Wkino

Hvordan bruke en Dremel verktøyet

Dremel Selskapet opprettet en roterende verktøy kalt en Dremel mer enn 70 år siden, som nå har forskjellige versjoner, vedlegg og tilbehør. Denne spinnende verktøyet er et fast innslag i mange trearbeid butikker og metall butikker, og er ofte funnet på hyllene i mange håndverkere. Enten du har tenkt å bruke en Dremel verktøyet på tre, metall, glass eller elektronikk, må du vite hvordan du skal sette sammen din Dremel og hva vedlegg til bruk for ditt spesifikke prosjekt. Denne artikkelen vil gi deg det grunnleggende om å bruke en Dremel verktøyet og valg av riktig bit.

Trinn

Hvordan bruke en Dremel verktøyet. Bruk riktig sikkerhetsutstyr når du bruker en dremel verktøy.
Hvordan bruke en Dremel verktøyet. Bruk riktig sikkerhetsutstyr når du bruker en dremel verktøy.
 1. 1
  Bruk riktig sikkerhetsutstyr når du bruker en dremel verktøy.
  • Ta på arbeidshansker eller gummihansker for å holde hendene trygt fra løse rester eller andre potensielt skadelige stoffer som du kan ta når du bruker Dremel.
  • Hold vernebriller på når du skjærer med en Dremel, siden skår av tre, metall, plast eller glass kan gjøre alvorlig skade på ubeskyttede øyne.
 2. 2
  Gjør Med Dremel manøvrene din modell.
  • Hvis Dremel har mer enn én hastighet, vil det være en bryter som styrer hastigheten. Flytt bryteren til de ulike hastigheter, slik at du kan se hvor fort eller sakte Dremel roterer.
  • Noen Dremels har en ledning som må plugges i en stikkontakt, mens andre er trådløse og kjøre ut av en oppladbar batteri. Kontroller at du er i stand til å koble Dremel inn på din arbeidsplass eller at batteriet er ladet og klar til å gå.
 3. 3
  Sett litt inn i hullet ved enden av dremel, sikkerhetskopiere det ut litt og stramme skruen cap til fresen er stramt på slutten av dremel. Den type bit du setter inn vil avhenge av hvilken type jobb du har tenkt å gjøre med Dremel.
  • Carving og gravering jobber bruker høy hastighet kuttere, gravering kuttere, strukturerte tann karbid kniver, wolframkarbid kuttere og diamant hjulet peker.
  • Rengjøring og polering arbeidsplasser bruke gummi polering poeng, polering hjul og polering børster. Disse bitene er bra for å ta gammel maling av metall møbler eller rydde opp verktøy og griller.
  • Cutting arbeidsplasser bruke cut-off hjul, klippe og forme hjul, diamant hjul, kutte biter og rip og kapp kniver. Disse bitene er gode for å skjære gjennom treverk, metall, keramikk og mer.
  • Sliping og skjerping arbeidsplasser bruke kvernsteiner, slipeskiver, motorsag oppskarping steiner, slipende hjul og slitende punkter. Carbide bits tendens til å fungere best på metall.
  • Ruting jobber bruker fresestål. Det er rett Fresene, nøkkelhull trefreser, hjørne trefreser, groove trefreser og mer.
  • Sliping arbeidsplasser bruke pussebelte, sliping plater, flapwheels, forme hjul og etterbehandling og detaljer slipende børster. Trearbeid prosjekter krever vanligvis disse typer biter.
  • Små boring jobber kan bruke en Dremel med borekroner. Du kan enten kjøpe individuelle borekroner eller kjøpe dem i et sett.
 4. 4
  Øv ved hjelp av dremel bit av valget på et stykke av tre, metall eller hva materialet du arbeider med. Start på den laveste innstillingen og øke hastigheten når du er trygg.
 5. 5
  Rengjør dremel etter hver bruk. Konsultere bruksanvisningen før du demonterer verktøy for store rengjorde.

Advarsler

 • Sørg for at arbeidsområdet er klart, og at du er utendørs eller i et rom med god ventilasjon. Boring, vil sliping, skjæring og sliping forlate rusk på deg, gulvet og i luften i arbeidsområdet.