Wkino

Hvordan å praktisere bærekraftig landbruk

Hvis du ønsker å dyrke bærekraftig, er det visse tiltak du trenger for å gjennomføre for å bevege seg mot det målet. Og hvis du leter etter en gård som praktiserer bærekraftige metoder, så kan du bruke disse trinnene som dine kriterier.

Trinn

Hvordan å praktisere bærekraftig landbruk. Ikke forveksle "bærekraftig" med "organisk".
Hvordan å praktisere bærekraftig landbruk. Ikke forveksle "bærekraftig" med "organisk".

Del én: designe din drømme gård

 1. 1
  Ikke forveksle "bærekraftig" med "organisk". En organisk merkingen innebærer at maten ble dyrket eller hevet uten bruk av syntetiske kjemikalier (men der finnes unntak).
  • Mange mennesker forveksler bærekraftig landbruk med økologisk landbruk. Begge er rettet mot å bruke mer økologisk fornuftig praksis, men de er dømt av en distinkt sett av standarder.
  • Økologisk landbruk, spesielt når de utføres på en stor, industriell skala, kan likevel skade miljøet og truer folkehelsen i en rekke måter: Økosystemer kan fortsatt bli ødelagt av utbredt monokultur, plantevernmidler kan fortsatt brukes, jord kan fortsatt bli tømt av næringsstoffer og organisk materiale, forurensning kan fortsatt bli opprettet, og ublu mengder fossilt brensel kan fortsatt bli brukt (og bortkastet), alle under en organisk etiketten.
 2. 2
  Vet hva bærekraftig utvikling betyr: Farming et enkelt område, slik at den produserer mat på ubestemt tid. For å kunne bevege seg i denne retning, har en gård til:
  • unngå irreversible endringer i land (for eksempel erosjon)
  • trekke ingen ressurser fra miljøet som ikke kan etterfylles (for eksempel ikke mer vann enn det som kan skiftes ut regelmessig ved nedbør)
  • produsere nok inntekt til å forbli en gård i møte med verdensomspennende gården konsolidering og utvikling av infrastruktur
 3. 3
  Vurdere kilden. Finn ut hvor dine ressurser kommer fra, og om du tar mer enn det som kan skiftes ut, enten gjennom naturlige prosesser eller dine egne praksis.
  • Hvor er dine ressurser og innspill som kommer fra? Tenk spesifikt om vann, energi, jord endringer, og fôr (hvis du har husdyr). Også tenke langsiktig, investeringer, som for eksempel strukturelle byggevarer, verktøy osv.
  • Husk at ingen gård er en øy: komplett selvforsyning er ikke et krav om bærekraftig landbruk. Langsiktig stabilitet og produktivitet er. Jo mer fornybar og variert ressursene dine er, jo lengre gården din vare.

