Wkino

Hvordan du installerer skapet arrangører

Har du sett en av disse annonsene med ulastelig garderobeskap og ønsker deg kan være litt ryddigere? Du kan aldri trenger å lagre nøyaktig fem identiske skjorter på et skap stang, men et skap arrangør kan hjelpe deg å få mest mulig ut av den plassen du har og holde ting i orden.

Mange selskaper tilbyr nå modulære skapet systemer du kan installere selv til moderate kostnader. Hvis du gjør jobben selv, kan du opprette et skap som er virkelig tilpasset til dine eiendeler og din livsstil. Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan du installerer skapet arrangører. Legg merke til hvordan du bruker skapet og rommet.
Hvordan du installerer skapet arrangører. Legg merke til hvordan du bruker skapet og rommet.
 1. 1
  Legg merke til hvordan du bruker skapet og rommet. Er det et soverom hvor du vil lagre det meste klær, eller gjør rommet har noen andre formål, som et håndverk, lekerom, eller datarom?
  • Legg merke til hvilken side av skapet du naturlig tilnærming eller åpne først, spesielt hvis den har to dører. Dine preferanser kan være på grunn av rommet layout eller din tendens til å være høyre eller venstrehendt. Planlegg å sette de mest brukte elementer der de er lettest å nå.
  • Oppdager noe som ender opp i hauger eller henger på dørhåndtak i eller rundt skapet.
  • Hvis du nettopp flyttet inn, prøve å bruke rommet og skapet som det er for en stund. Det er ikke så mye problemer med å tømme et skap når den tid kommer til å arbeide på den, og du vil lære om dine bruksmønstre.
 2. 2
  Mål skapet ditt og finne ut hvor mye plass du har å jobbe med. Målt i høyden og dybden i tillegg til bredden.
 3. Sjekk hvor stenderne er fordi dette vil også bidra til å bestemme din plan. Festeskruene må gå inn i stendere og ikke bare gips.
Også måle hvor mye rammen av skapet og hvor mye det overheng plass inni.
3
Se deg rundt på tilgjengelige skapet systemer, for å få ideer og for å ha i tankene de elementene som er tilgjengelige for deg. Gi noen hensyn til valg av materialer. Sammenligne materialer. Metal trådhyllene er billig og rimelig sterk, men de kan ikke ha estetikk ferdige melamin. Melamin og produsert treprodukter kan være ferdig for å ligne tre, men de er generelt dyrere og tyngre enn wire. bestemme om utseendet er viktig. Det kan være viktig for en stor, walk-in closet i en master soverom eller for utildekket lagring som fungerer som et skap. I en sopelime skapet, på den annen side kan det ingen rolle. sammenligne kostnader for ulike systemer og butikker. Oppussing og jernvareforretninger ofte bære closet organisasjon systemer. Så gjør container og organisering butikker, og ikke minst IKEA. Shoppe rundt. oppmerksom på hvilke deler som er på lager hos din lokale butikk (er) og hvilke andre deler kan bestilles. plukke opp en brosjyre eller katalog som viser hvilke deler er tilgjengelig, slik at du kan bestemme hvilke deler som passer din garderobe. Mens du er i butikken, får en prisliste eller skrive ned prisene på de delene du tror du vil bruke. forstå hva som er involvert i montering av ulike systemer og sørge for at du er klar for oppgaven. De fleste av dem er ganske grei, med sikte på. spør hvilke brikker (hyller, stenger, og til og med støtte rails) kan lett bli kuttet til en tilpasset lengde hvis standarden lengden ikke passer helt skapet ditt. Mange av butikkene som selger skapet systemer kan også kutte stykker for deg, så spør om cutting er tilgjengelig og hvor mye det koster.
4
Planlegg skapet ditt, noe som gjør skisser, og til slutt skala tegninger, som du går. For den endelige planen, trekke til skala. Generelt, vil du tegne en heving av skapet, utsikten du får når du åpner begge dørene, men du bør også sjekke dybden for å forsikre deg om at hengende elementer og hyller passe.
5
Bestemme hvor mye hengende plass du trenger. I et klesskap, vil hengende oppbevaring trolig okkupere mesteparten av plassen og koster relativt lite, så planlegge det først og gi den en god del av plassen.
 • Mål dine eksisterende stenger og hvor mye klær du har, i stang lengde okkupert av kleshengere, og legger nok plass til å skyve kleshengere fra hverandre for lett hengende og utvalg.
 • Ordne hengende oppbevaring slik at den henger godt tilbake fra døren. Husk at stenger til å henge klær behov klaring både foran og bak dem.
 • Plan i form av øvre og nedre stenger, med stenger for lengre hengende elementer som kjoler og badekåper. Mange skapet systemer vil tillate dobbelt henger for kortere elementer som bukser og skjorter. Måle hvor lang tid de lengste plaggene henge.
 • Hvis dette er et felles skap, bør du vurdere hvordan du kan bruke skapet system for å dele plassen, noe som gir hver bruker sine egne stenger, hyller, og så videre. Prøv å dele plassen rettferdig, men tenk på hvem som skal lagre flere eiendeler det.
6
