Wkino

Hvordan bli en bedre ektefelle

I relasjoner over hele verden, folk ofte forveksler være en god ektefelle med andre atferd. For eksempel, å være en god leverandør er en del av å være en god ektemann, men gjør deg ikke en god ektemann noe mer enn å stå i garasjen gjør deg til en bil.

Husk at det tar to til å gjøre det, men det tar bare en til å bryte den. Denne artikkelen er laget for å hjelpe deg å unngå å være den som bryter den.

Trinn

Hvordan bli en bedre ektefelle. Definere hvor forholdet er.
Hvordan bli en bedre ektefelle. Definere hvor forholdet er.
 1. 1
  Tid. I hovedsak er tid kjærligheten der relasjonene er bekymret. Du kan fortelle mye om hvordan en person lever sitt liv, og hva som er viktig for dem, etter hvordan de bruker sin tid og penger. Periode. Du må veie hva som er viktig og tilbringe tid der. Er din jobb eller hobby viktigere enn forholdet ditt? Hvordan bruker du tiden din? Hvordan bruke din ektefelle sin tid? Å være at denne artikkelen er lengre enn de fleste på Google, faktisk tar deg tid til å lese det kan være en god start.
 2. 2
  Definere hvor forholdet er. Det er viktig at du vurderer deg selv, din ektefelle, og forholdet som en helhet for å finne ut hvor du må jobbe hardere. For eksempel er din ektefelle alltid å ta oppvasken? Gjorde det samme person som kokte måltidet rydde opp? I dette eksempelet kan det være på tide å ta steget opp og bidra til skulder noen av husarbeid. Du vil finne at ved bedre å definere ditt forhold endre tenkning og atferd blir nesten automatisk. Noen ganger bare vet at det er et problem er vanskeligere enn å fikse det.
 3. 3
  Endring er smertefullt. Forandring er aldri lett. Forandring er vanskelig, og i noen tilfeller kan være voldelig og smertefull. For eksempel vet en narkoman som stikker en nål i armen de må endre, men de kan ikke takle utsiktene til abstinenssymptomene. Folk sjelden nekter å endre fordi de ikke vet hvordan, de nekter å endre fordi det vil være ubehagelig eller vanskelig. Hvis du ikke styre livet ditt ved å gjøre endringer nå, vil endringene bli dyttet på deg senere på en ukontrollert måte. Noe ubehagelig er bedre enn noe uforutsigbar. Hvis overfor to onder, velger du den du kjenner. Forplikte seg til å gjøre endringer, selv om det gjør vondt, fordi du ikke kan få en ny sjanse til å styre endringen selv.
 4. 4
  Husk folk trenger eventyr og variasjon til å være fornøyd selv om de ikke vil innrømme det. For eksempel kan din ektefelle har personlighet problemer som gjør dem ute av stand til å ta risiko, eller uvillig til å sosialisere. Det er viktig å velge en aktivitet, invitere din ektefelle, og engasjere aktivitet selv om din ektefelle rygger ut. Velge noe som du synes er spennende, men var aldri villig til å gjøre. Du trenger ikke å være ekstreme. For eksempel, hvis du alltid har vært villige til å ta risiko som kan føre til skader du kan leie noen ATV (4 hjulinger), satt på hele sikkerhetsutstyr, og nøye satt rundt. Du trenger ikke å være en hastighet demon. Bare få deg og din ektefelle utenfor hver dag "boble". Gjennom eksperimentering vil du etter hvert finne noe du både finne utfordrende, spennende og givende.
 5. 5
  Tenk på et forhold som en mekanisk ting som en bil. Du ville ikke kjøre bilen uendelige uten å sjekke ut viktige ting som væsker. En gang i blant "sjekke oljen" på forholdet. Sammen med din ektefelle enige om å se ekteskapsrådgivning eller åndelig veiledning, selv om dere begge tror ingenting er galt. Ofte begge medlemmer av et forhold skal delta i en uønsket atferd uten egentlig å være klar over. Noen ganger dårlig kommunikasjon eller andre mangler forhold ferdigheter er bare avvist. For eksempel snakker John aldri til sin kone om noe. En felles venn påpeker at John har et kommunikasjonsproblem og hans kone Jane bare trekker på skuldrene og sier "Han har alltid vært sånn, det er bare hvordan han er. Jeg har lært å leve med det". Husk at aksept av dårlig oppførsel fratar ikke ditt eller forholdet fra de negative effektene det kan ha.
 6. 6
