Wkino

Hvordan lage en tote bag

Trenger du en tote bag, eller kjenner noen som ville elske det som en? Er du lei av valgene i butikkene? Eller kanskje litt for sparsommelig til å betale tjue dollar for noe du kan gjøre selv? Å lage din egen tote bag, følg disse instruksjonene.

Trinn

Hvordan lage en tote bag. Skjær to rektangler av tunge stoff i den størrelsen du ønsker din tote bag å være.
Hvordan lage en tote bag. Skjær to rektangler av tunge stoff i den størrelsen du ønsker din tote bag å være.
 1. 1
  Skjær to rektangler av tunge stoff i den størrelsen du ønsker din tote bag å være. Noen gamle floral skjørt, par denim jeans, eller en mønstret strikk toppen vil fungere så lenge stoffet er sterk nok til å ta den. Legg merke til at tunge stoffer (ex. jeans) vil kreve sterkere nåler og / eller en tyngre-plikt symaskin. Hvis stoffet allerede har hems, prøve å plassere dem på toppen, slik at du ikke trenger å sy unødvendig. For noen få eksempel størrelser, bruk:
  • 12 x 14 inches for en svært liten tote
  • 14 x 16 inches for en medium tote
  • 24 x 20 inches for en strand tote
 2. 2
  Fold rektangler i tredjedeler langs og markere de to inne skrukker. Disse merkene vil fortelle deg hvor du skal plassere / hvordan å sentrere håndterer senere, så pass på å kaste seg over lengden av stoffet og ikke ned det.
 3. 3
  Sy de to rektangler sammen. Legg dem tilbake-til-rygg slik at innsiden av duken er vendt utover og sy hva som til slutt vil være sidene og bunnen av tote.
 4. 4
  Gjærings hvert hjørne. Brett pose slik at det, i stedet for å komme sammen i en 90-graders vinkel, blir bunnen og sidesømmen stablet oppå hverandre (som på bildet). Deretter sy over hjørnet, holde den nye sømmen vinkelrett på eksisterende sømmer. Gjenta denne prosessen på det andre hjørnet. Når du snur posen høyre side-out, vil hjørnene bli avstumpet.
 5. 5
  Hem toppen kantene om nødvendig.
 6. 6
  Gjør håndtak. Cut to 2-tommers-brede strimler av stoff lengden du vil at håndtakene skal være. Brett hver strimmel i to slik at innsiden av stoffet vender utover. langsidene sammen. Slå den høyre side-out ved å mate en ledning fra en kleshenger gjennom røret, feste det ende til ende av røret (enten ved å hekte eller binde den), og trekk den tilbake gjennom å invertere røret. Flate håndtaket med et strykejern.
  • Alternativt, brett rå kanter til midten og sikk-sakk-sting dem på plass (som sett i bildene nedenfor).
 7. 7
  Brett endene av skruene under og legg dem over merkene du gjorde i trinn 2. Plasser endene ca 1,5 inches under kanten av vesken åpning og pin eller tråkle dem på plass.
 8. 8
  Stitch håndtakene på vesken. Høyt sy en firkant på overlappende håndtaket stoffet for å holde den på plass.

Tips

 • Du kan også bruke lett stoff over et tyngre materiale.
 • Ved hjelp av dongeri eller lignende svært tunge stoffer vil kreve en større, tykkere nål på symaskinen. Arbeid sakte, ikke trykk på pedalen helt ned, og være forsiktig.
 • Du kan resirkulere gamle jeans for bruk som en tote ved først å kutte et bena og åpne den "indre" søm slik at denim ligger flatt langs den ytre søm. Kutte rektangler og fortsett som med alle andre stoff. Se Hvordan lage en denim vesken.
 • Til linjen din tote, rett og slett gjøre en firkant som er en halv tomme mindre i begge dimensjoner, sy det som ovenfor, og legg den inni tote med sømmer overfor sømmene av din tote før du toppåpningen hem. Plasser to øverste hems selv med hverandre og rull dem sammen for å dekke rå kanter før sying.
 • For en ekstra vri, legge dekorasjoner.

Advarsler

 • Nåler og er skarpe, vær forsiktig når du håndterer disse tingene.
 • Sprettekniven er skarp, også.

Ting du trenger

 • To rektangler av heavy-duty stoff
 • Symaskin og tråd
 • 2 to-tommers strimler av heavy-duty stoff