er alle ulovlig i Europa, Storbritannia og enkelte andre land.
 • Ikke ta det for langt. Forskjellige ting bry forskjellige personer. Hva du synes er morsomt kan forårsake noen andre til å føle seg følelsesmessig såret eller bekymret, så vær forsiktig med hva du sier!
 • Ikke prank mennesker jobber på callsentre. Mange bedrifter vil straffe arbeidstakere som ikke selger en viss andel av sine samtaler.
 • Å være betyr under forkledning av et lydkort kan du miste en venn. Vær forsiktig.
 • Du er aldri helt anonym. Mange steder har nummervisning funksjoner og noen kan ikke bli blokkert. Hvis politiet får involvert, vil blokkert nummervisning ikke stoppe dem spore deg ned.
 • I noen land, kaller innspillingen telefon uten samtykke eller en rettskjennelse er også ulovlig.