Wkino

Hvordan bygge et fuglehus

Gir ville fugler med en passende reir kan oppmuntre dem til å komme tilbake år etter år, fylle tunet med skjønnhet og sang. Les videre for å finne motiv instruksjoner for flere varianter av birdhouse.

Trinn

Hvordan bygge et fuglehus. Klargjør trestykker som vist i figur 1.
Hvordan bygge et fuglehus. Klargjør trestykker som vist i figur 1.

Generell birdhouse

 1. 1
  Klargjør trestykker som vist i figur 1. Se hva du trenger for detaljer.
 2. 2
  Sett og lim de to nederste bitene sammen. Tillater en å overlappe det annet lett og limes sammen for å danne en 90-graders vinkel. La dem tørke før du går videre til neste trinn.
 3. 3
  Lim og spikre bakpanelet på plass. Påfør lim langs den ene kanten av de to gulv biter og legg den tilbake panel slik at det ene hjørnet linje med de limte kanter. Spiker på plass.
 4. 4
  Fest en støttende stykke til hver tak panel. Legg den eksisterende birdhouse strukturen ned slik at kompet ligger på et flatt underlag, og plassere takplater på plass over det øverste hjørnet av bakpanelet. (Posisjon takseksjonene slik at de møtes, men ikke rumpe sammen på toppen, og etterlot en åpen "kanal" langs toppen hjørnet.) Plasser hver støtte inne i boksen slik at den bryter inn i hjørnet der takpanelet møter kompet. Når alt er på plass, kan du legge den støtter tilsvarende:
  • Trykke den støtten på plass med den ene hånden, tar du ett tak panel og tilsvarende støtte sammen og legger dem på et flatt underlag. Dette vil tillate deg å feste støtten til taket panel samtidig som det tas hensyn til tykkelsen på bakpanelet.
  • Trace omrisset av støtte stykke på taket panel.
  • Lim støtte stykke på plass ved hjelp av spores disposisjonen som en guide. La limet tørke.
  • Nail støtte brikke på plass.
  • Gjenta med andre taket.
 5. 5
  Fest takplater til den eksisterende birdhouse struktur. Påfør lim på utsatte backsides av de som støtter biter og legg begge takplater på plass. La limet tørker for å sikre at taket er stabil. Dersom det er ønskelig, gir ekstra stabilitet ved å spikre den takplater til kantene på de tykkere gulv stykker.
 6. 6
  Spiker og lim frontpanelet på plass. Plasser panelet under tak overheng slik at nedre kant på linje med tykke matter stykker. Spiker de to nederste kantene i tykk bunn stykker og påfør lim langs de andre kantene.
 7. 7
  Bore en inngang hull i frontpanelet. Med en 1-3/8-in (4,2-cm) hullsag, drill inn i panelet slik at toppen av hullet er to i (5 cm) ned fra det øverste hjørnet.
 8. 8
  Bor et abbor hull i frontpanelet. Bruk en 1/4-in (6 mm) til å bore et hull for tappen abbor 5 3/8 in (14 cm) under bunnen av inngangen hullet.
 9. 9
  Sand birdhouse. Sand kantene på inngangen hull, slik at de er glatte og sand på utsiden av huset som ønsket.
 10. 10
  Lim den 5-in (12 0,5-cm) plugg i den øverste kanalen. Bore et lite hull i midten av pluggen deretter skrus i en 7/8 "eller mindre messing kopp krok eller øye for å hjelpe til i å henge fuglehuset.
 11. 11
  Lim den 3-in (7 0,6-cm) plugg i posisjon som en abbor (valgfritt). De fleste fuglene trenger ikke abbor, som faktisk gjør det lettere for rovdyr et sted å starte angrep på unger.
 12. 12
  Beis eller maling birdhouse hvis ønskelig. Husk at ville fugler pleier å foretrekker naturlige, dempede farger og foretrekker kanskje ufargede bokser. Hvis du gjør velger å male huset, husk at lysere farger tiltrekker mindre varme.

