Wkino

Hvordan å grave ut en kjeller i et eksisterende hus

Ville det ikke være fint å finne en stor stor skapet i huset ditt? På den måten kan du lagre mer STUFF og ikke trenger å ta beslutningen om å gi det bort eller kaste den ut. Hvis du har en delvis kjeller med litt takhøyde, det er akkurat som å ha det skapet. Du må ha tilgang gjennom en utvendig dør eller trapp fra hovedetasjen. Boliger som er bygget inn i åsene ofte har denne konfigurasjonen. Deler av kjelleren har ståplass på et jordgulv, og en del av det er skrått, kommer opp bakken.

I tillegg har noen eldre boliger opprinnelig hadde stein stiftelser. Hvis / Når disse ble erstattet med blokk eller betong, ble de gamle steinveggene sparket inn i huset.

Trinn

Hvordan å grave ut en kjeller i et eksisterende hus. Før du begynner, snakk med din lokale skadedyrbekjempelse folk.
Hvordan å grave ut en kjeller i et eksisterende hus. Før du begynner, snakk med din lokale skadedyrbekjempelse folk.
 1. 1
  Før du begynner, snakk med din lokale skadedyrbekjempelse folk. Hvis du bor i termitt himmelen [generelt: sør for 40 grader nordlig bredde], kan de råde deg til å behandle bakken før bygningen.

Fjern problematisk smuss

 1. 1
  Finne ut hva som kan fjernes. Vanligvis bør fotfeste ikke forstyrres i et område som er 45 grader fra basen, som vist på tegningen. Se advarsler.
 2. 2
  Hvis du har en utenfor døren, vil dette bare være et spørsmål om å bære skitt utenfor med en trillebår. Men hvis din oppføring innebærer trapper, kan det være lurt å ansette noen tenåringer til å skuffe den ut mens du graver.
 3. 3
  Fjern smuss i området vist på tegningen mellom det eksisterende klasse og de ​​røde linjene. Prøv å holde det nye gulvet flatt og jevnt. Det bør være omtrent fire inches under fotfeste på eksisterende overhøyde side.

Gulvet

 1. 1
  Sted 4x4 "press-behandlet innlegg på bakken langs lengden av rommet, ca 6 meter fra hverandre. Se ringe ut en. De bør være omtrent på nivå med bunnen av piggene på frontveggen. Disse innleggene bare" flyte "på bakken og er de fundamenter for den nye etasje.
 2. 2
  Så snart de er stabile og på plass, dekke hele området med fire eller seks mil mil tykk polyetylen platemateriale.
 3. 3
  Ta arket av "poly" opp til fundamenter, lage åpninger i det og føre det opp bakken utover len ca 3 meter.
 4. 4
  Overlapping spaltene og vekte dem med steiner eller murstein. Ta kantene på de andre tre sider opp veggene rundt den ene foten.
 5. 5
  Klipp av den overskytende blits av senere. Dette er for mold forebygging. La dette skrittet ut og alt lagret i din nye skapet vil ha en ekkel lukt på et blunk! [Med mindre du bor i Sahara eller Atacama ørkenen!]]
 1. 1
  For å installere bjelkene, plasserer press-behandlet 2x6 "gulvbjelker fra bunnen av piggene på frontveggen over de 4" x4 "innlegg til langt 45 graders helling. Se ringe ut to.
 2. 2
  Å fullføre gulvet, spiker bjelkene til innleggene på 16 "eller 24" intervaller og dekk med kryssfiner.

Bygging langt veggen

Konstruer den lave muren langs lengden av rommet med 2x4 "stendere, og knytte det til langt veggen med 2x4s opptrer som bjelkene i lang sokkel. Dekk til veggen og hylle med kryssfiner for et ferdig utseende.

Tips

 • Hvis kjelleren er fuktig, finne og løse problemet før du tar på dette prosjektet.
 • Kjelleren ser kanskje ikke akkurat som denne, så du blir nødt til å endre denne planen for din egen.

Advarsler

 • Dette er ikke en stue og bør bare brukes til lagring.
 • Din lokale myndighet kan kreve at du tar ut en byggetillatelse for denne type arbeid. Sjekk med din lokale Building avdeling hvis du er usikker.
 • Denne planen er generell og kan eller ikke kan være i samsvar med lokale byggeforskrifter.