Wkino

Hvordan lage en naturlig desinfeksjonsmiddel

Mange kommersielt-laget rengjøringsprodukter er laget med farlige kjemikalier som kan forårsake luftveisproblemer, hudirritasjoner og forurenser luften i hjemmet ditt. Når du gjør en naturlig desinfiserende rengjøringsmiddel fra billig, felles husholdning pantry ingredienser som eddik, boraks og vann, kan du bidra til å redusere kjemisk eksponering og holde huset så rent som butikk-kjøpte desinfeksjonsmidler.

Trinn

Hvordan lage en naturlig desinfeksjonsmiddel. Bruk en naturlig desinfeksjonsmiddel på ditt kjøkken benkeplater å redusere risikoen for matbåren sykdom når du forbereder kjøtt og sjømat.
Hvordan lage en naturlig desinfeksjonsmiddel. Bruk en naturlig desinfeksjonsmiddel på ditt kjøkken benkeplater å redusere risikoen for matbåren sykdom når du forbereder kjøtt og sjømat.

Naturlig kjøkken desinfeksjonsmidler

 1. 1
  Bruk en naturlig desinfeksjonsmiddel på ditt kjøkken benkeplater å redusere risikoen for matbåren sykdom når du forbereder kjøtt og sjømat. Animalske produkter inneholder bakterier som spenner fra e-coli til salmonella, noe som kan føre til alvorlig diaré og matforgiftning hos mennesker.
 2. 2
  Hell 2 kopper (473 ml) vann fra springen i en sprayflaske. Hvis du resirkulere gamle desinfeksjonsmiddel sin flaske, skyll den grundig for å fjerne spor av kjemikalier.
 3. 3
  Legg 20 dråper tea tree olje i vannet flasken. Tea tree olje er en naturlig forekommende eterisk olje med anti-sopp egenskaper som kan drepe stafylokokker, e-coli, Shigella, og salmonella. Tea tree olje er vanligvis funnet i skjønnhet avdeling av helsekostbutikker.
 4. 4
  Mål 2 ss. av husholdningenes hvit eddik. De sure kvaliteter i eddik bidra til å drepe bakterier og redusere mikrobiell vekst, noe som gjør det til et ideelt og trygg naturlig kjøkken desinfeksjonsmiddel. Kombiner eddik med tea tree olje og vann, deretter riste.
 5. 5
  Kombiner 1/2 ts. av flytende oppvaskmiddel med vann, tea tree olje og hushold hvit eddik. Oppvaskmiddel gir ekstra rengjøring makt til hjemmelagde kjøkken desinfeksjonsmidler.
 6. 6
  Rist desinfiseringsmiddel å blande ingrediensene og starte rengjøringen ditt kjøkken overflater.

Naturlig bad desinfeksjonsmidler

 1. 1
  Lag din egen øko-vennlig bad desinfeksjonsmiddel for å rydde sotete badekar, dusjer og toaletter. De nedbrytbare ingredienser som brukes i hjemmelagde rensemiddel oppskrifter er hentet fra komponenter som finnes i naturen og er generelt tryggere og like effektive enn de som brukes i butikk-kjøpte produkter.
 2. 2
  Skaff et andre sprayflaske stor nok til å inneholde 3 kopper (710 ml) med vann. Fjern alle tidligere rengjøring rester inne i containeren.
 3. 3
  Mål 2 ss. boraks og hell inn i flasken. Borax er en naturlig forekommende pulver bestående av natrium, bor og oksygen. Denne kraftige stoffet er en desinfiserende og bug frastøtende og vil ikke skade septik-systemer eller rørleggerarbeid.
 4. 4
  Tilsett 3 kopper (710 ml) av varmt vann inn i sprayflaske med boraks.
 5. 5
  Hell 4 ss. husholdning hvit eddik i sprayflaske, deretter riste å kombinere. For tunge rengjøringsoppgaver tilsett 1/2 ts. av flytende oppvaskmiddel til å gjøre en enda mer effektiv, miljøvennlig bad desinfeksjonsmiddel.

Tips

 • Bruk biologisk nedbrytbare, raskt renseri kluter når desinfisering. Disse stoffene bidra til å forhindre bakterievekst og er ikke behandlet med triklosan, en anti-bakterielle agent finnes i de fleste kommersielle rengjøring svamper som er mistenkt for å skape antibiotika-resistente bakterier.
 • Bruk hansker og holde vinduer åpne ved håndtering av boraks. Selv boraks er giftfri og naturlig, kan det føre til hud og lunger.

Ting du trenger

 • Tom sprayflaske
 • Vann
 • Eddik
 • Tea tree olje
 • Flytende såpe
 • Boraks