Wkino

Hvordan bruke en konstruksjon roterende laser


Denne artikkelen vil hjelpe deg å lære å bruke en konstruksjon roterende laser.

Trinn

Hvordan bruke en konstruksjon roterende laser. Kjøp en laser nivå først.
Hvordan bruke en konstruksjon roterende laser. Kjøp en laser nivå først.
 1. 1
  Kjøp en laser nivå først. Det finnes mange forskjellige typer å velge mellom der ute og du kanskje har lyst til å prøve enten på nettet eller på en lokal jernvarehandel. Velg mellom manuell nivellering, til auto-nivellering, og hvis du ønsker å bruke en utenfor eller innendørs. Hvis du planlegger å bruke en utenfor, må du kjøpe en laser detektor, noen kaller dem mottakere.
 2. 2
  Sammenligne alle laser nøyaktighet på flere avstander angitt i sine spec sheets.
 3. 3
  Også du bør vurdere om laser nivå har horisontal, ett eller to skråplan evne.
 4. 4
  Sett laser opp på en semi-plant underlag, en sagkrakk, bøtte, eller hvis du har en aluminium eller tre stativ, det er det beste underlaget. Sett laser på en høyde som er høyere enn 6 meter eller lavere enn 5 meter, slik at laser-stråle, ikke faller sammen med øynene til personalet.
 5. 5
  Slå laseren på og la det komme det nivået. Det anbefales at du bør kjøpe bare lasere som auto-nivå når du slår dem på. Dette vil gi større nøyaktighet og hastighet.
 6. 6
  Begynn å måle. Når du har en level linje rundt arbeidet ditt område, eller rom, kan du bruke den linjen som en referanse, kan du lage merker på det, og deretter komme tilbake og måle ned derfra, eller måle ned eller opp til arbeidet mens laseren er i gang.
 7. 7
  Slå laseren av. Nå har du en fin referanse for linje for å henge kjøkkenskap, eller installere stol rail, ytterkledning, tapet, etc.

Tips

 • Ikke bank ditt nivå igjen, eller droppe det.
 • Bildet over viser nivået i bruk på det tidspunktet bildet ble tatt. The arbeiderne bruker den til å få sine nivåer for toppen av sand seng / bunnen av betong fotfeste. Fyren som ligger på toppen vil fra tid til annen, passerer de ansatte (det hvite element skjev på sandhaug) ned til sin make i grøften. Når ansatte er i riktig høyde, vil mottakeren på ansatte (crosspiece rett bak tripod benet) gir en rekke signaler.
 • Holde masse nye batterier, og / eller sørg for at du har en AC-adapter eller laderen hendig.
 • Kjøp en auto-nivellering nivå. Ikke kjøp en manuell nivellering nivå.
 • Slå ditt nivå av, la den avkjøles før du setter den tilbake i sin sak siden det kan svette.

Advarsler

 • Ikke kjøp billige lasere. De er ikke verdt det.
 • Sørg for å få auto-nivellering type.