Gourd hus

 1. 1
  Finne en passende størrelse gresskaret. Pass på gresskaret er allerede kurert (dvs. tørket og solid) før du begynner. Den type hulrom-hekkende fugl (e) du håper å tiltrekke vil avgjøre hvor store gresskaret skal være. Siden gresskar er uregelmessig formet, bruke målingene nedenfor, som er ideelt, kun som retningslinjer for valg av en gresskaret.
  • Tre svelger foretrekker en innvendig plass som måler 5x5 i (13x13 cm) bred og 7 i (18 cm) høy.
  • Wrens foretrekker en innvendig plass som måler 4x4 i (10x10 cm) bred og 7 i (18cm) høy.
  • Chickadees og dunete hakkespetter Chickadees> foretrekker en innvendig plass som måler 4x4 i (10x10 cm) bred og 9 i (23 cm) høy.
  • Huset finker foretrekker en innvendig plass som måler 5x5 i (13x13 cm) bred og 8 i (20 cm) høy.
 2. 2
  Bore en inngang hull. Velg størrelsen på borekronen basert på hvor stor fugl du ønsker å imøtekomme. Dette er kanskje den viktigste delen av birdhouse, gi en altfor stort hull for fuglen du ønsker å tiltrekke oss vil invitere rovdyr til å angripe og mobbe den. Høyden der du borer hullet er også viktig, som ulike fugler foretrekker forskjellige reir-hulrom dybder. Bruk retningslinjene nedenfor for å bestemme hvor stort hull skal være, og hvor høyt opp fra bunnen av gresskaret å bore den.
  • Tre svelger foretrekker et hull som er 1 1/2 i (4 cm) bred og 5 i (13 cm) høy.
  • Hus Wrens foretrekker et hull som er en in (2,5 cm) bred og 5 i (13 cm) høy.
  • Carolina gjerdesmuttene foretrekker et hull som er en 3/8 in (3,5 cm) brede og 5 cm (13 cm) høyt.
  • Chickadees foretrekker et hull som er 1 1/8 in (2,85 cm) bred og 7 i (18 cm) høy.
  • Dunete hakkespetter foretrekker et hull som er en 3/8 in (3,5 cm) brede og 7 in (18 cm) høyt.
  • Huset finker foretrekker et hull som er 1 1/2 i (4 cm) bred og 6 tommer (15 cm) høy.
 3. 3
  Rens innsiden av gresskaret. Bruk en skje til å skrape ut alle løse frø, fiber og rusk fra innsiden av gresskaret. Ikke bekymre deg om å gjøre det perfekt, hulrom-hekkende fugler er vant til å grave sine egne hjem og vil ikke tankene plukke ut hva du savner.
 4. 4
  Bor et smalt hull gjennom halsen av gresskaret å henge den. Ved hjelp av en liten bor, bore helt gjennom halsen nær toppen av huset, slik at du kan henge den gresskaret på en snor, lærreim, wire, osv. Ikke bekymre deg om vind og regn som vil gå inn i gresskaret gjennom disse hullene, faktisk, vil ventilasjonen faktisk gjøre gresskaret sunnere for sine innbyggere.
 5. 5
  Bor 04:57 små dreneringshull i bunnen av gresskaret. Bruk en 1/8-tommers til 3/8-inch (3 mm til 10 mm) bor til å lage hullene.
 6. 6
  Legg til en abbor om nødvendig. Bare finne en dowel, kvist, eller stykke skrap tre som er lang nok til å romme en fugl, bore hull under inngangen hullet med en riktig størrelse borekronen, og plasser abbor inne i hullet. Du må kanskje å lime abbor i hullet for ekstra stabilitet, i så fall tillate god tid til å passere, slik at den harde stanken av limet kan forsvinne før du legger redet.
  • Ikke prøv å gjøre reiret mer tilgjengelig enn den trenger å være. Samtidig som det gir en ekstra lang abbor kan virke som en godhet, det gjør faktisk huset mer utsatt for rovdyr, herunder større fuglene.
  • Klamrer fugler som chickadees og hakkespetter chickadees> ikke trenger abbor. Dette gir dem fordelen av å ha ekstra trygge innganger. Sjekk for å se om din fugl kan klamre seg til fronten av huset før de bestemmer seg for å legge en abbor.
 7. 7
  Sand utsiden av gresskaret hvis ønskelig. Bruk en fin-sandpapir for å jevne ut ujevnheter eller urenheter. Men ikke forvent overflaten for å se helt selv, den naturlig ujevn tekstur er en del av det som gir gresskaret huset sitt rustikk sjarm.
 8. 8
  Male gresskaret hvis ønskelig. Bruk en utendørs maling som kan ta en weatherproofing finish. Du kan male gresskaret fargerikt hvis du ønsker det, men merk at fuglene foretrekker naturlige, nøytrale toner.
 9. 9
  Forsegle utsiden av gresskaret. Bruke et lag med polyuretan, lakk, eller miljøvennlig voks til den ytre huden for å beskytte gresskaret mot elementene. Dersom søker en hard-smelling finish, la gresskaret til luft ut i svært lang tid før du henger det, bare fordi du kan ikke lukte det lenger betyr ikke fuglene vil ikke.
 10. 10
  Træ ledningen gjennom halsen og henge gresskaret. Den nøyaktige høyden og plasseringen av gresskaret vil avhenge av hva fuglen du ønsker å bo der. Les ideelle forhold under for ideer.
  • Tre svelger foretrekker å være 5 til 15 fot (1,5 og 4,5 m) over bakken i et åpent område i nærheten av vann.
  • Hus Wrens foretrekker å være 4 til 10 fot (1,25 til 3 m) opp fra bakken i et felt eller kratt.
  • Carolina Wrens foretrekker å være 5 til 10 fot (1,5 til 3 m) opp fra bakken i et felt eller kratt.
  • Chickadees foretrekker å være 5 til 15 fot (1,5 og 4,5 m) over bakken i åpen skog.
  • Dunete hakkespetter foretrekker å være på 5 til 20 fot (1.5 til 6 m) opp fra bakken i skogen åpninger.
  • Huset finker foretrekker å være 5 til 10 fot (1,5 til 3 m) opp fra bakken i bakgårder.

