Wkino

Hvordan selge pokemon kort

Hvis du har vokst fra å spille med Pokemon spill og Pokemon kort, og huske hvor du har samlingen stuet bort, grave dem ut! I omtrent en time eller så, kan du gjøre enkle penger! Her er hvordan å tjene litt penger til å kjøpe noe du virkelig vil!

Trinn

Hvordan selge pokemon kort. Sortere kortene etter settene.
Hvordan selge pokemon kort. Sortere kortene etter settene.

Metode en: selge individuelle kort

 1. 1
  Sortere kortene etter settene. De mest nøyaktige selgere vil lære om settene sine kort hører hjemme i, slik at kjøperen vet nøyaktig hvilke de kjøper.
  • Et sett er identifisert av et lite symbol som enten er i nederste høyre hjørne av Pokemon illustrasjon (gamle sett), eller nederst i høyre hjørne av hele kortet (nye sett).
  • Hvis du vil vite hvilke symboler står for som setter, slå opp Pokemon på Ebay og matche illustrasjoner med de du ser-settet skal være oppført.
 2. 2
  Sortere dem numerisk. Bruk tallene nederst i høyre hjørne av kortet (alle settene).
  • Det bør være to tall: en for nummeret på selve kortet, en skråstrek (/) og deretter en for antall kort i hele sett (dvs. en Charizard med 5/102 er nummer 5 av 102 kort).
  • Det finnes noen unntak fra disse: Base sett kort, som var en av de tre første settene utgitt i Europa, har ikke et symbol på kortet. De er de eneste som dette, og promoer, som bare har ett nummer som viser hvilket nummer kortet (Ivy Pikachu, for eksempel, er nummer 1 ut av den første lansert serie med Black Star Kampanjer).
 3. 3
  Sett alle kortene dine i beskyttende myke ermer (også kalt 'penny ermene'). Dette vil beskytte dem mot UV-lys.
  • Etter at du har satt dem i ermene, er det en god idé å sette dem enten i "topp lastere" (hard plast tilfeller å forhindre bøying) eller i 9-pocket kort ermer som holdes i binders.you kan også bruke Ultra Pro dekk Protector Erme med kommer i rødt, blått, grønt, etc. Og begge er ganske billig. Bruk plast Binders og side Ermer for enkel lagring.
  • Alle disse tingene kan kjøpes på en Wal-Mart butikk eller et kort å samle butikken, og den beste merkevaren for å få er Ultra-Pro.
 4. 4
  Lag en liste over alle de kortene du har (igjen, etter deres sett). Du vil merke at noen kort har stjerner i nederste høyre hjørne, noen har diamanter, og noen har sirkler.
  • Når kortene er organisert etter nummer, vil du se stjernene først, diamanter neste, og sirklene siste. Da ser du trenere, og syklusen gjentas, og hvis det er noen Secret Rares, vil det være en Pokemon på slutten av settet med stjerner. Hvis ikke, er det helt greit også. Bety stjerner en Pokemon er Rare, diamanter mener det er uvanlig, og sirkler mener Common. Sjeldne kort selge selvsagt for mye mer enn de andre.
  • Merk: Hvis kortene er japansk, og stjernen / diamond / sirkel symbol er hvitt i stedet for svart, betegner det en ultra sjeldne kort. Også, med japanske kort, hvis symbol er at av tre stjerner, er det en ultra sjeldne premium kort-de vanskeligste kortene å finne!
 5. 5
  Pris dem! Kort prisene svinger hele tiden, og for å spare penger å kjøpe en guide som kanskje ikke er nøyaktig, bare gå på Ebay og se opp avsluttet oppføringer av kortet (e) du ønsker å selge!
  • De fleste av timelister selge for mer enn de er oppført som de er verdt i blader, men noen ganger de selger for mindre. Den eneste måten å fortelle er å se hva som skjer med de faktiske kjøpere.
 6. 6
  Sett opp en beskrivelse side. Dette er hvordan du vil trekke folk til å kjøpe dem. Pass på å liste opp hva sette den tilhører, antall (dvs. "Dette kortet er fra Drage Frontiers og er x/104"), er det sjeldenhet (Rare, uvanlig, felles, hemmelig sjeldne, etc), og tilstand (Mint, Near -Mint, Fair, spilt med, Poor, etc).
  • Beskrive dem ned til hver minste detalj slik at kjøperen vet sikkert hva de får! Selvfølgelig, sørg for å fortelle dem om kortet har noen bøyer eller riper-it'll vondt verdien hvis den gjør det, men det er bedre for prisen for å gå ned noen få øre enn du å få dårlig tilbakemelding og miste kjøpere.
 7. 7
  Skriv dem på ebay eller en annen anerkjent selge området. De fleste bare ta en svært liten mengde for profitt, så det er veldig billig å bruke dem! Hvis du heller vil selge dem i det virkelige liv, så kan du gjøre det også!

