Wkino

Hvordan beregne kilowattimer

De fleste hvitevarer har en wattstyrke etiketten på baksiden eller undersiden. Dette merket viser den maksimale mengden av strøm apparatet kan tegne. Men du sannsynligvis ikke bruke alle hjelpemidler i hjemmet kontinuerlig, så hvis du prøver å anslå energiforbruket over tid kWh, eller kilowatt timer, kan være en mer nøyaktig mål. Kilowattimer representerer den beregnede mengden energi et elektrisk apparat forbruker på en time, men kan også utvides til å estimere energiforbruket over lengre tidsperioder.

Trinn

Hvordan beregne kilowattimer. Finn navneskilt eller etiketten på hvert apparat som viser sin wattstyrke.
Hvordan beregne kilowattimer. Finn navneskilt eller etiketten på hvert apparat som viser sin wattstyrke.

Beregning kilowattimer

 1. 1
  Finn navneskilt eller etiketten på hvert apparat som viser sin wattstyrke. Denne etiketten er ofte bevisst plassert i en hard-å-se sted, for eksempel på baksiden eller undersiden av apparatet.
  • Hvis du ikke finner maskinen er wattstyrke utseende for sin nåværende uavgjort, oppført i ampere eller forsterkere, i stedet. Multiplisere dette med apparatets spenning å anslå sin wattstyrke.
  • Hvis du fortsatt ikke kan finne noe informasjon om apparatet er wattstyrke, spenning eller forsterkere, bruk en energi monitor som Kill-A-Watt for å måle energi tegne. Plugg energi monitor inn i stikkontakten, og koble apparatet inn i skjermen. Du kan også bruke en elektriker klemme-on amperemeter for å måle hvor mye strøm apparatet trekker.
 2. 2
  Multipliser apparatets watt med gjennomsnittlig antall timer det er i bruk per dag. For apparater som ser ekstra bruk sesongmessig, kanskje du trenger å gjøre egne beregninger per sesong. For eksempel kan du bruke klimaanlegget i flere timer per dag i løpet av sommeren, men neppe hvis i det hele tatt i løpet av vinteren.
 3. 3
  Dele resultatet med 1000 for å konvertere watt til kilowatt. Så for eksempel, hvis din store vinduet fan er vurdert på 250 watt og du bruker den fem timer om dagen, er dens kWh bruk per dag 250 (watt) * 5 (timer brukt per dag) / 1000 (for å endre watt i kilowatt) = 1.25 kWh per dag.
 4. 4
  Multipliser enhetens kwh / døgn med antall dager du ville bruke det i perioden du ønsker å beregne. Så for å anslå et apparat energibruk i kWh per måned, multiplisere sin kWh / dag med 31 (eller 28, 29 eller 30, avhengig av hvor mange dager det er i måneden du ønsker å måle). For å estimere et apparat energibruk i kWh per år, multiplisere kWh / dag estimat på 365 (hvis du ikke vil bruke apparatet hver dag i året, multipliseres med det antall dager du ville bruke det).
 5. 5
  Multiplisere estimert kwh bruk (for enhver tidsperiode) av kostnadene for energi (kWh) i ditt område. Dette gir deg den beregnede kostnaden for å bruke denne maskinen over tidsperioden du beregnet for. For å fortsette den tidligere eksempel av vinduet fan, hvis energikostnader 17 cent / kWh i ditt område, kjører viften som tidligere anslått for ett år vil koste deg ca 1.25 (kWh per dag) * 365 (dager - den tidsperiode) * 0,17 (kostnaden for energi / kWh) = ca 60€ 0,56 per år hvis du bruker vifte hver dag.
  • Hvis du ikke vet hvor mye strømutgifter per kilowattime i ditt område, sjekk strømregningen, det bør inneholde pris i øre per kWh. Hvis du vurderer å flytte til et nytt område, og vet ikke hvor mye energikostnader der, ta kontakt med den amerikanske Energy Information Administration diagram notering gjennomsnittsprisen på elektrisitet ved staten ved www.eia.doe.gov/electricity/epm/ table5_6_a.html.

Tips

 • Mange apparater fortsetter å trekke noen aktuelle hvis slått av, men likevel plugget i. Enten koble dine apparater når de ikke er i bruk, eller koble dem til en strømskinne slik at du kan drepe strømmen med bryteren på en strømskinne i stedet for å gjennomsøke rundt frakobling apparater.