Wkino

Hvordan å feste en frontplate i gips uten en standard stikkontakt boks

Det er en måte å installere en Ethernet-uttak i gips, ved hjelp av en modulær frontplaten fra Radio Shack. Skruene kom med det for å skru inn i en vanlig stikkontakt i veggen boksen, som du kanskje ikke har. Her er en måte for å feste den til gips.

Trinn

Hvordan å feste en frontplate i gips uten en standard stikkontakt boks. Ved hjelp av en DREMEL roterende verktøy, med en nr. 540 cutoff hjul, skjære et spor på både bunn og topp av utsparingen på gips parallelt med veggflaten omtrent halvveis eller et lite stykke lenger mot den bakre side av gips, og sentrert på skruen-hole-å-være.
Hvordan å feste en frontplate i gips uten en standard stikkontakt boks. Ved hjelp av en DREMEL roterende verktøy, med en nr. 540 cutoff hjul, skjære et spor på både bunn og topp av utsparingen på gips parallelt med veggflaten omtrent halvveis eller et lite stykke lenger mot den bakre side av gips, og sentrert på skruen-hole-å-være.
 1. 1
  Ved hjelp av en DREMEL roterende verktøy, med en nr. 540 cutoff hjul, skjære et spor på både bunn og topp av utsparingen på gips parallelt med veggflaten omtrent halvveis eller et lite stykke lenger mot den bakre side av gips, og sentrert på skruen-hole-å-være. Det må være dypere enn skruen-hullet du trenger å gjøre.
 2. 2
  Kjøre verktøyet sideveis langt nok til å ha minst en tomme (0,5 cm 2) bredde i bunnen av sporet, sentrert på skruehullet, som er flat, før kurven den sirkulære formen på kuttehjulet gjør on sidene av sporet. estimering, er det kanskje ca 2 "eller så, sentrert på skruen.
 3. 3
  Klipp to stykker av skrap plast fra pakking av radio shack modulære frontplaten om en "x 2" (to 0,5 cm x 5 cm).
 4. 4
  Lim dem inn i sporene med noen slags lim du har tilgjengelig. Det er bare å holde plasten på plass når du borer hull for skruene og monter skruene (tre skruer fra din berget skrue jar. Du har en, ikke sant?), Så den type lim ingen rolle. Trelim, Elmer, silikon drivning, betyr det ikke engang å være lim, har det bare for å holde ting der mens du gjør de senere trinn.
 5. 5
  Når limet tørker, bruke dremel å bore en skrue hull, mindre diameter enn skruen, gjennom gips og plast.
 6. 6
  Sett inn foreløpige skruen til den er halvveis gjennom plasten til å holde plasten mens du klippe av ekstra som stikker ut av sporet i gips. Fjern skruene.
 7. 7
  Skru frontplaten inn i gips og plast før det er finger bare stramt. Ikke skru den ned for stramt, vil du skade gips, og frontplaten vil ikke bo.

Tips

 • Beste metoden er å gå til din nærmeste DIY butikken og plukke opp noen lav spenning gips ringer, kuttet den nødvendige hull sette inn ringen i henhold til produsentens anvisninger, og deretter feste plate med standard maskin skruer.
 • Dette bør fungere for alle frontplaten du må koble direkte til gips uten å ha noe å skru i, så lenge det ikke kommer til å være mye kraft å trekke den ut fra veggen. Med andre ord, noe du kommer til å forlate pluggen i ubestemt tid, snarere enn noe du plugge inn og fjerne ofte.
 • Bedre ennå bruke to små "mollies" (tørre veggankre) 0,25 cent og to minutter senere din gjort!
 • Alternativ metode 1 - Jeg vil anbefale at du bruker en oppussing boks. Oppussing boksen vil feste til gips og vil gi de riktige festepunkter for en frontplate.
 • Alternativ Metode 2 - Bruk en backing plate for skruene å forankre inn, og bruke 10/32 treskruer. Den backing plate vil distribuere kraften over et større område og igjen vil begrense styrken plassert på gips og hvis noen snubler i kabelen eller trekker for hardt på den, da har du mindre sjanse for skader på gips.

Advarsler

 • Kutte sporene i gips gjør masse støv. Være forberedt på det. Hold ansiktet tilbake litt, bruk støvmaske, vernebriller eller hva sikkerhetsutstyr du føler er nødvendig. Pass på at det ikke er noen støv sensitive ting i nærheten, og være forberedt på å støvsuge opp etter deg.
 • Ikke bruk denne metoden for stikkontakter eller brytere. Dette er akseptabelt for lav spenning programmer bare.

Ting du trenger

 • Dremel (eller lignende) multiverktøy
 • Part # 540 cutoff hjulet (eller hensiktsmessig vedlegg til erstatning for Dremel, se Dremel hjemmeside-www.dremel.com-å sammenligne din merkets tilbehør til Dremel-tallet for å finne den aktuelle delen for din)
 • Skrap flat klar plast Alt kommer pakket i disse dager. Hvis du bruker en Radio Shack Modular frontplaten, det kommer pakket i en helt altfor stor del av sakene.
 • Treskruer med hoder som passer hullene i ansiktet plate, og minst like lenge gips er tykk. Jeg brukte de fra mine reddet hardware krukker.