Avgjør om å inkludere skuffer eller skyvedører kurver i skapet. Dette avhenger av om du skal lagre klær eller andre små gjenstander i skapet. Skuffer og kurver er blant de mer kostbare elementer du kan installere i de fleste skapet systemer.
 • Hvis du har en kommode, kapteinens seng, eller andre lagringsmedier andre steder, trenger du kanskje ikke skuffer i skapet.
 • Plassere skuffer eller kurver på hyller kan være en billigere, mer fleksibelt alternativ for lagring og organisering av små gjenstander i et skap. Velg skuffer hvis du trenger hyppig tilgang, hyller hvis du ikke tankene en bin-og-kurv tilnærming, eller hvis du trenger fleksibilitet.
7
Finne ut hvor mye hyller du kan inkludere og hva som vil gå på den. Mål høyden på de høyeste stedene som vil gå på hyller for å fastslå avstanden.
8
Planlegg lagringsplass for større elementer. Holder du en klær hemme i skapet? Vil du at det skal bygges i eller løs?
9
Planlegg noe spesielle formål lagring. Vil du gjøre plass til sportsutstyr? Vil du sette din DVD-spiller ute av syne, i skapet?
10
Planlegge noen arbeidsområder som vil gå i skapet. Vil dette skapet huset en symaskin eller datamaskin? Sørg for å la det være plass for brukeren av disse elementene for å få tilgang til dem komfortabelt.
11
Sjekk plassen over stangen. Hvis denne plassen er også nær toppen av døren til skapet, sørg for at sokkelen der oppe er grunt nok til at gjenstander kan passere gjennom mellomrommet mellom døren og sokkelen.
12
Plan sko lagringsplass for klær garderobeskap.
13
Bestemme hvilke deler du trenger av systemet du har valgt.
 • Innlemme startsett, hvis de er tilgjengelige, med noen grunnleggende tilbehør. Ofte kjøper flere elementer som et kit koster mindre enn å kjøpe dem enkeltvis, så sammenligne priser. For et større skap, kan du være i stand til å kombinere flere kits med noen sammenhengende stykker.
 • Hyller kan vanligvis forkortet hvis de standard lengder ikke helt passer. Ofte kan den butikken som selger hyllene hjelpe deg å kutte det ned, spesielt for metall wire hyller.
 • Vurdere høyden på brukeren. Barn kan ikke være i stand til å nå øverste hyllene og stenger før de vokser. Kortere folk og folk i rullestol kan være lurt visse stenger og hyller lavere, også.
14
Lag en liste over de delene og kits som du trenger, basert på skissen. Inkluder noen maskinvare (skruer, etc.) som ikke er i settene. Ta denne listen til butikken.
15
Kjøp din closet deler. Ta et kjøretøy som er stor nok for de bredeste og lengste deler.
16
Tømme skapet og rydde området rundt det for å arbeide. Du trenger også litt gulvplass borte fra prosjektet til å sette sammen ting som skuffer hvis du bruker dem.
 • Nå er tiden for å male skapet, hvis du vil.
 • Løft skyvedører av deres spor for bedre tilgang.
17
Finn stenderne i veggen og merk dem. Det er svært viktig at skruene går inn i stendere og ikke bare gips.
18
Finn hylleskinnene. Avhengig av skapet system du velger, vil disse som regel være horisontale eller vertikale metall rails. I alle fall sørge for at hullene hvor du vil plassere skruene på linje med pigger.
19
Bruk et nivå og et målebånd for å få hylleskinnene vertikal eller horisontal (avhengig av hva din krever) og på linje med hverandre.
20
Når du har den støtter der de skal være, merker hull steder på veggen med en blyant. Du kan være i stand til å markere rett gjennom monteringshullene. Marker braketten kanten beliggenhet, hvis du vil.
 • Marker hull slik at du kan finne både horisontal og vertikal plassering etter at du fjerner braketten.
21
Bor små hull i veggen der du har markert. Gjøre dem omtrent samme størrelse eller litt mindre enn den mindre diameter (mindre diameter) av skruegjengen.
22
Installer hylleskinnene. Line dem opp igjen og kjøre lange skruer gjennom brakettene og inn i veggene.
23
Montere skuffer, modulære hyller, skap og eventuelle andre stykker som krever montering før de er hengt opp. De fleste skapet systemer vil komme med instruksjoner som er spesifikke for design.
24
Fest skapet brikkene til hylleskinnene. Les produsentens instruksjoner for spesifikke detaljer.
25
Sikre hyller, stenger, osv.. Å hylleskinnene eller til veggene som kreves. Her igjen, festes inn i veggen stendere eller, om nødvendig, benytte bolter utviklet for bruk i gips.
26
Legg noen finpuss, for eksempel skuff trekker, kroker, osv..
27
Ordne justerbare hyller. For laminat hyller på justerbare knagger, sørg for at hver hylle har fire knagger og at alle fire er skjøvet helt inn og ha den flate siden opp, støtte sokkelen. Skru dem inn hvis pinnen design krever det.
28
Tørk eller støvsug støv og rusk fra prosjektet.
29
Linje hyller eller skuffer, om ønskelig. Hylle liners kan holde tre og laminat hyller ser penere lengre, blokk fuktighet og søl, holde ting sklir rundt eller, i tilfelle av metall hyller, ta opp plassen mellom ledningene slik at mindre gjenstander ikke faller gjennom.
30
Flytte inn i det nye skapet.
 • Dette ville være et godt tidspunkt å organisere innholdet i skapet ditt eller lagringsplass og kaster ut det du ikke trenger.