Metode to: selge samlingen

 1. 1
  Sortere kortene i fire hauger: Pokemon, trener, energi og diverse.
  • Sortere Pokemon ut i hauger av hver type, f.eks. Pikachu, Ratatta.
  • Sorter Trainer ut i hver type, f.eks. Switch, Potion.
  • Sorter Energi ut i hauger av hvert f.eks. Lightning, Grass.
 2. 2
  Telle kort i hver bunke. Skriv antall kort på en Post-It, og stikke en på hver haug.
 3. 3
  Regne ut den enkelte kostnaden for hver av kortene dine. For å gjøre dette, søk nettsteder som har prising guider for kortene dine. Du kan også søke eBay for dagens handel verdien av kortene dine.
 4. 4
  Lag en tabell. Kolonnene bør inneholde: Navn på minnekort, mengde, individuell verdi og total verdi (mengde multiplisert ganger den enkelte verdi). Det kan være lurt å gjøre dette i Excel eller et annet regnearkprogram.
 5. 5
  Finne ut den totale verdien av din pokemon kort samling. Gjør dette ved å få en total på bunnen av din kvantitet og totalkostnaden kolonner.
 6. 6
  Bruk ebay eller et lignende nettsted for å selge. Du kan gjøre dette ved å pakke hele settet, selge individuelle kort, eller sette dem i pakker på ti. Alternativt, kan du selge dem til folk i ditt område. Sjekk med din yngre brors / søsters venner fordi din "junk" kan bli deres "spesielle skatten." '

Tips

 • Prøv å holde alt i god stand, for eksempel bøye / brette / sprekker kortene devaluerer dem.
 • Se om du kan få en auksjon går. Hvis du ber om en rett pris folk kanskje tror det er billig og kjøpe det raskt. Hvis du har en auksjon, vil folk som virkelig ønsker dem betale mer enn de er verdt så du tjene en større fortjeneste!
 • Når du sorterer du kortene, bruke en stor, ryddige bord eller område.
 • Ikke bli irritert hvis kortene ikke selger for veldig mye-bare huske hvor mye moro det var å spille med dem!
 • Når du har gjort dine sluttført hauger, pakk og fikse et papir bånd rundt hver haug eller bruke en gummistrikk. Nå kan du enkelt plukke den opp, og vet hvor mange du holder i hånden (med en Post-It or oppmerksom på papiret band).

Advarsler

 • Andre måter å se for falske kort er:
  • Bilde. Noen forfalskninger er ganske opplagt med bilde, for de kan ha et trykt bilde på det som er faktisk ikke i bildet (for eksempel et mønster som ligner på holofoil print).
  • Holofoil. Noen forfalskninger er laget for å se holografisk, men disse kan lett oppdaget med en godt trenet øye. De fleste holofoils har en bestemt form for mønster som dukker opp enten i selve bildet eller på alt, men bildet (sistnevnte kjent som et omvendt holofoil). Falske kort vil ofte prøve for typiske holofoil, men vil mangle den holografiske bildekvalitet (noen ser rett og slett ut som en skinnende metall glans).
  • "Føler" av kortet. Ekte kort har et spesielt belegg på kortene deres som gjør dem glatte, som er enda merkbar på eldre kort. Forfalskninger er ofte laget med en billig, lignende materiale, men vil ha en merkbart forskjellig tekstur.
  • Skrifttype. Mange falske kortene vil ha en skrift som er litt skjevt. hvis du har en ekte kort for å sammenligne med en mulig falsk, kan du fortelle med sikkerhet om skriften er feil. Imidlertid vil noen av de eldre kortene har en liten off-type font (for eksempel Base sett Vulpix)
 • Sørg for at alle kortene du selger er autentiske Pokemon-kort. Hvis du har noen falske / falske kort, må du ikke prøve å selge dem. Dette kan få deg i trøbbel, og vil gi deg et dårlig rykte. Noen forfalskninger åpenbare, andre er vanskeligere å oppdage. Sjekk kanten, hvis det bare er ett lag med papir, det er fake, ekte kort har to lag, og det er en tynn svart linje rundt midten av kanten.