  Ikke stereotypi ditt forhold. Fra tid til annen ringe din ektefelle med navn, ikke "babe" eller "honning". Mens kjælenavn kan være positivt hvis det brukes med måte, hvis hver gang du åpner munnen for å snakke med din ektefelle en sutrete "Baaaaabe?" kommer ut først, vil du til slutt har et problem. Din ektefelle kan hemmelighet begynner å tvile på at du kan identifisere forskjeller mellom dem og alle andre forhold du har hatt. Dette er en dårlig ting.
 7. 7
  Være disiplinert. Ingen liker en lat rumpe, så sørg for at du trekker vekten din. Selv om du jobbet hele dagen bør du likevel tilby å lage mat, vaske, eller hva oppgaven er for hånden. Ikke anta at fordi du har jobbet hardt hele dagen at det er rettferdig for deg å forvente din ektefelle å automatisk anta en oppgave. Alle liker en pause. Gå til sengs tidlig, og stå opp tidlig. Være disiplinerte i ditt liv, personlig stell, og renslighet. Hold selvrespekt opp og din ektefelle vil også finne deg lett å respektere.
 8. 8
  Ikke ødelegge dine barn eller dyr. Hvis du er ute av stand til å implementere regler og håndheve dem, så ikke har barn eller kjæledyr som krever disiplin. Du vil ende opp med en umulig barn eller kjæledyr som konsekvent irriterer eller frustrerer andre (inkludert ektefelle), og vil ofte føre til at "god cop / bad cop"-mentalitet innen familien. For eksempel, hvis du alltid vaffel på regler om snacks med ungen din, så får de en streng snakke med fra din ektefelle, har du tvunget din ektefelle å plukke en uønsket posisjon innenfor myndighet struktur. Husk at hvis dine barn og dyr ikke kan eller ikke respekterer deg, hvordan kan din ektefelle holde respekt for deg. Skåne stang... ødelegge barnet. I tillegg ødelegger et barn er en god måte å heve en thug eller i det minste ende opp med en voksen som er umulig for andre å forholde seg til. Du fordømme barnet til et liv med frustrasjon og isolasjon fordi deres oppførsel er uønsket for andre å være rundt. Seriøst, håndtere det. Hvis du er ikke villige til å håndheve reglene, så hvorfor lage dem til å begynne med?
 9. 9
  Holde seg i form og spise sunt. Ingen ønsker å gifte seg med noen som en del av deres beslutning var basert rundt attraksjon, bare for å våkne opp seks år senere til en total gelé rumpe. Holde seg i form og spise godt. Dette vil også hjelpe deg med seksuell utholdenhet.
 10. 10
  Ta vare på din ektefelles ønsker og fantasier. Mange fantasier som involverer bryte reglene for ekteskap som stepping ut (åpent forhold), eller flere partnere, nesten alltid ender i tårer og er aldri en god idé. I stedet prøver å krydre det opp. Hvis du er mannen gjøre noe annerledes for din kone at hun aldri ville forvente fra deg. Snakk annerledes, eller prøve å kle seg ut som en brannmann. Uansett hva du gjør, selv om din ektefelle ler av deg, vil hun fortsatt respektere og sette pris på deg for å prøve å imøtekomme henne. Hvis du er kvinne prøve seg en parykk som er en annen farge enn din naturlige hårfarge, og snakke med en late aksent. Du både kan evaluere ting som kan være spennende som strekker seg fra å bruke et kamera, for å bruke sexleketøy eller mat i samhandling. Poenget er å holde det sivile, respektfull og aldri lufte mistanken som: "Så du tror jeg har de Hots for at blondt jeg jobber med, er det derfor du er iført parykk?". Bare holde det enkelt. Hvis du ikke kan bestemme, prøve noe helt grunnleggende som å bruke pisket krem.
 11. 11
  Lag en liste med din ektefelle. Spør din ektefelle å lage en liste over 10 positive ting de liker om deg, og 10 ting de ikke bryr seg så mye om. De 10 ting de ikke liker trenger ikke å være sjel knusing, eller sett på som negativt. Bare se dem som ting som om de kunne endre det aspektet av forholdet de ville. Ikke plukk umulige egenskaper til å endre for eksempel høyde eller nese form. Effekten vil være uønsket. I stedet målrette ting at hvis din ektefelle jobbet på dem at de kunne endre dem (selv om bare litt). Begge du komme opp med en liste deretter utveksle lister. Ikke bli fornærmet eller angripe din ektefelle om sin liste, prøv å forstå deres perspektiv. Det er viktig å innse din ektefelle ville ha disse meningene eller tro uavhengig av om de fortalte deg eller ikke, så listen er en god ting, selv om det er vanskelig å lese. Foruten nå har du et verktøy som gir deg de positive tingene de liker som du kan styrke, og en liste over ting de ikke liker, slik at du kan arbeide på disse aspektene.
