Wkino

Hvordan å strikke et pannebånd

En strikket pannebånd vil holde ørene varme når luften utenfor er ved en temperatur mindre enn behagelig. Du kan også tilpasse disse instruksjonene for å lage en lettere, tynnere hodebånd som kan brukes i varmt vær for å holde håret av ansiktet ditt. Her er hvordan å lage en.

Trinn

Hvordan å strikke et pannebånd. Samle dine materialer.
Hvordan å strikke et pannebånd. Samle dine materialer.
 1. 1
  Samle dine materialer. Nåler i størrelse 8, 9 eller 10 (US størrelse) er best for dette mønsteret. Også finne en kamgarn vekt (normal) garn i en farge du liker.
 2. 2
  Gjør en måler fargeprøve. Strikk om en 4 "x 4" sample kvadrat, og måle hvor mange masker er i hver tomme, og hvor mange rader, med garnet du har plukket. Skriv ned denne informasjonen.
 3. 3
  Legg opp det antall masker du trenger for den siste brikken til å være to 0,5 "(6,4 cm) bred. (Hvis du var å få 10 masker per tomme, vil du kaste på 25, for eksempel.) I dette eksempelet, vil det være 16 masker til en størrelse 8 til 10 nåler.
 4. 4
  Strikk hver rad. Fordi du vil at hodebånd å ha noen stretchiness, strikket i en rille eller kål sting. (I dette eksempel er kål sting som brukes.)
 5. 5
  Strikk videre til arb er like lang som du ønsker ditt hodebånd å være. Hoder varierer i størrelse, så måle din egen, og ta av ett femtinitti inches for stretchiness av sømmen.
 6. 6
  Fell av masker. Ryddig endene med et garn nål som vist.
 7. 7
  Sy avfellingskanten til oppleggskanten. For ekstra flair, vri hodebånd gang før sy kantene sammen. Det vri vil gjøre pannebåndet mer komfortabel på baksiden av hodet, slik at håret kan falle normalt.
 8. 8
  Ferdige.

Tips

 • Alternativt kan du lage strikke eller hekle blomster (gjøre en online søk for gratis mønstre), og fest dem enten ved å sy dem på eller sy dem til pin ryggen og feste dem på pannebånd.
 • Prøv å holde alle dine strikke ting på ett sted.
 • For et annet alternativ, strikke to rader. Deretter, på tredje rad, vikle garnet rundt nålen fire ganger i første søm, tre ganger på den andre og tredje masker, og to ganger på den fjerde sting. På den fjerde rad, strikk igjen. De ekstra ganger du pakket garnet rundt nålen i den tredje raden vil gjøre store hull i denne raden, som er dekorative.
 • Tynnere pannebånd er mulig med mindre garn og nåler, bare endre antall masker du har lagt opp. Disse ville være mer av en dekorativ, hold-your-hair-back type, snarere enn en vintervær warm-din-ører-while-snowboard type.
 • Du kan endre dette mønsteret med ulike garn eller masker.
 • Du kan også gjøre broderisting på strømpebånd-sting (som er den strikke hver rad stoff navn) pannebånd med garn og en stor nål. Broderisting er også tilgjengelig gratis på nettet hvis du ikke har gjort det før.
 • Det vil ta ganske lang tid å fullføre pannebånd - tålmodighet er en dyd.

Advarsler

 • Følg alltid med strikketøy. Ikke la det til tilfeldighetene, eller vil du ende opp med noe som trolig kunne brukes som et belte for en fire-åring, eller en krone for amøbe dronning. Det tar bare noen få minutter, og virkelig hjelper.

Ting du trenger

 • En ball / nøste / hank av kamgarn vekt eller middels vekt garn, helst ull (for varme) hvis du ikke er allergisk.
 • Ett par nåler, i størrelse 8, 9 eller 10 amerikanske. (Jo større nål, den løsere strikk.)
 • Saks til å klippe garn på slutten.
 • Stoppenål eller garn nål til å sy de to endene sammen og veve inn noen garn slutter.
 • Utsmykking (valgfritt)