Wkino

Hvordan gjøre skadedyrbekjempelse med støvsuger

Hvis du eier et vakuum, kan du bli din egen pest kontrolleren for pennies det tar å kjøre vakuum, med den fordelen at dette er en ikke-giftig metode for å fjerne skadedyr fra hjemmet ditt. Vakuum er hemmeligheten til å fjerne og bryte den pågående syklus av edderkopp og insekt populasjoner i huset. Her er noen pest-by-pest tips.

Trinn

Hvordan gjøre skadedyrbekjempelse med støvsuger. Støvsuger huset ditt jevnlig og grundig for å gjøre feil uønsket.
Hvordan gjøre skadedyrbekjempelse med støvsuger. Støvsuger huset ditt jevnlig og grundig for å gjøre feil uønsket.
 1. 1
  Velg et vakuum. En støvsuger med en slange som er mest praktisk for å suge opp feil fra ujevne overflater og overhead. En støvsuger med en roterende børste er mest effektiv på å fjerne bugs og, enda viktigere, utklipp hvorpå de beiter, fra tepper. Canister støvsugere generelt har en slange og noen tillatelse feste en roterende børste hodet; mange søyler tillate bytte mellom hoved børstehodet og en slange. Et HEPA filter reduserer luftbårne partikler telle og kan være bra for allergier, men erstatninger er ikke billig. Enkle poseløse støvsugere tette dyre filtre raskt. Engangs poser, som er billig, eller vortex-stil skitt separatorer forlenge deres levetid. Et vakuum vakuum med en lang slange, og forlengelse rør, er best for vanskelige å nå områder.
 2. 2
  Konfigurer vakuum. Siden vakuum er din måte å drepe bugs. Sørg for å konfigurere den til maksimal effekt. Det er vanligvis en knott for vakuum sugekraft. Slå på vakuum skal være enkelt. Du må enten klikke foten pedal eller slå av bryteren til på-posisjon.
 3. 3
  Støvsuger huset ditt jevnlig og grundig for å gjøre feil uønsket. Hvis det ikke er noe å spise, vil de ikke komme inn og vil ikke formere seg hvis de av og til kommer i. Holde mat i forseglede beholdere slik som kjøleskap og krukker, vakuum støv fra tepper, hjørner og hyller, og vakuum eller mopp harde gulv. Rene gulv under punkt der smuss kan bosette, inkludert vask, kjøleskap og spesielt ovner.
  • Dette er mye enklere og mer effektivt enn å prøve å holde tritt med jage bugs én etter én.
  • Ikke dra på en gasskomfyr eller dra hardt på et kjøleskap med ismaskin for å flytte det at dere ikke skal skade forsyning linje. Prøv en støvsuger forlengelse, eller midlertidig å fjerne skuffen under ovnen, for å komme under dem.
  • For støvsuging andre ting enn gulvet, kan du bruke en enkel dyse uten elektriske eller bevegelige deler som har blitt tatt av vakuum og rengjøres. En børste munnstykket generelt ikke vil ripe.
 4. 4
  Forholde seg til ved hjelp av støvsuger. En støvsuger kan brukes til å kutte ned edderkoppen befolkningen umiddelbart og støvsuging ut duk vil stoppe økningen av edderkopper i fremtiden dager og måneder. I å fjerne et edderkoppnett, fjerner du edderkoppen hjem, barnehage for fremtidige babyen edderkopper, og edderkoppen matbutikk. (På anledning spindelvev i seg selv er faktisk forbrukes av edderkoppen!) Dette er en ganske big deal siden en av disse egg sekker kan ha 300 lille baby edderkopper i det. Mens de fleste aldri gjøre det til forfall, tenk omtrent halvparten blir egglegging hunnene. Det er 150 ganger 300 egg!
  • Støvsug opp hver spindelvev du kan finne. Ved å fjerne nettet, du fjerner alle bekvemmeligheter som edderkoppen trenger for å overleve og repopulate.
  • Bruk en utvidet vakuum slutten av en canister støvsuger for å nå høye steder.
  • En håndholdt støvsuger er nyttig for de kriker og kroker der edderkopper har en tendens til å gjemme seg.
 5. 5
  Deal med indisk måltid møll og andre pantry skadedyr. Møll flagre rundt, falle i mat og drikke, og kan være kostbart å bli kvitt.
  • Vakuum sprekker mellom benker, benkeplater, og under kjøleskapet. Matrester fra korn filter i alle skap fra benkeplater, og disse partikler finner et hvilested i de trangeste sprekker og flyte nedover mot viften i henhold til kjøleskapet ditt. Disse områdene trenger en grundig støvsuging fra tid til annen.
  • Støvsug pantry hyller der maten blir lagret.
  • Se til stedet der tak og vegg møtes. Indisk måltid møll klatre veggen og spinne sine silke kokonger på det tidspunktet. Ved første øyekast kan de se ut som spindelvev, men duk eller kokonger, få det vakuum ut og suge dem bort!
  • Kast vakuum bag eller innholdet utenfor i papirkurven kan slik at skadedyr ikke gjeninnføres inn i huset.
 6. 6
