Wkino

Hvordan syre flekken betong

Acid farget betong kan gi nytt liv til gammel betong, gir det utseendet av en dyp marmor eller granitt. Det er ikke vanskelig å gjøre, men men fordi det er en stor variasjon blant konkrete typer og tilstander, må det gjøres riktig for å se bra ut. Denne artikkelen forklarer hvordan du kan gjøre dette.

Trinn

Hvordan syre flekken betong. Rengjør betongen seng grundig.
Hvordan syre flekken betong. Rengjør betongen seng grundig.
 1. 1
  Rengjør betongen seng grundig. Sørg for at overflaten som flekken vil bli brukt er rent og fritt for uønskede defekter, flekker og oppmerking, og er klar for farge.
  • Vær oppmerksom på at noe voksaktig vil hemme flekken, forlater ubehandlede flekker.
 2. 2
  Gjør en test på et lite synlig sted. Fordi syre flekker reagerer forskjellig på hver type overflate til hvilken de anvendes er det viktig at en prøve er gjort på selve betong eller overflate som er tenkt å motta behandlingen.
  • Selv om flere variabler kan oppstå under påføring, gjør en stedet prøven er den beste måten å predetermining hvordan flekken vil reagere med en bestemt substrat.
  • Sikre at metodene og timing du bruker på prøven er de samme som hvordan resten av overflaten til slutt vil bli behandlet.
 3. 3
  Vær kreativ. Påføring syre flekken er en funksjonell så vel som kunstnerisk utøvelse. Ved påføring av beis er det nødvendig å forstå teknikken samt hvor mye du skal bruke. Nå og da potensielt store arbeidsplasser bli til en katastrofe på grunn av feilaktig påføring metoder.
  • For lite produkt ikke vil gi full dekning, vil heller ikke etse overflaten tilstrekkelig til dypt sette fargen.
  • For mye produkt på den annen side igjen kan forårsake uønskede puddling og pooling og over reagere de områder hvor det har sammenslåtte på overflaten.
  • Hvis skrubbing ikke er gjort med en naturlig flyt og mønster, kan mopp linjer og åpenbare swirls vises.
 4. 4
  Rydde opp. Fjern syrerestene og nøytralisere overflaten. Dette er av avgjørende betydning for å lykkes med og syre farget betong finish. Rester fra betongen syreetsing må fjernes og overflaten nøytraliseres for å sikre riktig Vedheften eller coating system.
  • Merk: overflaten er fortsatt gjenstand for flekker og skader på dette punktet, og forsiktighet bør tas for å grundig våt og nøytralisere hele området for å unngå støvel utskrifter, plasket rester merker og andre menneskeskapte urenheter.
 5. 5
  La det tørke. Når betongen er tilstrekkelig tørt, bør en tetningsmasse av belegg påføres. Dette er vanligvis den siste fasen av installasjonen, men må gjøres riktig, som en feilmontert sealer systemet kan vise roller linjer, la lo og rusk i finish, eller delaminate eller flasse av overflaten. Påføringsteknikker inkluderer sprøyting, Krysskravering rullende, tilbake rullende, og rasping i tilfelle av en voksfilm.
 6. 6
  Vær realistisk. Det er mye arbeid som går inn i en farget betong finish, men som alt annet, øvelse gjør mester. Hvis du velger å leie en profesjonell til å gjøre jobben, bør du velge en som har ferdigheter og evner som samsvarer med vanskelighetsgraden av den aktuelle jobben. Gå til siste jobbene de har gjort, og snakke med noen av eierne av gulvene.

Tips

 • Erkjenne at når målstreken med et gjennomsiktig belegg (dvs. syre flekken), vil mønsteret og fargene på underlaget vise gjennom. Dette er hva som gjør hver betongplate unik.
 • Eksteriør, vegger og andre betongflater kan også være farget eller dekorert med betong syre flekken. For eksempel kan betongblokker være dekorert før installasjon som en frise på utsiden av en struktur. Et konkret trapp eller tilbake patio er en annen god mulighet.

Advarsler

 • Selv om du leier den beste syre flekken betong entreprenør i ditt område, vil deres evner avhenge overflaten du gir dem til å arbeide med. Det kan ikke være mulig å fullstendig skjule og blande fargen med gammel eller dårlig farget og skadet betong. Betongplaten er dekorative betong lerretet, og ideelt sett er fri for flekker, søl, maling og andre markings.This vil sikre at finishen skal være alt du håpet på og forventet da du valgte å bruke syre flekken som en finish.
 • Legg merke til at betong flekken er lik beis men faktisk kan markere og forsterke variasjoner som finnes i betongen. Dette inkluderer naturlige så vel som menneskeskapte urenheter og markeringer.
 • Innse at fargekart som tilbys av produsentene er ment som en veiledning.