Wkino

Hvordan vanntett en konkret hus

Noen har foreslått "Hvordan vanntett et konkret hus", og denne artikkelen vil gi noen metoder for impregnering som en ganske hendig hus bør være i stand til å ha god suksess med. Som blir sagt, en ekte betong huset er trolig mer vanntett enn noen annen vanlig type struktur til å begynne med, og bare sprekker, skjøter, eller vindus-og døråpninger bør kreve oppmerksomhet.

Trinn

Hvordan vanntett en konkret hus. Finn ut om din konkrete huset trenger impregnering.
Hvordan vanntett en konkret hus. Finn ut om din konkrete huset trenger impregnering.
 1. 1
  Finn ut om din konkrete huset trenger impregnering. Kjerne-formet betong, prefabrikerte betongelementer, og ICF, eller Isolert Betong Form veggkonstruksjonen er egentlig mer vanntett enn de fleste andre byggemetoder til å begynne med, og utvendig er vanligvis belagt mer for utseende enn weatherproofing.
 2. 2
  Velg type utvendig vanntett membran du ønsker å bruke. Det finnes en rekke solid og pen, og ganske enkel å påføre belegg tilgjengelig. For en stucco-aktig finish, kan en EIFS (utvendig isolert ferdig system) toppstrøk påføres direkte på betongen, fylle eventuelle tomrom, flytende ut mindre uregelmessigheter, og skape en god fuktighet motstandsdyktig overflate. Dette påføres med sparkel, og kommer i fem gallon bøtter ferdigblandet og farget til din foretrukne farge. Det finnes en rekke malinger som vil forsegle betong og mur konstruksjon, så vel som membran anvendes impregnering, og elastomere belegg.
 3. 3
  Forbered veggene for belegget du har valgt. Dette bør omfatte: drivning, for å fylle eventuelle ekspansjonsfuger eller større sprekker opp til 1/4 tommers, med en god kvalitet polyuretan drivning, sliping av eventuelle grov, ujevn betong, og grundig rengjøring av overflaten av løst materiale, olje eller smuss.
 4. 4
  Påfør ferdig system du har valgt til veggen i henhold til produsentens anvisninger. Med et EIFS system, bland deg materialet i bøtta det kommer inn med en åre mikser og drill motor, og bruke den til veggen direkte med et pussebrett, holde tykkelsen ganske ensartet, og flyter det av med en Styrofoam blokk eller gummi flyte for å skape en jevn overflate og tekstur. Andre produkter kan sprøytes, børstet, eller rullet på med en maling valse.
 5. 5
  Bruk en kjemisk vanntett materiale som har silikon, siloxethane, eller andre forseglinger hvis du bare forsegling eller forsegles en ferdig vegg system som stukkatur. Disse produktene påvirker ikke det ferdige utseende sterkt, tilbyr god ytelse hvis overflaten er trukket på produsentens anbefalte intervaller.
 6. 6
  Påfør en passende tak sealer til taket ditt hvis du har en støpt på plass betong tak. Dette er en uvanlig situasjon, men det er boliger med støpt på plass betong tak-systemer, og blir vanligvis taktekking sement og fiberforsterket rull taktekking legges på taket for å hindre vanninntrengning. Hvis huset ikke har tilstrekkelig fall slik at vannet kan renne av taket i et regn tilfelle, kan det hende du må bruke tjære eller et syntetisk vanntett membran direkte til betong, eller bruke en sømløs gummi taktekking system. Disse produktene er mer egnet for profesjonelle entreprenører å bruke.

Tips

 • Kontroller VOC (flyktige organiske forbindelser) merking på materialet du velger for dette prosjektet. Noen jurisdiksjoner begrense VOC utgivelser og strengt håndheve etterlevelse.
 • Under klasse (T-bane) konstruksjonen er mer problematisk så langt som impregnering er bekymret. Mange kjellere bygges i områder der snøen akkumulering er vanlig har kronisk vann sigevann, forlater dem fuktig og nødvendiggjør installasjon av sump pumper og avfuktere for å tørke dem ut.

Advarsler

 • Les og følg produsentens anvisninger nøye. Disse produktene kan ha flyktige kjemikalier, røyk, og andre farlige biprodukter under påføring.
 • Bruk egnet verneutstyr, slik som beskyttelsesbriller og åndedrettsvern.

Ting du trenger

 • Verktøy til rengjøring av overflaten som skal behandles, eventuelt inklusive en slipemaskin med et murverk slipeskiven, en høytrykksvasker, børste og vann.
 • For å bruke impregnering, en sparkel, gumminal pensler eller rulle.
 • Fugepistol og caulk for å fylle større sprekker.