Wkino

Hvordan å sette ned en fisk humant

Det kommer en tid i alle fiskens liv når det er tid for å dø. Enten det er av alderdom eller sykdom, er det best for dem ikke å lide. Denne artikkelen lærer måter å avlive en døende fisk humant.

Trinn

Hvordan å sette ned en fisk humant. Pass på at fisken er virkelig syk før du bruker noen aktiv dødshjelp metode.
Hvordan å sette ned en fisk humant. Pass på at fisken er virkelig syk før du bruker noen aktiv dødshjelp metode.

Fedd olje metode

 1. 1
  Pass på at fisken er virkelig syk før du bruker noen aktiv dødshjelp metode. Dersom fisken er virkelig syk, sørg for at alle mulige alternativer for behandling av fisken er uttømt.
 2. 2
  Legg fisken i en liten beholder eller bøtte med nok tank vann for å holde det behagelig.
 3. 3
  Legg fedd olje ved å riste den inn med en krukke med tank vann og legge til tanken. Etter 10 minutter, hvis det fortsatt er gill bevegelse, legge mer fedd olje. Før du går til neste trinn, må du vente i en time uten fisk viser noen gill bevegelse.
 4. 4
  Med fisken gått ut må du nå ende det er liv på noen måte.
 5. 5
  Kast fisken på noen måte. Den beste måten å gjøre dette på er å enten pakke det inn i papir håndkle eller en plastpose og kaste den i søpla, eller du kan rett og slett grave den ned i søla et sted.

Bedøvelse overdose

 1. 1
  Oppløse ms-222 (finquel) pulver i en container stor nok for tilpasning komfortabelt, eller i en isolert tank (der det er ingen fisk).
 2. 2
  Netto fisken fra tanken og sett den inn i løsningen.
 3. 3
  Etter en time uten gjelle bevegelse, vil fisken være død.

Tips

 • Ikke legg fisken i fryseren eller i kaldt vann før invalidiserende det. I motsetning til mennesker som sovner og dø av minusgrader, kan fisken faktisk føle iskrystaller dannes på huden deres forårsaker enorme smerter og lidelse før døden. Fisk trenger ikke gå ut fra kald som mennesker ville og har en tendens til å leve i timevis ved ekstreme temperaturer før døden.
 • Ikke skyll fisken ned i toalettet. Ikke bare kan dette spre sykdom til lokale farvann hvis fisken var syk, men fisken kan fortsatt være i live og kunne gjenvinne bevissthet i kloakk farvann.

Advarsler

 • Spyl ikke, fryse, kveles, eller mikrobølgeovn fisken. Det er rett og slett grusom. Unngå å torturere fisken på noen måte. Poenget med aktiv dødshjelp er å avslutte dyrets liv så fredelig som mulig.
 • Putting kjemikalier i vannet er som å sette gass i luften din. Det kan være en smertefull og langsom død. Gå til en god dyrebutikk, og spør dem om det er noe du kan gjøre. Ofte, det er ingenting du kan gjøre bortsett la naturen ta det kurset.
 • Det har også vært tilfeller der fedd olje har tatt over 10 sekunder å forårsake tap av bevissthet i fisken, der tiden fisken utstilt uberegnelig og distressed oppførsel.