 12. 12
  Si "Jeg elsker deg" og mener det. Prise din ektefelle for legitime grunner. Plukk ting de gjør at du virkelig setter pris på og vocalize det. For eksempel en mann kan si til sin kone etter middag "Jeg vet at du jobber hardt hver dag med barna og kjøkken. Jeg virkelig setter pris på at mer enn du vet, fordi jeg innser at disse oppgavene kan noen ganger være vanskeligere enn jobben min." Aldri anta din ektefelle bare "vet" hvordan du føler deg, si det. Vær høflig og velge emner nøye. Å si noe sånt som "Honey, du er bare best toalett scrubber i verden, og jeg liker det." ville være tåpelig. Tenk, og snakk.
 13. 13
  Utforske dine ektefeller meninger ofte. Stille spørsmål. Prøv å være en god lytter heller enn å snakke. Bli kjent med din ektefelle er en livslang ting som ikke slutter ved alteret.
 14. 14
  Adressere mental helse og følelsesmessige velvære. Behandle ting som depresjon, sinne, eller andre personlighetsforstyrrelser problemene på alvor! Psykiske problemer kan brytes ned over tid, og hvis ting til slutt ende i skilsmisse din ektefelle kan lure "der ble hun? Hvorfor ikke hun jobbe hardere for å være sikker på at jeg fikk den hjelpen jeg trengte?". Se på naturen, når ting går galt dyrene ikke slutte. De er der med sin kompis til den bitre slutt.
 15. 15
  Aldri jukse. Noensinne. Uansett hvor god mulighet kan virke. Hvis du ikke kan kontrollere dette problemet må du avslutte forholdet først. Har nok integritet til å fortelle din ektefelle du ikke kan holde buksa på og må enten få hjelp, eller få en skilsmisse. Det er greit å tenke noen andre er sexy, bare alltid ta den energien hjem til din ektefelle. Utsett ikke deg selv i sosialt pinlige situasjoner. Og for ordens skyld, selv med en svært moden ektefelle, ha gobs av venner av det motsatte kjønn og tilbringer mye tid alene med disse vennene er aldri en god ting. Det går mot den naturlige orden. Hvis du insisterer på å ha venner av det motsatte kjønn så du bedre sørge for at du holder din ektefelle på armlengdes avstand når tilbringe tid med disse vennene. Tillit er bra, misbruker det ved stadig å teste den er dårlig. Hvis noen forteller deg at de har absolutt ingen sjalusi der du er bekymret betyr at de er enten A. liggende og er veldig sjalu på innsiden, B. har ingen respekt eller attraksjon for deg, eller C. er juks selv og så egentlig ikke bryr seg hva du gjør.
 16. 16
  Gjenkjenne og prøve å eliminere dårlige vaner. Ikke drikk eller røyker for mye. Aldri gjøre noe lignende drikk og kjøre, eller annen adferd som kan være helsefarlig for familien eller forholdet. Husk at fengsel er aldri en god ting.
 17. 17
  Være uavhengig. Skaff deg en jobb selv om det er kjedelig og ikke betaler mye. Aldri være helt avhengig av noen, vil det gjøre dem til slutt føler seg brukt og manipulert.
 18. 18
  Å tilgi er å glemme! Hvis du ikke kan glemme noen lovbrudd, så si det, og lage planer for å sette ting riktig på den måten virker moden. Hvis du velger å tilgi din ektefelle så glem det. Ikke ta det opp seks år senere og sa noe sånt som "dette er akkurat som den tiden du...". En av de tingene folk ofte har problemer med å identifisere seg med, er at tilgivelse er ment til fordel for offeret, ikke gjerningsmannen. Det er ment å lindre byrden og la offeret gå videre. Husk, er prisgitt en mektig posisjon.
 19. 19
  Husk at når du elsker noen, noen ganger intensjonene de har er viktigere enn resultatene. Hvis din ektefelle prøvde hardt å gjøre noe spesielt for deg og feilet, ros dem helt og la dem vite tror du det er enda mer spesielt fordi de tok en risiko å ta deg og mislyktes. Det viser mye av ønske om å behage noen til å prøve å gjøre noe utenfor ditt betyr og mislykkes.
 20. 20
  Respekt. Periode. Alltid. Aldri banne, eller ring navn, uansett hvor dårlig eller sint du føler. Ord er det vanskeligste å helbrede. Ikke si noe i dårlig humør eller varmen av et argument som du vil angre i år (eller som potensielt kan arr din ektefelle følelsesmessig).

