Wkino

Hvordan du kan beskytte ditt hjem fra halloween skøyerstreker og hærverk

Ønsker ikke egg over dørene dine? Følg disse enkle trinnene for å minimere skader på Halloween.

Trinn

Hvordan du kan beskytte ditt hjem fra halloween skøyerstreker og hærverk. Behandle besøkende vennlig.
Hvordan du kan beskytte ditt hjem fra halloween skøyerstreker og hærverk. Behandle besøkende vennlig.
 1. 1
  Behandle besøkende vennlig. Den største grunnen til at folk har en tendens til å angripe hjemme på Halloween er at du kan unngå å gi dem godteri. Hvis du viser deg å være en innbydende nabo, kan du ikke bli vandalisert.
 2. 2
  Slå av de viktigste lys, stenge gardinene slik at det ser ut som du ikke er der, hvis du velger å ignorere trick-or-behandlere. Hvis de ikke tror du er hjemme, folk sannsynligvis ikke vil angripe huset ditt for ikke å "behandle" dem.
 3. 3
  Tape opp brevet-post spor i og utenfor på døren din eller på veggen din, som den eneste offentlige åpningen til huset ditt. Dette hindrer ting som stinkbomber, osv.
 4. 4
  Hvis du har et valg for å parkere biler bak huset eller ved siden av gaten, sette dem bak huset. Dette minsker sjansen for drive-by egging.
 5. 5
  Gjemme seg i en busk med en vannslange. Hvis du ser noen som kommer til å vandalisere huset ditt mål og spray vann mens du fortsatt gjemmer seg. Dessuten kan du bruke "sprinkler", men ikke bruk en vann-pistol eller Airsoft fordi det eksponerer deg og gjør det personlig (som kunne bringe hevn mot deg).
 6. 6
  Hvis du vil være borte et sted, spør noen som ikke gjør noe for å gjøre det over trinnet for deg.
 7. 7
  Har en stor hund bundet opp foran huset ditt på halloween kveld, bare. Pass på at båndet ikke er for kort / eller for lang.
 8. 8
  Sitte i stolene på verandaen eller i hagen av hjemmet ditt ser rundt med dim / delvis overbygd veranda lys (for å være synlig, men ikke alle op).
 9. 9
  Sette et skilt som sier noe sånt som dette. "Du vandalize, trenger du ikke får godteri."
 10. 10
  Hvis du er en politimann, bo i uniform hele kvelden.
 11. 11
  Freak de spøkefugler ut! Gjemme seg bak busker eller la en skjult tape av dere sier "Jeg ser deg..." Pass da dette kan drive hyggeligere folk bort, også.

Tips

 • Hvis du følger trinnene ovenfor, husk at Halloween er ment å være morsomt!
 • En god måte å "gjemme" gruppen er å lage et hjemsøkt hus / hall / verksted, etc. Dette vil distrahere luringer fra å gjøre sprell på en morsom og engasjerende måte. For informasjon om å lage et hjemsøkt attraksjon, prøv å lese denne artikkelen: Hvordan lage et hjemsøkt hus.
 • Bologna på bilen din vil skrelle malingen av i sirkler når venstre ut over natten så vær flittig og sjekke hver så ofte for ondsinnede triks som dette
 • Dette er ikke så mye å beskytte ditt hjem som det tar "aggressive-defensive" tiltak. Hvis ditt hus har allerede vært målrettet og vandalisert flere ganger på Halloween, eller generelt, bør du nok ringe politiet.
 • Arbeid med en gruppe. Søsken, søskenbarn, foreldre, venner eller bare folk du kjenner og stoler på kan hjelpe deg å ha en gruppe sitter på verandaen din.
 • Hvis, til tross for dine forholdsregler, gjør huset ditt blir vandalisert, prøver ikke å fortelle noen om det. Så, hvis noen tilfeldigvis kommer opp og ber deg om prank, vet du at de sannsynligvis gjorde det! Men hvis alvorlig skade har blitt gjort til hjemmet ditt, ring politiet! Forhåpentligvis kan de finne den som gjorde det, er de fortsatt ut å gjøre triks.
 • Spesielt, ikke glem Halloween er en tradisjon. Enkle sprell er utholdelig, slik som skum i postkassen (eller andre steder), toalettpapir rutine (det er biologisk nedbrytbart) eller andre ikke-skadelige handlinger. Men ikke bruke eller tolerere egg, våpen, maling-ball våpen, steiner, maling, sennep på bil eller graffiti. Vær spesielt på vakt om natten, når "eldre barn" kommer ut. Deres sprell er ikke så uskyldig som den "lille barnas" skøyerstreker.

Advarsler

 • Hvis du bor i et område hvor du kan forvente forbipasserende til å være bærer våpen, kan du være tryggere å hoppe slangen trinn. Det anbefales ikke at du gjengjelde på enkeltpersoner bærer våpen; ringe politiet!
 • Angående slangen spray: ikke spray noen med mindre du er helt sikker på at de kommer til å vandalisere huset ditt.

Ting du trenger

 • En slange
 • Tape
 • Porch-/yard-chairs
 • en jeg ser du registrerer
 • en skummel antrekk
 • en stor hund
 • et par røykmaskiner