Wkino

Hvordan bruke tomme pill flasker

Hater å kaste tomme pill flasker bort, men liker ikke rot de skaper? Her er noen bruksområder for pille flasker utover sløse med plass og samle støv.

Trinn

Hvordan bruke tomme pill flasker. Før du gjenbruke din pille flaske, varme opp vann til kokepunktet, hell i flasken, vent ett minutt, skrelle av etiketten.
Hvordan bruke tomme pill flasker. Før du gjenbruke din pille flaske, varme opp vann til kokepunktet, hell i flasken, vent ett minutt, skrelle av etiketten.
 1. 1
  Før du gjenbruke din pille flaske, varme opp vann til kokepunktet, hell i flasken, vent ett minutt, skrelle av etiketten. Skyll og tørk pille flasker før du bruker dem.
 2. 2
  Fylle tomme pill flasker med småpenger, for eksempel kvartaler for parkering eller vaskeri.
 3. 3
  Lagre gjenstander som aldri synes å ha et sted, for eksempel: tommelen stifter, binders, små negler og bilde kleshengere.
 4. 4
  Oppbevar reparasjon forsyninger som spiker, skruer, muttere og bolter. Store piller flasker kan benyttes for enda større elementer.
 5. 5
  Organisere fiske forsyninger: kroker, sluk, bobbers, noen små løse fiske elementer. De kan også gjøre en akseptabel bobber ved å male dem i lyse farger eller legge reflekterende tape for dem.
 6. 6
  Alltid miste barbie høye hæler? Lagre mindre dukke elementer som sko og tilbehør i en pille flaske slik at de ikke får tapt.
 7. 7
  Ønsker å lagre dine håndverk forsyninger uten å ha en rot av perler rullende rundt? Lagre gjenstander som glitter, paljetter, perler og googly øyne i pille flasker også.
 8. 8
  Bruke større pille flasker i hjemmelaget førstehjelp kits og reisesett.
 9. 9
  Gjør shakers ved å fylle pille flasker med bønner eller andre elementer.
 10. 10
  Donere rene, label-fri, pill flasker til din veterinær kontor eller lokale humant samfunn. Containere som brukes for ekspedering av legemidler til dyr er ikke så strengt kontrollert som for mennesker (og ja, de fleste veterinærpraksiser begynt å bruke blå resept flasker, men er strengt tatt ikke nødvendig å gjøre det. Fleste vil også akseptere utløpt antibiotika og andre utgåtte resepter).
 11. 11
  Fyll dem med fargerike håndverket sand og vise dem eller lage en mobil.
 12. 12
  Bruk som krydder krukker - avhengig av hva de opprinnelig inneholdt, og hvor godt de kan bli renset ut (med andre ord, hvis du kan være sikker på at det ikke er fare for forgiftning).
 13. 13
  Ta ut etiketter og vask godt. Donere dem til din lokale skolekorps. De bruker dem til å suge treblåseinstrumenter siv og ren små instrument deler.
 14. 14
  Strengeinstrumenter (gitar, fele, mandolin, etc.) Trenger fuktighet. Bruk en varm poker (isøks varmes på komfyren) å rote flere (5-6) små hull rundt toppen av flasken. Stappe et stykke svamp i flasken forbruker så mye av det tomme rommet som mulig. Fyll med vann inntil svamp er mettet. Drenere eventuelle gjenværende vann. Bytt korken. Nå har du en perfekt luftfukter for ditt instrument saken.
 15. 15
  Bruk dem for dine daglige vitaminer - I stedet for å få ut flere flasker hver dag gjøre det en gang i uken og fylle opp flere pillen beholdere med hver dager vitaminer og kosttilskudd.
 16. 16
  Ikke kjøp reise beholdere, gjenbruk ditt rene og merke gratis pille flasker for å ta din egen sjampo, balsam, eller trengs bad elementer. Et stykke tape kan lage en etikett. Eller en p-touch, hvis du har en. De fleste containere er akkurat passe for en langhelger verdt av innholdet. De fleste vil ikke lekke, men kaster dem i en ziplock pose, bare i tilfelle. Lett å pakke og bære på badet, også!

Tips

 • Contact Lens containere gjøre store reisefølge flasker. Bare vaske ut grundig, og la tørke. De små runde seg er stor for dollops av tannkrem, håndkrem, lotion, ansiktskrem osv. De større klemme flasker perfekt for sjampo osv.
 • Bruk et stykke scotch tape for å merke innholdet i hver flaske.
 • Gule lapper er den perfekte størrelsen for å merke pille flasker. Den ene kanten av klistrelapp har klebrige ting. Skriv din etiketten sammen den kanten av en klistrelapp, trim å montere og bruke. For lengre holdbarhet etiketter, dekk etikett med et stykke teip.
 • Ikke re-purpose pille flasker som leker for små barn.

Advarsler

 • Vær forsiktig i å lagre edibles i pille flasker - bare gjøre dette hvis det opprinnelige innholdet var veldig godartet (kosttilskudd eller vitaminer, for eksempel) eller flaskene blir rengjort grundig.