Tips

 • Detaljene i planleggingen skal tilsvare den kompleksiteten i prosjektet. Hvis alt du trenger er et par stenger og noen hyller, bør en rask skisse gjøre det.
 • Holde budsjettet i tankene gjennom hele planprosessen. Når du har en grunnleggende plan, totalt opp kostnadene før du hodet for butikken. Dette er spesielt viktig for store garderobeskap: alle de små brikkene kan legge opp raskt!
 • Hvis du har en flat flate av betong eller asfalt for hånden, kan du bruke den til å hjelpe deg med å planlegge. Ta målinger av skapet vegger, og bruke barnas fortau kritt, tegne veggen på overflaten, som markerer studs og noe relevant. Nå kan du gjøre en prøveordning layout av skapet komponenter, legge dem mot overflaten som om det var veggen. Dette vil la deg se potensielle problemer og sannsynligvis gi deg bedre ideer. Du kan rett og slett flytte brikkene rundt i stedet for å måtte trekke dem for å skalere nytt hver gang.
 • Har en annen person i nærheten for å holde ting mens du justerer, mark, og skru ting i, og å hjelpe til med lange og tunge gjenstander.
 • Noen skap har luker for loft, krype mellomrom eller rør. Det er ingen grunn til at du ikke kan sette løse gjenstander foran disse (hengende klær, vaskerom vanskeliggjør, eller skohyller), men planlegger fast inventar, som innebygd hyller, rundt disse åpningene.
 • Ikke alle skapet systemer trenger å gå i skap. De kan også bidra til å skape vaskerom områder, garasje, og pantry lagring, og de kan kombineres med skap eller annet lukket lagring.

Advarsler

 • Alltid arbeide trygt med verktøy.
 • Kontroller at skapet systemer er designet for å ta belastningen, og sørge for at støtteplatene er ordentlig installert i en stud med anbefalt antall festemidler og mellomrom. Så, sørg for at hyller og andre enheter er riktig montert på støttene.
 • En skapet arrangør kan bare gjøre så mye. Hvis du har altfor mye ting, må du sortere gjennom den og fjerne elementer for å få mest mulig ut av din organisasjon system.

Ting du trenger

 • Stud finder
 • Skrutrekker
 • Blyant
 • Drill og bor
 • Målebånd
 • Nivå, lodd, firkantet
 • Vernebriller
 • Skapet arrangør system parentes eller skinner
 • Hyller, stenger og andre skapet arrangør komponenter
 • Håndtak, kroker, og dør eller skuff trekker, som er nødvendig
 • Binger, hylle liners, kleshengere, etc. (valgfritt)
 • En baufil (for å kutte stenger og metall hyller) og sirkelsag (for saging i tre eller laminat hyller), hvis du trenger å kutte noen stykker selv.
 • Festeskruer, dersom de ikke er inkludert i skapet ditt system. Velg lange treskruer hvis du monterer skapet systemet i stendere og gips skruer med ankere hvis det er steder du kan ikke skru inn pigger.