Wkino

Hvordan å samle stoff til ruffles

Mange artikler om at du ringer for volanger. Det kan være ruffles på, på en menns kjole, eller, som oftest, på en lang lagdelt. For å stoffet slik at det skaper volanger, er det nødvendig å samle kanten for å lage ruffles og lette det har jevnt og glatt på noe område av plagget som krever volanger. Dette er ikke så lett som det høres ut, fordi samle dem jevnt kan mange ganger være vanskelig og tidkrevende. Men med denne veiledningen, vil du være i stand til å lage perfekt ruffles å friske opp noen plagg!

Trinn

Hvordan å samle stoff til ruffles. Sy 3-4mm (1/4 tommer) kjører sting langs kanten til å bli samlet.
Hvordan å samle stoff til ruffles. Sy 3-4mm (1/4 tommer) kjører sting langs kanten til å bli samlet.

For hånd

 1. 1
  Træ en nål med en tråd som er minst en fot lenger enn den lengden du trenger å samle seg til. For eksempel, hvis du trenger å samle en lengde på bånd til 8 inches lang, trenger du minst 20 inches av tråden. Knyt en knute på enden av tråden din.
 2. 2
  Sy 3-4mm (1/4 tommer) kjører sting langs kanten til å bli samlet. Trekk forsiktig å skyve materialet i små bølger / folder mot knyttede enden av tråden din som du syr den løpende sting. Når alt materialet ditt har blitt "samlet" til den lengden du ønsker, feste din tråd sikkert.


Med maskin

 1. 1
  Forlenge maskinen sting til sin lengste innstilling.
 2. 2
  Litt løsne spenningen på overtråden (den som går gjennom nålen).
 3. 3
  Sy to linjer / sømmer nær kanten av stoffet.
  • Vær nøye med å sy parallelle linjer som ikke krysser hverandre. La lange tråder i hver ende av sømmen.
 4. 4
  Knot bunnen (spolen) trådene sammen i den ene enden av området som skal samles.
 5. 5
  Trekk forsiktig bunnen (spolen) trådene fra den andre enden og skyv duken sammen trådene mot knute din, danner små bølger / folder. Når kluten er blitt "samlet" til den nødvendige lengde, knute innsamlingen ender sikkert med hverandre.
 6. 6
  Gjør din samling selv ved å skyve "mangetrådede" områder hverandre og mot jevnere områder av dine parallelle tråder.

Tips

 • Det er mye lettere å omringe den rynkede stoffet før samling.
 • For å gjøre det ferdige produktet bærer lenger, sy samlet stykke til stoffet to ganger - en gang på sømlinjen og igjen om 1/8th til 1/4 tommers bort i sømmonn. Dette vil forhindre belastning på sømlinjen som kan gjøre den rynkede stoffet trekke løs.
 • Veldig lange seksjoner * av samlingen bør deles inn i flere mindre deler for å unngå frustrasjon over å bryte tråden. * Over 20 til 24 inches.
 • Bruk en sterk tråd, for eksempel Coats & Clark. De rimeligere merkene vil knipse mye lettere, og du må gjøre alt arbeidet på nytt.
 • For å gjøre det lettere å spre ruffles ut jevnt, før vi samlet oss finne midten av ruffle ved å brette stykket i to ende til ende og en prikk i midten av stykket inne sømmonnet der det ikke vil vises i ferdig stykke, deretter kaste den halve delene i to igjen og plassere en annen prikk på fold. Du kan gjøre dette så mange ganger du vil. Når stykket er samlet dere kan fortelle av avstanden mellom prikkene hvis du har ruffles jevnt fordelt. Når låsing samlet stykke til stoffet, plassere en nål i sidesømmene, så en på midten prikk, da pins på prikkene markerer midten av mindre deler, osv. til du har stykket forsvarlig festet på plass.
 • For å holde ruffles jevnt fordelt under syingen, bruk en tråklesøm å holde dem på plass. Dette kan gjøres for hånd eller med symaskinen ved hjelp av en lang sting og redusere presset på transportørene av maskinen til å la stoffet og pins gli lettere gjennom sømmene området. Hvis trykket er for stram den ruffled stoff kan gli sammen gjør innsamlingen klumpete. Etter Rasting kan du sette foten trykket tilbake til det normale og fjerne pinnene fordi tråklesøm vil holde volanger på plass. Denne linje av tråklestingene noen ganger kommer ut litt skjevt avhengig av hvor liten del av plagget under arbeid kan være, for eksempel en hylse sy inn et bolen. Etter Rasting, se på stykket fra høyre side og se om det samler er jevnt plass. Hvis ikke, kan du klippe tråklesøm på den glatte siden av sømmen (ikke samlet side fordi stingene vil trolig bli skjult av samler) og Repin og resew den delen du ønsker å fikse. Hvis Rasting masker vises på utsiden av stykket etter siste syingen gjort, de er enkle å fjerne fordi de er en lang søm som en søm ripper eller liten saks kan skyve under for å kutte tråden uten å kutte stoffet.
 • Ved hjelp av en sikk-sakk sting, og trekke forsiktig undertråden, kan gjøre samler ved sying men en rad med ZZ masker. Test bredden og lengden av den ønskede zz.
 • Når du syr den ruffle til plagget, flate ut de områdene som vil være i sidesømmene slik at stoffet vil ligge flatt der og en del av krusning ikke bli fanget i sømmen.