Wkino

Hvordan lage pet food retter

Unngå kostnaden ved å kjøpe mat retter for dine firbente venner og gjøre litt av resirkulering gode ved gjenbruk uønskede plastbeholdere fra resirkulering din. Dette er en veldig enkel aktivitet for å gjøre allsidige pet food retter i løpet av kort tid, forsterket av din egen kreative kanten.

Trinn

Hvordan lage pet food retter. Finn et egnet uønsket plastbeholder.
Hvordan lage pet food retter. Finn et egnet uønsket plastbeholder.
 1. 1
  Finn et egnet uønsket plastbeholder. De plastbeholdere bør være mat grade, holdbar og stabil. Derfor de beste er slike containere som har holdt din egen mat i utgangspunktet og er sterke nok til å brukes på nytt, for eksempel iskrem beholdere eller andre frossen mat lagring beholdere. Unngå noen containere som ikke vil rense, er farget, synes svak, eller som har noen skarpe kanter. Bruk aldri beholdere som har hatt giftige produkter i dem (som inkluderer å vite hvilke menneskelige matvarer er ikke bra for kjæledyr ) - hold deg til mat grade beholdere bare. Når dimensjonering, vurdere:
  • Cats - husk værhårene, som er bred og følsom. Katter trenger et grunt, bredt container som ikke hindrer deres hode tilgang med værhår inkludert, men ikke gjøre parabolen for dypt. Vannet fatet bør være litt dypere enn matskål.
  • Hunder - hunder trenger en rett som har nok plass til et enkelt måltid. Ting å tenke på blant annet ikke å ha for stor en rett til å unngå fristelsen til å over-mate hunden, og floppy eared hunder bør gi en matrett som ikke forårsaker ørene faller inn i måltidet. Vannet retten skal være dobbelt så stor som måltidet parabolen.
 2. 2
  Trekk av noen etiketter fra den valgte container. Bruk et ikke-giftig lim-fjerning løsning hvis det er noen klebrige rester igjen. Vask beholderen med varmt såpevann, innvendig og utvendig, grundig. La det lufttørke.
 3. 3
  Legg ut aviser hvor du skal jobbe. Disse vil beskytte arbeidsflaten. Holde kjæledyr borte fra arbeidsområdet - du vil ikke at han slikker glitter eller maling!
 4. 4
  Dekorere beholderen. Bruk noe du har tilgjengelig eller som inspirerer deg, for å gjøre design, for eksempel, giftfri permanent markører,, giftfri maling, paljetter, rhinestones, uansett! Nyt denne prosessen og husk at dine kunstverk trenger ikke å være perfekt, det er ikke som hunden bryr seg om et brev er en brøkdel av en millimeter kortere enn resten! Husk imidlertid at det er svært viktig å sørge for at det du dekorere beholderen med er godt festet til beholderen, for å forhindre at dyret fra å trekke den av og tygge det eller svelge det. Er du i tvil om en stick-on elementet, må du ikke bruke det i det hele tatt, spesielt ikke for valper og kattunger.
 5. 5
  Bruk klar pakketape å forsegle alt på beholderen. Dette betyr dekker dekorative arbeid i fine lag, være forsiktig med å la hullene. Dette vil la deg å tørke av mat flekker lett. Dette trinnet er valgfritt om du vil heller ikke gjelde tape, bare være sikker på at dine dekorasjoner kan tåle å bli tørkes.
 6. 6
  Vask beholderen. Vask den to ganger, for godt mål. Vær forsiktig med utsiden - tørke vil være bedre enn å vaske den ytre overflaten. La den ferdige beholder lufttørke igjen. Fyll den med mat eller vann, og se kjæledyret nyte sitt første måltid eller drikke fra den nye emballasjen.

Tips

 • Hvis du lage to retter, etiketten en "vann" og en "food", eller hva du vil at de skal være merket. Vær kreativ: "foofoo" og "H2O" er mer spennende etiketter enn vanlig "mat" og "vann".
 • Vær oppmerksom på at plastbeholdere ikke vare lenge med fortsatt bruk. Gitt at det er veldig lett å erstatte disse beholderne, men bør det ikke være for vanskelig å fortsette å oppdatere friske versjoner for kjæledyret ditt behov.

Advarsler

 • Plast inneholder bisfenol A. Hos mennesker Bisfenol A er en endokrin disruptor, som kan etterligne kroppens egne hormoner, og kan føre til negative helseeffekter. Mange pattedyrarter 'biologi, spesielt hunder og katter, er lik menneskets biologi så bruk din egen dømmekraft når du bruker plast. Hvis du ikke vil ha den i kroppen din, vil du ha det i kjæledyret?
 • Plastbeholdere sannsynligvis ikke er det beste valget hvis kjæledyret har en vane å skyve fatet rundt og gjør en stor, søle rot. Du må investere i noe kraftigere og tyngre.
 • Ikke sett dekorasjoner på innsiden av fatet. Limet, etc., kan forurense maten, og hvis de kommer løs, kan kjæledyret uhell svelges dem.
 • Katter er mer følsomme for plast og kan utvikle allergi eller "feline acne" fra plastbeholdere (selv kommersielt laget plast pet food retter), sjekk kattens hake regelmessig for å sikre at det ikke er noen svarte lesjoner forming. Slutte å bruke plast tallerken hvis du merker slike problemer. Hunder er mindre følsom, men med det sagt, de kan også bli påvirket av degradert plast (se følgende advarsel). Hvis dette er et vedvarende problem med kjæledyret ditt, prøv å bruke et ikke-porøst materiale for sin matskål, slik som metall.
 • Kast alt tygges, bitt, brutt osv., plast mat beholdere - Når plasten er delt, knust eller revet, det vil raskt havnen bakterier vekst og skal kastes - rense og resirkulere den der det er mulig.

Ting du trenger

 • En beholder som har en rimelig størrelse i forhold til kjæledyret
 • Dekorasjoner som klistremerker, paljetter, maling, tusjer, osv. Pass på at markørene og maling er ikke giftig og ikke bruke paljetter og andre hevede objekter hvis du har noen bekymringer i det hele tatt om å tygge, etc.
 • Giftfri lim for dekorasjoner
 • Klar tape (se etter øko-tape der det er mulig)
 • Aviser
 • Varmt såpevann (bruk en liten mengde av din egen oppvask formel)
 • Svamp for å tørke