Wkino

Hvordan fikse et hull i en vegg

Denne guiden vil gi instruksjoner om hvordan å lappe ujevnheter eller hull i veggene.

Trinn

Hvordan fikse et hull i en vegg. Vegger kan ha ulike typer problemer, fra pin hull og sprekker til store bryte outs, til tekstur du ikke vil ha.
Hvordan fikse et hull i en vegg. Vegger kan ha ulike typer problemer, fra pin hull og sprekker til store bryte outs, til tekstur du ikke vil ha.
 1. 1
  Vegger kan ha ulike typer problemer, fra pin hull og sprekker til store bryte outs, til tekstur du ikke vil ha. Små ting som spikerhull kan repareres med sparkel, 'Dap 33' baseolje vindu glasur, eller tape og sparkelmasse kan også brukes. Sprekker mellom støping og trim kan fylles med lakkerbar caulk.
 2. 2
  Mest alle reparasjoner ikke gjort med sparkel kan gjøres med "alle formål tape og sparkelmasse 'og' topping ', både såkalte" mud ", anbefale USG eller US gips. Mud er vanligvis holdt i en "California Cake Pan" eller små rektangulære boksen ca 4 x 12 ". Joint papir tape brukes for alle reparasjoner. Bruk aldri mesh, som det er for det meste luft og vil ofte sprekke. En rull med tape dynket i vann er enklest for amatører, pinner og flater bedre, og er tynnere jo lenger den er gjennomvåt. Men det er mer rotete. Mud påføres i en rett linje for lengden på tapen som brukes, fortrinnsvis med en 9 tommer topping blad brukes for alle operasjoner. Båndet trykkes ned i mudderet helt flat og overskuddet skrapes av. Dette kan tillates å tørke eller et annet belegg kan påføres umiddelbart, slik som å dekke båndet.
 3. 3
  Dette lag kan være fra 6 til 12 inches bred eller bredere. Dette blir deretter tillatt å tørke over natten, og vanligvis et tredje lag av pålegg er satt over det. Tape kan være av hvilken som helst lengde og bør overlappes omtrent en tomme når de settes sammen. All Purpose er strukturelle, hard, krymper og er vanskeligere å sand. Topping er ferdig, myk, ikke krympe så mye og er lett å slipe, med 120 korning eller svamp glatt. Sliping er best under emaljen. Snyltende hever ikke støv, men kan vise rotete henhold emalje, men ofte godt nok i henhold flat latex.
 4. 4
  Hull på størrelse med en golfball og mindre kan sikkerhetskopieres med litt tettsittende plugg eller limt, noe tynn som kan lokk eller bare teipet over. Enhver økning forårsaket av plasteret kan fjær ut med gips, 12 eller flere inches all round. En patch er alltid teipet over. Store hull er vanligvis repareres med sheetrock av samme tykkelse som det som er der eller tynnere. For Sheetrock vegger: med en "sheetrock så" kuttet opp og bortover og nedover og over til stud i begge retninger. Kutt ned langs stud og fjerne sheetrock. Med en barberhøvel-kniven skjære ned på midten av tappen. Skjær nytt stykke og skru til stud begge sider. Tape alle sider og fjær. Hvis det ikke er noen pigger du kan koble lappe i. Monter et stykke og bore to hull på fire sider, en i patch og en i veggen. Wire i, tape og gips. For brutt plaster over lekte: fjerne løse gips og skjære et stykke av sheetrock til formen av hullet. Skru til lekte og eller pigger. Plaster en ikke ønsker å fjerne kan sikres med Sheetrock skruer og brede tynne skiver skrudd inn lekte. Alle sprekker er teipet. Du kan også bruke USG 'Structolite', hvis du kan finne det, som kan settes i tykk. Skrape når den er tørr, tape kanter og dekk med All Purpose og Topping. Alltid tape alle kanter i patching.
 5. 5
  Sprekker gravd ut og fylt med puss vil sprekke igjen til slutt. Den beste måten å fikse sprekker er å dekke dem med papir Sheetrock tape som beskrevet i punkt 2. Når taping kurver som buede tak, bruke korte stykker en fot til to meter lang, overlappende litt i tuppene. Lange biter av tape på kurven vil krympe og trekke vekk fra veggen. Patches trenger ikke å primes. Akryl primer sel legge en hardere hud. Men store områder som sheetrocked hele vegger og rom sannsynligvis bør primes for seighet og segl å spare på ferdig maling.
 6. 6
  Teksturert, ujevne vegger, kan tapet, kryssfiner, selv betongblokk (best forseglet) være skummet dekket over for å sørge glatt. For virkelig dype leier eller lage kurver, bruk Structolite, som kan fylle opp til fire til seks inches tykk i ett strøk. Ellers MSG 'All Purpose »kan brukes og holder seg ganske tykk selv opp til en tomme. Boblejakke bør la tørke før et nytt strøk, så krymper er fullført. Når som helst man rydder etter skraping tak eller vegg tekstur, bør man først sjekke at det ikke er asbest.
 7. 7
  Når patching, er et problem å matche tekstur. Tekstur kan være vanskelig å matche siden det er oftest maskin blåst. Til tekstur patcher, vil en stiv stipple børste ofte gjøre susen, ved å stikke pensel i gips og stipling på ferdig og tørr flekk. Hvis det er nødvendig, etter at den setter opp litt, sparkel over det å flate forhøyninger. Tykk / tynn gips vil gi varierende påvirker. En annen metode for store områder hvor etterlyst er litt sand i gips. Dra bladet flatt over allerede tørr flekk. Selvfølgelig kan man bruke fingrene, palmer, svamp, fille eller hva for å få ønsket effekt. Denne typen ting kan praktiseres på et stykke sheetrock eller kryssfiner.
 8. 8
  Masse folk bruker 'fixall' og rask tørre patch mikser. Fixall utvider som bidrar til å forsegle den på plass. Så hvis du bruker åpner for en hump. Blir veldig vanskelig og trenger elektrisk slipemaskin for å slipe ned. I motsetning Structolite, setter Fixall opp veldig fort så kan blande bare litt om gangen. Quick Dry inneholder kjemikalier som kan blø gjennom malingen, og dermed krever et lag med gips, primer eller to eller flere strøk med finish. Dermed er det egentlig ikke spare mye tid.

Tips

 • Mest rask tørre patching forbindelser er vanskelig å sand. Du må bruke standard tapet sparkelmasse for patching tapet (gips) eller gips.
 • Hvis hullet er dørhåndtak størrelse eller større, vurdere å bruke metoden beskrevet i Reparere hull i gips.
 • For å løse den "hump" problem når du bruker Fixall, vent til det å "sette opp" litt (men ikke fullt herdet) og deretter "shave" det med fuktet gips kniv.

Advarsler

 • Sørg for popcorn tekstur er ikke asbest før fjerning. Asbest forårsaker mesothelioma kreft, lungekreft, asbestose og andre sykdommer. Hvis det er noen spørsmål, ta kontakt med en profesjonell.

Ting du trenger

 • En god seks eller fire tommers sparkel.
 • Standard tapet sparkelmasse.
 • 120 sandpapir som passer blokken eller sliping enhet.