Tips

 • Ikke le av (eller på annen måte bagatelliserer) alt din ektefelle gjør for å prøve å forbedre seg selv eller forholdet.
 • Hvis du har vanskelig for å forstå at noen så bør du utdanne deg selv før du prøver å korrigere dem.
 • Husk ditt forhold er sentrale i livet ditt, og at du må legge så mye arbeid i å pleie forholdet som du ville ditt eget hår eller negler.
 • Hold det enkelt. Noen ganger et notat igjen i frokostblanding boksen kan ha så mye effekt som en kostbar diamant.
 • Husk at ingen liker å mislykkes. Hvis din ektefelle er å prøve å oppnå noe, hjelpe dem. Være der for dem og være støttende.

Advarsler

 • Aldri "går ut" i et forhold. Det ender aldri bra. Til slutt etter orgasmen er borte og alle "Sobers up" vil det være sorg og bitterhet, eller skyld. Bare ikke gjør det.
 • Ikke bruk materielle gaver å glede din ektefelle unntatt på svært sjeldne tilfeller. Såkalte "retail therapy" er ikke en god ting. Folk som er følelsesmessig sunt kan være like glad vindu shopping som å kjøpe ting. Hvis det ikke er et alvorlig behov, dens extravaganza.
 • Vær veldig forsiktig når du lage lister over ting du liker og ikke liker. Vær forsiktig.
 • Vær forsiktig når foreslå rådgivning, selv om forholdet er sunt. Hvis din ektefelle ikke enig, prøv å gå deg selv et par ganger og deretter invitere dem igjen.
 • Husk at kjærlighet og hat er horn på samme oksen. Vis meg noe du hater, og jeg skal vise deg noe du kunne elske, eller har elsket. Vis meg noe du liker, og jeg skal vise deg noe du kan ha potensial til å hate. Ikke kryss for mange linjer eller grenser med din ektefelle.
 • Vær forsiktig når du eksperimenterer. Husk at noen ganger en seksuell fantasi er nettopp det. Det kalles en fantasi for en grunn, fordi du aldri skal faktisk gjøre det, og hvis du gjorde du kan finne det er ikke like gøy som det virker.