Del to: gjøre endringer

 1. 1
  Eliminere avfall. Det er ingen "bort" for å "kaste" til. Alt er koblet til. De tre "R" s gjelder her mer enn noen gang: redusere, gjenbruk, gjenvinning. Det vil ikke bare være mer bærekraftig, men det er billigere også.
  • Undersøke hver bit av søppel og avfall som driften produserer og spør "Hva annet kan jeg gjøre med dette?"
  • Hvis du ikke kan gjøre noe med det å gjøre, prøve å tenke på måter noen andre i samfunnet kan bruke det. Vær kreativ.
 2. 2
  Oppmuntre til mangfold innenfor gården. Velge "polyculture" over "monokultur" resulterer i mindre avfall og ofte, redusert forbruk av fossilt brensel.
  • Bruk varianter og raser som er godt tilpasset forholdene i ditt land, snarere enn avlet for maksimal produktivitet og lagring (med et offer i hardførhet og smak).
  • Rotere avlinger og beite. Bruk følgesvenn planting og grønne husdyrgjødsel for å holde landet stadig fruktbar og for å hindre matjord tap. Ikke la noen ett stykke land mister en uerstattelig mengde næringsstoffer.
  • Hold planter og dyr rundt som indirekte nytte gårdens stabilitet og produktivitet. For eksempel, ryllik brennesle og legge til den ernæringsmessige verdien av planter dyrkes i nærheten av dem, så vel som øke den flyktige olje-innholdet i plantene dyrkes for oljer. Plant ekstra basilikum å tjene som et insektmiddel, og holder perlehøne rundt for å holde flått i sjakk. Som de streife rundt gården (og det omkringliggende landskapet), guineas spise flått igjen av surfing hjort off høyt gress. De er tradisjonelt kjent for å drepe eller holde klapperslanger unna også.
  • Heve både husdyr og avlinger, og sette opp et gjensidig fordelaktig forhold mellom dem. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke gjødsel fra husdyr for å gjødsle avlinger, og bruke noen av dine avlinger å mate husdyr. Hvis du ikke klarer å heve begge, finne en nabo som har spesialisert seg på det motsatte, og sette opp en børs.
 3. 3
  Oppmuntre mangfoldet som omgir gården. Økologien i gården din slutter ikke på eiendommen linjer.
  • Plante trær rundt gården som fungerer som vindfang og også gi habitat for lokale fugler (som kan tære på insekter som lever av avlinger).
  • Tolerere naturlige predatorer som holder skadedyr i sjakk (for eksempel slanger som lever av jordrotter, ladybugs som lever av bladlus, edderkopper som lever av insekter som sprer sykdommer til avlinger).
 4. 4
  Diversifisere økonomisk. En økologisk bærekraftig jordbruk operasjon vil ikke gjøre noen mye bra hvis det ikke kan generere et overskudd og holde seg i gang. Med mindre du eller noen andre er villige og i stand til å sponse gården med en off-farm dag jobb eller en annen ekstern kilde til inntekt, er du nødt til å knase tallene til du er i svart.
  • Dra nytte av de tilgjengelige alternativene for deg så langt som direkte markedsføring er bekymret. Som inkluderer: CSA / abonnement, bønder markeder, veikanten stands, og selv på Internett.
  • Legge verdien til produktene er en smart måte å skille denne gårdens salat fra at gårdens salat. Når du tar salat og gjøre det en del av deilig burger laget av sunn kjøtt som var beite-oppvokst i egne felt og topp det med en bit av velsmakende, rød tomat som vokste i din egen jord, står du å appellere til et bredere publikum og rake i mer fortjeneste. Med andre ord, ikke bare vokse et bredere utvalg av ting - gjør et bredere utvalg av ting med ting du vokser, og vurdere å selge den fra en on-farm butikk eller restaurant (så vel som på internett).
  • Imøtekomme alle økonomiske nivå og etnisk gruppe i samfunnet. Folk av varierende rikdom søke forskjellige ting fra en gård. Visse etniske grupper verdi gården produkter som mainstream samfunnet har ingen interesse i (for eksempel mange karibiske innvandrere søker mannlige, uncastrated geiter for kjøtt samt Amaranth, en utbredt luke, som de bruker til å lage en rett som kalles calalloo).
  • Publisere. Snakke med alle om hva du gjør på gården. Gi pedagogiske turer og workshops. Hold gården ser fin, fordi hvis det noen gang kommer til stykket, kan lokalsamfunnet kjempe utvikling forslag fordi de oppfatter gården din å være en oase av landbrukshistorie.
 5. 5
  Finne gode, pålitelige arbeidskraft. Finn folk som er forpliktet til bærekraftig landbruk (ikke bare dabbling i det) og som ikke er redd for å få hendene skitne som de gjelder deres sinn.
  • En redusert avhengighet av fossilt brensel betyr en økt avhengighet av menneskelig arbeidskraft, og ikke bare fysisk, manuelt arbeid - du kommer til å trenge kunnskapsrike medarbeidere som forstår kompleksiteten i systemet du kjører og kan forbedre det med hver beslutning de gjøre.
 6. 6
  Nyt livet ditt. Farming er hardt arbeid, men de mest vellykkede bønder vet når man skal kalle det en dag og omgå utbrenthet. Husk hvorfor du jordbruk og hvorfor, i særdeleshet, er du sikte på en bærekraftig drift. For folk flest, er det fordi de liker å vite de forlater landet i bedre form enn de fant det.

Tips

 • Hvis du har funnet en god arbeidstaker, men du kan ikke råd til å betale dem nok for dem å tjene til livets opphold, være fleksibel og kreativ. Tenk overskuddsdeling og / eller egenkapital bygningen.
 • Bøndene som er mest vellykket på å bruke de ideene som diskuteres er de som kan trinnvis observere, eksperimentere, observere, tilpasse, og gjenta. I tillegg til dette, holde detaljerte notater om hva som fungerer best der, temperaturer, nedbør og supplerende vann som brukes, og eventuelle andre notater som kan hjelpe deg i årene fremover. Det er disse gårdene som overvinne ulike utfordringer, og sakte men sikkert, fortsetter å vokse både i kompleksitet og stabilitet.
 • Praktisere bærekraftig landbruk i stor skala krever en helt annen tilnærming enn i mindre skala. Skreddersy dine bærekraft praksis tilsvarende. Ikke prøv å produsere 20 typer grønnsaker og heve sju slags husdyr over en tomt på 30 dekar med mindre du har arbeidskraft, kunnskap og erfaring til å klare det bærekraftig. Mange bønder og Gårdbrukere som driver mer enn 50 dekar etterligne naturlige beite systemer som bygger jord-og dyrehelse gjennom nøye gjennomtenkt roterende systemer.