Diverse trehus

 1. 1
  Bygge en generell reiret boksen for hage fugler. Hvis du er mer interessert i å bygge et reir først og se hva det tiltrekker ettertid, bruke disse instruksjonene.
 2. 2
  Bygg en bluebirdhouse. Merk at Bluebird husene er også omtrent riktig størrelse for å tiltrekke tre svelger. Hvis du har en bestemt bluebird i tankene, kan du også ønsker å:
  • Bygge et fjell bluebirdhouse.
  • Bygg en østlig bluebirdhouse.
  • Bygge en vestlig bluebirdhouse.
 3. 3
  Bygg en. Merk at titmouse husene er også omtrent riktig størrelse for å tiltrekke chickadees, nuthatches chickadees,>, Wrens, og dunete hakkespetter.
 4. 4
  Bygge et hus-martin hus. Merk at huset martins liker å leve i kolonier, og at disse instruksjonene er designet for å produsere en multi-kammer kabinett.
 5. 5
  Bygge en spurv huset. Sparrows liker å hekke i takskjegget av hus og vil gjerne bosette seg i en mindre enn landlig område.
 6. 6
  Bygg en. Hvis du har en stor dam og ønsker å tiltrekke seg tre ender, bruker du disse instruksjonene for å oppmuntre dem til å hekke.

Ting du trenger

Generell Birdhouse

 • Hammer
 • 1/2 "(1,25 cm) etterbehandling negler
 • Vannfast lim
 • Sandpapir
 • Bor med 1-3/8 "(4,1 cm) hullsag og 1/4" (0,63 cm) bor
 • 1/2 "(1,25 cm) kryssfinér i størrelser som er vist i figur 1, for to nederste sider og to på innsiden støtter
 • 1/4 "kryssfiner for to takseksjoner, hver 7" (17,5 cm) x 5 "(13 cm)
 • 1/4 "(0,63 cm) kryssfiner for foran og bak deler, hver 5-7/8" (15 cm) kvadrat
 • 5 "(12,5 cm) lengde på dowel å fullføre toppen
 • 7/8 "eller mindre Brass Cup Hook eller Eye
 • 3 "(7,6 cm) lengde på dowel for fugl abbor (valgfritt)
 • Bird-safe maling eller beis (valgfritt)
 • Goggles

Gourd Hus

 • Tørket, gravet gourd
 • Bor
 • Borbits i riktig størrelse for inngang
 • 1/8-tommers til 3/8-inch (3 mm til 10 mm) bor for oppheng og ventilasjonshull
 • Oppheng (ex. streng, lær, wire)
 • Fine-grit sandpapir (valgfritt)
 • Værbestandig maling (valgfritt)
 • Vannfast finish (ex. polyuretan, lakk, miljøvennlig voks)

Tips

 • De fleste fuglene foretrekker farger, teksturer, og former som de finner i naturen, og det er derfor grovt, umalte, asymmetrisk gourd husene er en så flott måte å invitere dem til å leve i din hage. Gourd husene er også gode isolatorer i både varmt og kaldt vær.
 • Dette er en fin gave for naturelskere, gartnere, eller for noen spesielle på farsdag eller morsdag!
 • Dersom bygge en trekasse, se etter ubehandlet sedertre gjerde styrene hos din lokale jernvarehandel, sedertre er billig, værbestandig, bug-avstøtende, og aldre også. Dette vil spare deg en pakke.
 • Aldri sette mat i et fuglehus. Det er en barnehage, ikke et kjøkken. Mat tiltrekker rovdyr og insekter! Faktisk bør reirkasser og fuglebrett plasseres langt fra hverandre. Fuglebrett er mye moro, og vil tiltrekke seg en rekke fugler, men plasserer dem i en annen del av tunet.
 • Legg flere inches av ubehandlet flis eller spon til bunnen av chickadee og hakkespett hus for å oppmuntre til hekking.
 • Mens det er en god idé å gjøre taket vanntett, er det viktig å bore noen små hull i bunnen av boksen for drenering, slik at eventuelle regnvann som ikke får inn kan renne unna. Også hjelper luftsirkulasjon holder mygg ned.

Advarsler

 • Sett birdhouse i en vanskelig å nå sted hvis du har noen katter eller vet at katter kommer inn i hagen din. Det er trygt å bare anta at du bør holde huset opp høyt for å motvirke alle rovdyr.
 • Fugler har en tendens til å søke etter bestemte funksjoner når finne steder å hekke. Hvis du bygger et fuglehus der interiøret dimensjoner, inngang størrelse og høyde, og avstanden fra bakken ikke imøtekomme en bestemt fugl, vil det høyst sannsynlig forbli tom.
 • Aldri maling eller beis på innsiden av birdhouse.
 • Ikke bruk trelast, som ofte inneholder mange farlige kjemiske forbindelser som arsen som kan forgifte dueslag innbyggere.
 • Ikke bruk superlim.