  Støvsug hvor ditt kjæledyr er lei. Hvis du mate kjæledyrene inne, husk at en viktig kilde til pantry skadedyr er og fugl feed.
  • Sørg for å støvsuge pet beiteområdene og pet food lagerområder ofte.
 7. 7
  Kjempe kakerlakker med vakuum. Det finnes flere typer av kakerlakker som kanskje ikke liker ditt hjem. Den første kakerlakk får det gjennom ulike virkemidler - flyr gjennom åpne vinduer, vandre i døren, men den mest beryktede tyske kakerlakk må transporteres via din dagligvarebutikk bag, den søte lille kommoden fra garasjen salg eller ved at sukker du lånt fra naboene. Som en generell regel, lå kakerlakker ca 30 egg i det som kalles en ootheca eller egg vesken. Ved nærmer seg løpetid, er disse falt noe mort kan være.
  • På grunn av luftbårne partikler fra kakerlakk avføring, forlot kakerlakk exoskeleton og ulike kroppsdeler bak kakerlakker kan være en direkte årsak til luftveisplager. En ikke-HEPA vakuum kan forverre problemet, så bare bruke en støvsuger med HEPA-filter. En støvsuger er særlig nyttige for kontroll av kakerlakker, fordi ootheca er lett synlig og støvsuges raskt opp.
  • Se etter oothecas i skuffer, på hyller, under skap eller hvor som helst kakerlakker min skal bo. Vakuum Kakerlakker, oothecas, og alle.
  • Etter støvsuging, vaske området med sterk såpe.
  • Kast posen eller innholdet direkte inn i en papirkurv kan utenfor som kommer til å bli samlet kort tid, slik at du ikke re-introdusere skadedyr.
 8. 8
  Sug opp stinke feil. Hvis du har hatt en invasjon av stanken bugs i hjemmet ditt, er det vakuum en fin måte å samle dem raskt uten å få stank over hele deg mot utilsiktet squashing. Bare støvsuge dem opp fra hvor de er hvile (vanligvis vegger og vinduer), og skaff det.
  • Stink bugs kan også bli støvsugd av yttervegger hvis din støvsuger strekker seg så langt.
  • Andre feil du kan fjerne denne måten er Western bartre frø bug og boksen eldste bug.
 9. 9
  Fjern fra madrassen ved hjelp av støvsugeren. Støvsuge madrasser og puter i alle senger i hjemmet for å redusere støv midd befolkningen. Kasser støvsuger innholdet riktig, i en lukket beholder.
 10. 10
  Støvsug tepper grundig for å fjerne lopper. Sørg for å støvsuge under møbler så vel som på det åpne teppet. Du kan også ønske å legge loppe pulver til støvsugeren bag eller på teppet hvis dette ikke vil føre til problemer for renere din. Leveres til avhending.
 11. 11
  Støvsuge bort. Sølvkre liker fuktige forhold, så har en tendens til å bli funnet i kjøkken og bad områder. Bruk støvsuger for å fjerne matrester og Sølvkre egg.
 12. 12
  Fjern ladybugs fra hjemmet ditt. Ladybugs kan samles i antall store nok til å hjemsøke hjem over vinteren pause. Mens de er fordelaktig insekter i hagen, kan forstyrret ladybugs avgi en dårlig lukt og kan forårsake allergiske reaksjoner hos disponerte personer. Hvis du opplever et problem med dem, støvsuging dem opp i en fersk pose eller vakuum container og deretter sette dem et sted langt borte i hagen kan være en måte å få dem ut av huset og tilbake til å være gunstig i hagen.
  • Etter støvsuging, sted nellik i vinduskarmer og andre steder det er sprekker så de kunne bli tiltrukket tilbake til. Du kan også prøve å tørke ned med fedd olje fortynnet med litt vann.
 13. 13
  Sug opp saktegående klynge fly. Disse fluene har en tendens til å hjemsøke hjem rundt august til oktober og har en tendens til å klynge på høye tak.
 14. 14
  I alle tilfeller av å bruke støvsuger for pest fjerning, alltid tømme støvsugeren og binde opp posen umiddelbart etter støvsuging, sette posen ute i papirkurven. Hvis de ikke er fanget inne, vil edderkopper og insekter krype ut uansett hvor de sitter igjen.

Tips

 • Det er insekt og bug fanger støvsugere tilgjengelig for kjøp, men den eksisterende vakuum er like dyktige, så spare pengene dine.
 • Konsultere en profesjonell skadedyrbekjempelse tekniker for "øyne på" råd om pågående skadedyrbekjempelse hvis du opplever massive skadedyr som du bare ikke kan få under kontroll alene.

Advarsler

 • Ikke noen gang sette bar hud i et edderkoppnett.
 • Støvsuging kan ikke drepe bugs. Noe farlig bør forsiktig drept først.
 • Bruk alltid hansker hvis det er en mulighet for edderkopp eller insekt biter.
 • Hvis du har luftveisproblemer alltid oppsøke lege før du begynner på et støvsuging rutine.

Ting du trenger

 • HEPA støvsuger
 • Hansker
 • Søppelbøtta utenfor for avhending av posen og / eller innholdet i vakuum